0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κάτι κι εγώ,από το υπουργείο αλλά και συνάδελφοι μου είπαν, ότι οι εξετάσεις υγείας κι ας αργούν συχνά να κατατεθούν (δηλαδή εμείς τις αργούμε) και ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να με αγχώνει, ότι πολλοί τις χρωστάνε και τις φέρνουν στις δευτεροβάθμιες τον Οκτώβρη. Επομένως την άλλη εβδομάδα θα προσπαθήσω να τις κάνω αθήνα, γιατί τώρα δεν είμαι ακόμα αθήνα, και αν δεν τα καταφέρω, τότε όπου τοποθετηθώ.Μήπως παραείμαι άνετη;
Και κατι ακομα, σχετικα με τις τοποθετησεις, αφου το περασα κ εγω το λουκι. Απο τη στιγμη που εχετε 3 χρονια υποχρεωτικα, θα σας συνιστουσα να δηλωσετε μερη που ΘΕΛΕΤΕ να πατε, δηλ που θα μενατε ανετα. Η ζωη μας δεν ειναι το σαββατοκυριακο συναδελφοι. Ξερω κοπελα που πηγε να τρελαθει ενα χρονο στα Ψαρα κ εβριζε την ωρα κ τη στιγμη που πηγε, ασχετα ποσα μορια επαιρνε. Επισης, ειδικα για τους αδεσμευτους αναφερομαι, γιατι οταν εχεις οικογενεια σιγουρα ειναι διαφορετικα τα πραγματα, το θεμα ειναι να ειστε καλα εκει που ειστε κ οχι να μετρατε μοριο μοριο ποτε θα γυρισετε σπιτι σας! Ειδικα οι βορειοελλαδιτες, τι θα κανετε? Θα μεινετε με τους λυκους για 10 χρονια για να ερθετε πχ στη Δραμα για αλλα 20 πριν μπειτε στην θεσσαλονικη? Οποιος εχει προβλημα (η βυσμα φυσικα) παιρνει αποσπασ στην περιοχη που θελει κ τελειωνει το θεμα. Εκτος βεβαια κ αν θελετε να απολαυσετε τη ζωη μετα τη συνταξη, γιατι μεχρι να φτασετε 120 μορια ε, θα εχουν περασει τα χρονια! Οπου γης πατρις. Αν προσπαθησετε να αγαπησετε το μερος που θα πατε κ δεν σκεφτεστε μονο ποτε θα φυγετε, θα περασουν τα χρονια χωρις να το παρετε ειδηση! Αν οχι, θα περασετε δυσκολα. Ενα χρονο στη Χιο εκανα αμαν να φυγω. Οτι λεφτα εβγαζα φευγαν σε αεροπορικα. Τωρα στο ηρακλειο, μονο στις γιορτες ανεβαινω (εννοειται στις διακοπες ειμαι Κρητη!) Η επιλογη δικη σας, αυτα τα λιγα απο μια βορειοελλαδιτισσα που εχει μαθει τα μορια της ελλαδας απεξω κ ανακατωτα (τα ειχα κανει κ τεστ ετσι για την πλακα μια φορα!)
Αν δεν οδηγεις μην προτιμησεις Χιο. Μονο αν εισαι στην πολη ή
jimy100, ειναι μερικοι που εχουν συνηθισει να πινουν το καφε τους στην πλατεια Αριστοτελους ή στο Συνταγμα απο το καιρο που σπουδαζαν και θελουν μια ζωη εκει να τον πινουν! τί να κανουμε ?
Παράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 06, 2010, 01:00:06 pmjimy100, ειναι μερικοι που εχουν συνηθισει να πινουν το καφε τους στην πλατεια Αριστοτελους ή στο Συνταγμα απο το καιρο που σπουδαζαν και θελουν μια ζωη εκει να τον πινουν! τί να κανουμε ? Μα τι λες τώρα... ξέρεις τι ωραία είναι να πίνεις τον καφέ σου στο ερημονήσι, με θέα το απέραντο Αιγαίο, τα 10 μποφόρ αέρα και μοναδική παρέα τους... γλάρους;;;
Παράθεση από: AlexandeR στις Αυγούστου 06, 2010, 01:16:15 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 06, 2010, 01:00:06 pmjimy100, ειναι μερικοι που εχουν συνηθισει να πινουν το καφε τους στην πλατεια Αριστοτελους ή στο Συνταγμα απο το καιρο που σπουδαζαν και θελουν μια ζωη εκει να τον πινουν! τί να κανουμε ? Μα τι λες τώρα... ξέρεις τι ωραία είναι να πίνεις τον καφέ σου στο ερημονήσι, με θέα το απέραντο Αιγαίο, τα 10 μποφόρ αέρα και μοναδική παρέα τους... γλάρους;;; Από την προσωπική μου πείρα μπορώ να σας πώ ότι είναι απίστευτη , καταπληκτική εμπειρία και καιρός να ξεκολλήσουμε από τη θέση του βολεμένου(όταν δε μας πιέζουν σοβαρά ζητήματα-αντικειμενικά προβλήματα)