0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα σε όλους!Σύμφωνα με την alfavita έχουμε 250 διορισμους μαθηματικών. Δηλαδή διορίζονται όλοι του Ασεπ;
Ρωτάω γιατί είχα σκοπό να μην κάνω καθόλου χαρτια για φέτος (διδακτορικό γαρ). Αν όμως διοριστουν όλοι πρέπει να το ξέρω γιατι δεν θα μπορω σε αυτην την περιπτωση να τα κανω ουτε του χρονου.
129 απο ΑΣΕΠ, 86 απο 40%, 3 απο 30μηνο σύνολο 218. Απομένουν 32 θέσεις για 24μηνο και λοιπούς.Αυτό θα ισχύει αν πάρει όλους τους εναπομείναντες ΑΣΕΠίτες. Δεν νομίζω όμως να πάρει όλους τους ΑΣΕΠ παρά ένα ποσοστό περίπου 80% σύμφωνα με όσα λέγονται.
Αυτό ρωτάω κ εγώ. Το 60% του 250 είναι 150 δηλ περισσοτεροι απο όλους τους ασεπιτες μαθηματικούς της β φουρνιας. Αυτο σημαινει οτι θα τους παρει όλους;
Αυτή η ιστορία με το 60_40 έχει πολύ μεγάλη πλάκα.Ο καημένος ο Ασεπ καταστρατηγείται.... λες και το 24μηνο δεν έχει Ασεπ και δεν είναι νόμος του κράτους. Το ίδιο φυσικά και οι λοιπές κατηγορίες.
Παράθεση από: sofaki!!! στις Αυγούστου 01, 2010, 10:53:03 amκαλημετα σε ολους........καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!αυτος ο μηνας θα ειναι καθοριστικος για ολους..παιδια να ρωτησς κατι ..λεει το αρθρο για 450 φιλολογους..οι ασεπιτες β φουρνιας ποσοι ειναι απο του ςφιλολογους??οι24 μηνοι??προσπαθω να υπολογισω για αν δω με εμας τους νηπιαγωγους οταν βγεια αριθμος πως θα ειναι......και πως βγαζετε το συμπερασμα οτι θα παρει σχεδον ολους τους ασεπιτες και λιγους 24 μηνους??αφου οι δευτεροι προηγουνται..βοηθηστε λιγο.......Στους φιλολόγους έχουμε : 240 ασεπίτες, 160 με το 40%. Δεν ξέρουμε πόσους θα πάρει από κάθε κατηγορία. Το 24μηνο συνολικά είναι 347, άγνωστο πόσους θα πάρει από 'κει. +ειδικές κατηγορίες.
καλημετα σε ολους........καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!αυτος ο μηνας θα ειναι καθοριστικος για ολους..παιδια να ρωτησς κατι ..λεει το αρθρο για 450 φιλολογους..οι ασεπιτες β φουρνιας ποσοι ειναι απο του ςφιλολογους??οι24 μηνοι??προσπαθω να υπολογισω για αν δω με εμας τους νηπιαγωγους οταν βγεια αριθμος πως θα ειναι......και πως βγαζετε το συμπερασμα οτι θα παρει σχεδον ολους τους ασεπιτες και λιγους 24 μηνους??αφου οι δευτεροι προηγουνται..βοηθηστε λιγο.......
Παράθεση από: xriana1 στις Αυγούστου 01, 2010, 03:13:30 pmΑυτή η ιστορία με το 60_40 έχει πολύ μεγάλη πλάκα.Ο καημένος ο Ασεπ καταστρατηγείται.... λες και το 24μηνο δεν έχει Ασεπ και δεν είναι νόμος του κράτους. Το ίδιο φυσικά και οι λοιπές κατηγορίες.Από τις πολλές κατηγορίες πάμε κατά διαόλου. Είναι λογικό να πρέπει να διοριστούν όλοι με 24 μήνες και ασεπ?... Αλλά αν θέλουμε πέρα από τους νόμους να μιλάμε και για λογική έπρεπε να υπάρχει μόνο το 60 - 40! και όσο για το οτι το 24μηνο έχει ασεπ δεν κατάλαβα το ίδιο είναι να είσαι διοριστέος, το ίδιο έιναι να είσαι πρώτος επιλαχών και το ίδιο είναι να είσαι τελευταίος επιλαχών??? Μην τα ισοπεδώνουμε όλα
Παράθεση από: tihea στις Αυγούστου 01, 2010, 11:00:03 amΠαράθεση από: sofaki!!! στις Αυγούστου 01, 2010, 10:53:03 amκαλημετα σε ολους........καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!αυτος ο μηνας θα ειναι καθοριστικος για ολους..παιδια να ρωτησς κατι ..λεει το αρθρο για 450 φιλολογους..οι ασεπιτες β φουρνιας ποσοι ειναι απο του ςφιλολογους??οι24 μηνοι??προσπαθω να υπολογισω για αν δω με εμας τους νηπιαγωγους οταν βγεια αριθμος πως θα ειναι......και πως βγαζετε το συμπερασμα οτι θα παρει σχεδον ολους τους ασεπιτες και λιγους 24 μηνους??αφου οι δευτεροι προηγουνται..βοηθηστε λιγο.......Στους φιλολόγους έχουμε : 240 ασεπίτες, 160 με το 40%. Δεν ξέρουμε πόσους θα πάρει από κάθε κατηγορία. Το 24μηνο συνολικά είναι 347, άγνωστο πόσους θα πάρει από 'κει. +ειδικές κατηγορίες.χμ... 240+160+347+100(?) = 847 : 2 = 424 ...κοντα στο "450" των χτεσινων και σημερινων ΜΜΑΠαράθεση από: sixtir στις Αυγούστου 01, 2010, 03:32:43 pmΜα δεν πρόκειται με τίποτα να πάρει 174 24μηνίτες. Τι σενάριο είναι αυτό? Επιστημονικής φαντασίας?
Μα δεν πρόκειται με τίποτα να πάρει 174 24μηνίτες. Τι σενάριο είναι αυτό? Επιστημονικής φαντασίας?