0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην αγχώνεσαι,και εγώ είμαι αναπληρώτρια 2η χρονιά και έπρεπε να έχω αλλάξει ΜΚ από τον Νοέμβρη, αλλά ακόμα δεν μου έχουν στείλει τίποτα. Στο σχολείο που είμαι ούτε στους μόνιμους δεν έχουν αλλάξει ΜΚ. Πήρα τηλ στη διεύθυνση και μου είπαν ότι δεν έχουν κοιτάξει ακόμα τα χαρτιά της προϋπηρεσίας μου! Όταν γίνει η αλλαγή σου, θα πάρεις τα χρήματα αναδρομικά. Ωστόσο, πάρε ένα τηλ στη διεύθυνσή σου, μήπως τους λείπει κάποιο χαρτί. Επίσης, ρώτα αν χρειάζεται να κάνεις αίτηση αλλάγης του ΜΚ, κάποιες διευθύνσεις το ζητάνε, κάποιες όχι. Αυτά...
το ΜΚ εχει σχεση με το αν εχεις βγαλει πενταετη σχολη και το αν εχεις μεταπτυχιακο?
Παράθεση από: ermionoula στις Απριλίου 02, 2010, 02:11:41 amτο ΜΚ εχει σχεση με το αν εχεις βγαλει πενταετη σχολη και το αν εχεις μεταπτυχιακο?με το μεταπτυχιακό δεν έχει σχέσηνομίζω πως αν η σχολή σου ειναι 5ετης ξεκινάς με ΜΚ17 και όχι 18
δηλαδη οσο μικραινει τοσο μεγαλυτερος ειναι ο μισθος?
Παράθεση από: ermionoula στις Απριλίου 02, 2010, 06:19:24 pmδηλαδη οσο μικραινει τοσο μεγαλυτερος ειναι ο μισθος?Από ΜΚ σε ΜΚ είναι γύρω στα 35 ευρώ παραπάνω...