0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ι είναι η πρώτη φορά που δεν κάνουν μάθημα τη συγκεκριμένη μέρα. Καμία Παρασκευή ενόψει Καθαράς Δευτέρας δεν λειτούργησε μόνο το κλασικό. Αυτή την τακτική να μη λειτουργεί το ολοήμερο ενόψει αργιών την έχει πάγια το συγκεκριμένο σχολείο. Ένα τηλεφωνηματάκι την επόμενη φορά ίσως να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
Και κάτι άλλο: όταν απουσιάζει εκτάκτως η δεύτερη νηπιαγωγός κι εγώ μαθαίνω στις 8 ότι πρέπει να παραλάβω το παιδί 4 ώρες αργότερα, τι γίνεται; Δεν θα έπρεπε να υπάρχει μια ρύθμιση γι' αυτές τις απουσίες;
εμμακι, έχω ήδη εμπειρία από τρία παιδιά σε νήπιο και είναι η πρώτη φορά που δεν κάνουν μάθημα τη συγκεκριμένη μέρα. Καμία Παρασκευή ενόψει Καθαράς Δευτέρας δεν λειτούργησε μόνο το κλασικό. Αυτή την τακτική να μη λειτουργεί το ολοήμερο ενόψει αργιών την έχει πάγια το συγκεκριμένο σχολείο. Ένα τηλεφωνηματάκι την επόμενη φορά ίσως να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
Εφόσον δεν έχει έρθει εγκύκλιος που να ορίζει πως όλα τα ολοήμερα νηπιαγωγεία θα λειτουργήσουν ως κλασικά, η γιορτή μέχρι τις 12 είναι τουλάχιστον παράτυπη. Επίσης, για να πραγματοποιηθεί επίσκεψη ή οποιαδήποτε έξοδος από το σχολείο, πρέπει να υπάρχει έγκριση από το γραφείο. Αν στη συγκεκριμένη περίπτωση υπήρχε, η νηπιαγωγός ήταν καλυμμένη (σίγουρα όχι όμως αναφορικά με το ωράριο).Στην περίπτωση που μια νηπιαγωγός λείπει, λειτουργεί το τμήμα ως κλασικό και οι γονείς ενημερώνονται το πρωί. Δεν υπάρχει καμία εγκύκλιος που να αναφέρει κάτι διαφορετικό. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να υπάρχουν νηπιαγωγοί στη διάθεση για να καλύπτουν αυτά τα κενά.
Την έμμεση σύσταση να γράψω το παιδί μου σε ιδιωτικό τη θεωρώ απλώς άστοχη. Είναι μια ακόμη έκφραση του ρατσισμού κατά της εργαζόμενης μητέρας: "Αν δεν σ' αρέσει, να πας στο ιδιωτικό".