0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: PO-PA-KI στις Φεβρουαρίου 16, 2010, 01:07:33 amΗ θα τρελαθούμε η είναι (σημεία των καιρών) που λέει και η γιαγιά μου.Σημεία των...ΜΜΕ μήπως;
Η θα τρελαθούμε η είναι (σημεία των καιρών) που λέει και η γιαγιά μου.
Νόμιζα ότι ήταν θετικό να αυξηθούν οι ώρες πληροφορικής. Μάλλον έκαναλάθος. Ξεχάστε ότι άνοιξα αυτό το θέμα
περικόπτεται η διδακτέα ύλη ακόμη και στο 50% σε Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο
ξεκινά η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών μονάδων
εισάγονται οι τελευταίου τύπου υποδομές WiFi (ασύρματα δίκτυα) στα σχολεία
πολλαπλασιάζονται οι ώρες διδασκαλίας ξένων γλωσσών και πληροφορικής
Έκφραση σωστή!!!!!!Ή θα μιλάμε για μεσσίες ή όχι!
Με πολύ χιούμορ Μόλις διάβασα την ανακοίνωση, άλλαξα "το πάτερ ημών" μου σε:" Γιωργάκης ἡμῶν ὁ ἐν τοῖς υπουργοῖς ἁγιασθήτω τὸ σχολείο σου• ἐλθέτω το WiFi σου• γενηθήτω τὸ πρόγραμμα σου, ὡς ἐν σχολείο καὶ ἐπὶ τῆς πληροφορικής• τον μισθό ἡμῶν τὸν ἐπιούσιον δὸς ἡμῖν σήμερον• καὶ ἄφες ἡμῖν την επάρκεια ἡμῶν, ὡς καὶ ἡμεῖς ἀφίεμεν τοῖς μαθητές ἡμῶν• καὶ μὴ εἰσενέγκῃς ἡμᾶς εἰς ψηφιακόν υλικόν, ἀλλὰ ῥῦσαι ἡμᾶς ἀπὸ τοῦ εκσυχρωνισμού. [Ὅτι σοῦ ἐστιν ἡ πρωτοβουλία καὶ ἡ πολιτισμική συνείδηση καὶ οι υποδομές εἰς τοὺς αἰῶνας•] ̓Αμήν. "
Παράθεση από: jak13 στις Φεβρουαρίου 17, 2010, 03:19:14 amΈκφραση σωστή!!!!!!Ή θα μιλάμε για μεσσίες ή όχι! Θα σας προτεινα να χαλαρωσετε λιγο.Ομορφα κι ωραια κουγονται ολα αυτα. Θετικο ειναι οτι θα αυξηθουν οι ωρες διδασκαλιας της Πληροφορικης στο Δημοτικο αλλα..........1) Ποιος θα διδασκει? Καθηγητες ΠΕ19-20 ή ΠΕ70? Κι αν θα το διδασκουν ΠΕ19-20 θα καλει ωρομισθιους η θα διαθετει τους υπεραριθμους? 2) Το μαθημα θα γινεται και στο Ολοημερο?3) Τα μαθηματα θα γινονται με τους "εκπληκτικους" Η/Υ χαρακτηριστικων Pentium I, SDRam και Windows 98 που διαθετει η πλειοψηφια των Δημοτικων σχολειων? Πως θα δικτυωθουν αυτοι ασυρματα??
Ξέχασα να βάλω τα βίντεο του "δεν μπορούμε, δεν έχουμε"...5% για την Παιδεία; Νομίζαμε, δεν έχουμε, δεν δίνουμε !5% για την Παιδεία; Επί 5 χρόνια δεν μπορούμε!