0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι νόμοι δεν μπορούν να αλλάζουν αναδρομικά. Το οποιοδήποτε δικαστήριο θα μας δικαιώσει αν τολμήσουν να μην απορροφήσουν διοριστέους με ΦΕΚ μέχρι το τέλος της μεταβατικής...
Παράθεση από: athapris στις Μάιος 07, 2010, 09:47:20 μμΟι νόμοι δεν μπορούν να αλλάζουν αναδρομικά. Το οποιοδήποτε δικαστήριο θα μας δικαιώσει αν τολμήσουν να μην απορροφήσουν διοριστέους με ΦΕΚ μέχρι το τέλος της μεταβατικής...
Δεν έχω χάσει κανένα επεισόδιο και η ενημέρωσή μου είναι μέσα απ' το υπουργείο και όχι από blogs και fora.Δεν αμφισβητώ ότι η αλητεία του υπουργείου μπορεί να φτάσει σε σημείο να μην απορροφήσει τελικά ολόκληρο το 60%. Απλά είμαι 100% βέβαιος (και το έχω τσεκάρει από 100 μεριές) πως οι προσφυγές που οπωσδήποτε θα ακολουθήσουν θα δικαιωθούν και θα σύρουν το υπουργείο όχι μόνο σε υποχρεωτικό διορισμό όλων των θιγέντων αλλά και σε καταβολή των διαφυγόντων δεδουλευμένων από τον μη έγκαιρο διορισμό τους. Μην ακούτε τις σειρήνες που για δικούς τους λόγους σκορπούν παντού την καταστροφή και την ανησυχία. Οι διοριστέοι του 60% είναι, ίσως, η μοναδική κατηγορία που έχει πραγματικά αιχμηρά όπλα στα χέρια της για να διεκδικήσει τον διορισμό της. Το ότι πρέπει βέβαια να διεκδικείται πλέον κάτι που σε άλλους καιρούς θα ήταν εντελώς αυτονόητο είναι κατάντια από μόνο του...
Παράθεση από: athapris στις Μάιος 07, 2010, 10:04:24 μμΔεν έχω χάσει κανένα επεισόδιο και η ενημέρωσή μου είναι μέσα απ' το υπουργείο και όχι από blogs και fora.Δεν αμφισβητώ ότι η αλητεία του υπουργείου μπορεί να φτάσει σε σημείο να μην απορροφήσει τελικά ολόκληρο το 60%. Απλά είμαι 100% βέβαιος (και το έχω τσεκάρει από 100 μεριές) πως οι προσφυγές που οπωσδήποτε θα ακολουθήσουν θα δικαιωθούν και θα σύρουν το υπουργείο όχι μόνο σε υποχρεωτικό διορισμό όλων των θιγέντων αλλά και σε καταβολή των διαφυγόντων δεδουλευμένων από τον μη έγκαιρο διορισμό τους. Μην ακούτε τις σειρήνες που για δικούς τους λόγους σκορπούν παντού την καταστροφή και την ανησυχία. Οι διοριστέοι του 60% είναι, ίσως, η μοναδική κατηγορία που έχει πραγματικά αιχμηρά όπλα στα χέρια της για να διεκδικήσει τον διορισμό της. Το ότι πρέπει βέβαια να διεκδικείται πλέον κάτι που σε άλλους καιρούς θα ήταν εντελώς αυτονόητο είναι κατάντια από μόνο του...μαθηματικοί φιλόλογοι οκ,,,,,,οι άλλες ειδικότητες τι σου λένε στο Υπουργείο,αφού λες ότι μιλάς.....
Καλησπέρα,Μήπως ξέρει κανείς τον αριθμό του ΦΕΚ στο οποίο βρίσκονται οι πίνακες με τα ονόματά μας;