0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δημοσιογράφος είναι όμως (κατά το αρχικό του επάγγελμα).
Παράθεση από: Landau στις Φεβρουαρίου 07, 2010, 08:03:55 pmΔημοσιογράφος είναι όμως (κατά το αρχικό του επάγγελμα). ΑΣΣΟΕ έχει σπουδάσει ο Μαμαλάκης. Δεν ήταν ποτέ δημοσιογράφος....
Παράθεση από: emmaki στις Φεβρουαρίου 07, 2010, 08:46:33 pmΠαράθεση από: Landau στις Φεβρουαρίου 07, 2010, 08:03:55 pmΔημοσιογράφος είναι όμως (κατά το αρχικό του επάγγελμα). ΑΣΣΟΕ έχει σπουδάσει ο Μαμαλάκης. Δεν ήταν ποτέ δημοσιογράφος....Έχεις δίκιο, λάθος μου..Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη εκπομπή-ντοκιμαντέρ είναι κορυφαία για μένα (και οι μαγειρικές του εκπομπές επίσης δηλαδή).
Παράθεση από: Landau στις Φεβρουαρίου 07, 2010, 10:14:00 pmΠαράθεση από: emmaki στις Φεβρουαρίου 07, 2010, 08:46:33 pmΠαράθεση από: Landau στις Φεβρουαρίου 07, 2010, 08:03:55 pmΔημοσιογράφος είναι όμως (κατά το αρχικό του επάγγελμα). ΑΣΣΟΕ έχει σπουδάσει ο Μαμαλάκης. Δεν ήταν ποτέ δημοσιογράφος....Έχεις δίκιο, λάθος μου..Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη εκπομπή-ντοκιμαντέρ είναι κορυφαία για μένα (και οι μαγειρικές του εκπομπές επίσης δηλαδή).μην περιμενεις απο μια εκπομπη να σου πει την ιστορια του λαου σου. μια τηλεοπτικη εκπομπη υποκειται στις τεχνικες αφηγησης του μεσου που την συστηνει. η σκηνοθεσια δηλαδη εχει τον πρωτο και τον τελευταιο λογο. αν θες τη δικη μου αποψη την κρινω ως αρκετα εθνικιστικη και κατηχητικη. πολυ περισσοτερο φαινεται να ενδιαφερεται για την προωθηση της εθνικης ομοιγενειας παρα για την ανακαλυψη της ιστορικης αληθειας. περα απο την εκπομπη καλο θα ηταν να απευθυνθεις και σε αλλες πηγες-μαρτυριες για την εποχη που θελεις να διαπραγματευτεις. ενας σκηνοθετης, ενας καμεραμαν και ενας παραμυθας-αφηγητης δεν μπορουν να αποτελουν σημειο αναφορας ενος μαθηματος ιστοριας.