0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
είναι δυνατόν να μην εχουν τα δωδεκάνησα α β γ δ; μήπως κάτι αλλάζει από φέτος; μήπως αυτοί μετά σε τοποθετούν όπου θέλουν;
Παράθεση από: sofaki!!! στις Αυγούστου 03, 2010, 01:13:26 pmευχαριστω ρε παιδια...........χιλια ευχαριστω εχω θεση 430.....ειμαι μεσα δηλαδη..τελεια..................χιλια ευχαριστωΣυγχαρητήρια sofaki!!!! Και σε όσους ακόμα διορίζονται!! Λέω να μην απογοητευόμαστε οι της δευτεροβάθμιας. Οι υπάλληλοι του υπουργείου δεν δουλεύουν μέχρι τις τρεις; Δεν έχει πάει ακόμα ούτε 2.......
ευχαριστω ρε παιδια...........χιλια ευχαριστω εχω θεση 430.....ειμαι μεσα δηλαδη..τελεια..................χιλια ευχαριστω
Παιδια να ρωτησω κατι? Στους δασκαλουσ λεει απο τον Ασεπ οτι θα παρει μονο 110. Μπορουμε ολοι να κανουμε αιτηση ομως? Γιατι εγω ειμαι στουσ διοριστεουσ αλλα οχι στους 110 πρωτουσ
Παράθεση από: ngdek στις Αυγούστου 03, 2010, 01:36:22 pmείναι δυνατόν να μην εχουν τα δωδεκάνησα α β γ δ; μήπως κάτι αλλάζει από φέτος; μήπως αυτοί μετά σε τοποθετούν όπου θέλουν;Μήπως λόγω Καλλικράτη
Λεει παρακατω οτι επειδη ειναι λιγοι οι διοριστεοι απο ασεπ,θα καλυφθουν οι θεσεις απο 40%.Σωστα;
Παράθεση από: ειρηνη26 στις Αυγούστου 03, 2010, 01:42:14 pmΠαιδια να ρωτησω κατι? Στους δασκαλουσ λεει απο τον Ασεπ οτι θα παρει μονο 110. Μπορουμε ολοι να κανουμε αιτηση ομως? Γιατι εγω ειμαι στουσ διοριστεουσ αλλα οχι στους 110 πρωτουσ Στους δασκάλους από ΑΣΕΠ εγώ βλέπω στην εγκύκλιο ρε παιδιά ότι θα πάρει 593! Τι 110;