0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Rwxanh στις Ιουλίου 31, 2010, 10:43:58 pmΣε όσους πήραν τηλ. Υπουργείο την Παρασκευή το απέκλεισαν για Δευτέρα. Άλλωστε δεν έχουν βγει ακόμα οι Πίνακες Αναπληρωτών, πρώτα αυτοί και μετά η Εγκύκλιος!Μπορεί να βγουν την ίδια μέρα. Άλλωστε, οι πίνακες θα είναι οριστικοί και δε θα επιδέχονται νέες ενστάσεις.
Σε όσους πήραν τηλ. Υπουργείο την Παρασκευή το απέκλεισαν για Δευτέρα. Άλλωστε δεν έχουν βγει ακόμα οι Πίνακες Αναπληρωτών, πρώτα αυτοί και μετά η Εγκύκλιος!
Παράθεση από: Rwxanh στις Ιουλίου 31, 2010, 10:23:19 pmΓιατί θα πάρει που θα πάρει τόσο λίγους από το 24μηνο, δε νομίζω να θέλει να τους εξοργίσει περισσότερο βάζοντας τους να διαλέξουν τελευταίοι περιοχή διορισμού!Επιμένω ότι τελικά οι 24μηνίτες, θα ενσωματωθούν στο 40%.
Γιατί θα πάρει που θα πάρει τόσο λίγους από το 24μηνο, δε νομίζω να θέλει να τους εξοργίσει περισσότερο βάζοντας τους να διαλέξουν τελευταίοι περιοχή διορισμού!
Παράθεση από: Sun στις Ιουλίου 31, 2010, 10:24:44 pmΠαράθεση από: Rwxanh στις Ιουλίου 31, 2010, 10:23:19 pmΓιατί θα πάρει που θα πάρει τόσο λίγους από το 24μηνο, δε νομίζω να θέλει να τους εξοργίσει περισσότερο βάζοντας τους να διαλέξουν τελευταίοι περιοχή διορισμού!Επιμένω ότι τελικά οι 24μηνίτες, θα ενσωματωθούν στο 40%. Sun, αυτό που λες δε γίνεται...Δυστυχώς οι ΟΑΕΔίτες είναι πολλοί στους φιλολόγους. Αν πάνε να ενσωματώσουν το 24μηνο των φιλολόγων στο 40%, πολύ απλά είναι σα να τους πετάνε εκτός διορισμού. Τουλάχιστον για φέτος....
Συγγνώμη παιδιά που επιμένω, τελικα θα παρει όλους του ασεπ φετος η οχι; δεν εχω καταλαβει
Το ρεπορτάζ της Α
Παράθεση από: Sun στις Αυγούστου 01, 2010, 08:15:05 amΤο ρεπορτάζ της Α
Παράθεση από: tihea στις Αυγούστου 01, 2010, 10:22:34 amΠαράθεση από: Sun στις Αυγούστου 01, 2010, 08:15:05 amΤο ρεπορτάζ της Α
...σ αφηνω βρεεε....παω τις τσουπρες για μπανακι ...επισης , να κανω και τα κονε μου για την τεταρτη....επισης , να ....δω αν εχει "κοσμο" στην πλαζζζζζζζζζζ( ...λετε να βγει εγκυκλιος σημερις? ααααααχχχχ...θα με φαει το αγχος κοριτσια !!!!!!!! )
καλημετα σε ολους........καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!αυτος ο μηνας θα ειναι καθοριστικος για ολους..παιδια να ρωτησς κατι ..λεει το αρθρο για 450 φιλολογους..οι ασεπιτες β φουρνιας ποσοι ειναι απο του ςφιλολογους??οι24 μηνοι??προσπαθω να υπολογισω για αν δω με εμας τους νηπιαγωγους οταν βγεια αριθμος πως θα ειναι......και πως βγαζετε το συμπερασμα οτι θα παρει σχεδον ολους τους ασεπιτες και λιγους 24 μηνους??αφου οι δευτεροι προηγουνται..βοηθηστε λιγο.......