*

Αποστολέας Θέμα: Τοποθετήσεις υπεράριθμων  (Αναγνώστηκε 197024 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος physikos4

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Τοποθετήσεις υπεράριθμων
« Απάντηση #210 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 10:39:15 pm »
200 αναγνώσεις καμία απάντηση......να υποθέσω ...δύσκολη περίπτωση ? Γιατί.... σπάνια αποκλείεται !

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:26:28 »

Αποσυνδεδεμένος @G

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • so and so ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2011, 04:25:30 pm »
200 αναγνώσεις καμία απάντηση......να υποθέσω ...δύσκολη περίπτωση ? Γιατί.... σπάνια αποκλείεται !

Νομίζω ότι ούτε και θα πάρεις σαφή απάντηση.
Δεν είναι θέμα δυσκολίας η σπανιότητας... Είναι θέμα ότι κάτι δεν "κολάει"!!
Εξηγώ: οπως είπες 2 άτομα στη γ περιχή περισσεύουν και υπάρχει 1 κενό.
Πως γίνεται αυτό; Τους ρώτησε η υπηρεσία (τα 2 άτομα εννοώ) αν θέλουν να πάνε στο κενό και όταν αυτοί αρνήθηκαν εγινε δεκτή η άρνησή τους; Είναι δυνατόν;
Σου τα λέω αυτά διότι, σύμφωνα με όσα γνώρίζω μέχρι σήμερα, αν καποιος με λίγα μόρια δεν καταφέρει
να τοποθρτηθεί σε σχολείο της επιλογής του, (όντας στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ), τότε η υπηρεσία τον τοποθετεί
σε λειτουργικό κενό της περιχής, αν έχει περισέψει κάποιο. Αν δεν υπάρχει κανένα κενό στην περιοχή τον διαθέτει - αποσπά σε άλλη περιοχή για τις ανάκες της υπηρεσίας.
Συνεπώς στην περίπτωση που αναφέρεις ή η υπηρεσία δεν ενεργεί ορθά ή μήπως εγώ παρανοήσα ή αγνοώ κάτι;

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 16, 2011, 02:13:07 am από Agse »

Αποσυνδεδεμένος Sostak

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:34:47 pm »
Καλησπέρα!
Διορίστηκα το 2010 στην περιοχή Α. Όμως λόγω υπεραριθμίας με στείλαν με ολική διάθεση σε σχολείο της περιοχής Δ. Φέτος στην αίτηση δήλωσης προτίμησης τοποθέτησης είχα βάλει πρώτο το σχολείο της περιοχής Δ που υπηρέτησα πέρυσι. Ωστόσο και οι 4 θέσεις καλύφθηκαν (οι 3 από αυτούς που είχαν οργανική και η 4η από συνάδελφο τοποθεητμένο στην περιοχή Δ). Οπότε πήγα στο σχολείο της 2ης επιλογής μου. Όμως τώρα ανακοινώνει το ΠΥΣΔΕ τις τελικές τοποθετήσεις και τοποθετεί και άλλον στο σχολείο που ήθελα και μάλιστα αποσπασμένο από άλλο ΠΥΣΔΕ.

1) Πως γίνεται να είναι 4 οι θέσεις και να τοποθετούν και 5ο;
2) Δικαιούμαι να κάνω ένσταση;

Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:48:40 pm »
εσύ ανήκεις στην περιοχή Α επομένως δε γίνεται να δηλώσεις σχολεία της Δ'. Αν το κανεις θα πρέπει πρώτα να έχεις κριθεί υπεράριθμος στην Α.
Το ότι τα κενά είναι λιγότερα απο τους τοποθετημένους σε αυτά μπορεί να συμβαίνει για διάφορους λόγους. Ενδεικτικά θα αναφέρω πχ ότι ένας απο όλους θα πάρει άδεια ή όλοι οι παραπάνω ανήκουν στην Δ περιοχή και άρα πρέπει αναγκαστικα να τοποθετηθούν κάπου στη Δ ( ώστε να εμφανίζονται στη μισθοδοσία ενός συγκεκριμένου σχολέιου) και ώστε μετά να μπορούν να αποσπασθούν ή να επανατοποθετηθούν αλλού για τις ανάγκες της υπηρεσίας. Μερικές φορές  το θέμα είναι καθαρά διαδικαστικό.

Στην περίπτωσή σου δεν μπορείς να κάνεις ένσταση.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:26:28 »

Αποσυνδεδεμένος S__p

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 05:26:36 pm »
Mια ερωτηση: αν τοποθετηθείς ως αποσπασμένος απο άλλο πυσδε όπου εχεις παει σε σχολείο που δεν δήλωσες, τη στιγμή που άλλο κενό το οποίο έχεις δηλώσει δεν καλύφθηκε απο συν/φο με παραπάνω μόρια, έχεις δικαίωμα ένστασης κ τελικής δικαίωσης;

Αποσυνδεδεμένος stroumfaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 05:52:30 pm »
Και βεβαια μπορεις να κανεις ενσταση!Αν,οπως καταλαβαινω,εισαι νεοδιοριστος 2010 υπηρετεις στη σχολικη μοναδα του πρωτου διορισμου για 3 χρονια.Αν ομως εισαι υπεραριθμος τιθεσαι στη διαθεση και μετακινεισαι σε αλλη σχολικη μοναδα!Και μονο ομως επειδη εισαι στη διαθεση προηγεισαι στην τοποθετηση απο αποσπασμενο απο αλλο πυσδε!Σωστα τα λεω bitch?

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 06:14:58 pm »
Mια ερωτηση: αν τοποθετηθείς ως αποσπασμένος απο άλλο πυσδε όπου εχεις παει σε σχολείο που δεν δήλωσες, τη στιγμή που άλλο κενό το οποίο έχεις δηλώσει δεν καλύφθηκε απο συν/φο με παραπάνω μόρια, έχεις δικαίωμα ένστασης κ τελικής δικαίωσης;

το κενό αυτό καλύφθηκε απο κάποιον; και αυτος ο κάποιος ήταν επισης αποσπασμένος απο άλλο πυσδε ή ήταν στη διάθεση ;
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος S__p

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 08:28:27 pm »
αναλυτικά η περιπτωσή μου: αποσπάστηκα κανονικά με αίτησή μου απο άλλο πύσδε (δεν είμαι νεοδιόριστη) στις 31-8. στο νέο πύσδε αναμέναμε τα κενά. φυσικά προηγήθηκαν στην τοποθετηση οι οργανικά υπεράριθμοι οι οποιοι τοποθετήθηκαν εδώ και μια βδομάδα. έπειτα οι σε διάθεση συν/φοι (αλλη ανακοίνωση). μέναμε οι αποσπασμένοι (εντός κ εκτός πυσδε) που θα συνεξεταζόμασταν. στη δήλωση προτιμήσεων είχα δηλώσει αρκετά σχολεία. ωστόσο με τοποθέτησαν σε κενό που δεν είχα δηλώσει, αν κ κενά που ειχα δηλώσει δεν καλύφθηκαν ούτε απο οργανικά υπεράριθμους, ουτε απο σε διάθεση, ούτε απο αποσπασμένους με παραπάνω απο μένα μόρια.
Αυτό το έλεγξα όλο το απόγευμα με τα κενά και τους 3 ξεχωριστούς πίνακες αποτελεσμάτων, οργ. υπεράριθμων, σε διάθεση κ των αποσπασμενων. μάλιστα σε κάποια σχολεία που εμφάνιζαν πχ. 3κενά της ειδικοτητάς μου, καλύπτουν οι παραπάνω κατηγοριες (υπεράριθμων, σε διάθεση, αποσπασμε΄νοι με παραπάνω απο με΄να μόρια) τα 2 κ περισσεύει το ένα. κ αυτό γίνεται σε 6-7 περιπτώσεις σχολείων.
δεν έχω ελπίδες να δικαιωθεί η ένστασή μου, αν την υποβάλω κιολας; οι τοποθετήσεις βγήκαν σήμερα αργά το μεσημέρι.

Αποσυνδεδεμένος S__p

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 08:37:11 pm »
Παράθεση
το κενό αυτό καλύφθηκε απο κάποιον; και αυτος ο κάποιος ήταν επισης αποσπασμένος απο άλλο πυσδε ή ήταν στη διάθεση ;
Παράθεση
να προσθέσω: σε σχολεία με 3 κενά, κάλυψαν π.χ. τα 2 κ έμεινε 1 που δεν έχει καλυφθεί απο κανέναν, ούτε απο μένα.
Αυτό έγινε όπως ανέφερα σε αρκετές περιπτώσεις σχολείων. Υποψιάζομαι ότι κρατούν κενά για αναπληρωτές (;), δεν ξέρω.
Εγώ πάντως θα πάω αύριο στο σχολείο που με τοποθετήσαν κ θα περάσω έπειτα απο τη δδε να υποβάλλω ένσταση. απλώς, θα ήθελα να μάθω απο οποιον είναι σε θέση φυσικά να ξέρει αν έχω ελπίδες δικαίωσης κ διεκδίκησης ενός κενόύ που είχα δηλώσει κ δεν έχει καλυφθεί απο καμια κατηγορία συν/φων.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 08:49:34 pm »
φυσικά και έχεις ελπίδες.  Αρκει να μην υπάρχουν στοιχεία που δεν ξέρεις - πχ πρόκειται για κενά πλήρους ωραρίου; μήπως είναι κενά ειδικής αγωγής; μήπως καλύπτονται με συμπλήρωση ωραρίου από άλλους ή με δεύτερες αναθέσεις;
πάντως, σε κάθε περίπτωση αφού έχεις αμφιβολίες φυσικά και έχεις δικαίωμα να ζητήσεις επανεξέταση της αιτήσεώς σου αφού εκθέσεις τα στοιχεία ( αρ. μορίων , ανακοίνωση κενών κτλ).

Αποσυνδεδεμένος S__p

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 09:59:06 pm »
Στα κενά που είχαν ανακοινωθεί και είχα κάνει δήλωση προτιμήσεων αναγράφονταν τόσο ο αριθμός των κενών όσο κ οι ώρες, οπότε έκανες τους υπολογισμούς σου. Αν είχαν καλυφθεί με β΄αναθέσεις κλπ, γιατί ανακοινώθηκαν ως κενά στις 8-9; επίσης, δεν πρόκειται για κενά ειδικών σχολείων. κ εγώ δεν είχα δηλώσει ειδικά σχολεια.

Αποσυνδεδεμένος GCB

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Οκτωβρίου 01, 2011, 11:43:39 am »
Με το καλημέρα και λίγο πριν ξεσπάσει ο πόλεμος των δημοσίων υπαλλήλων με την κυβέρνηση, έρχεται και η δική μας αξιότιμη κυρία Χριστοφιλοπούλου να τονίσει σε σημερινή της συνέντευξη στην "Ημερησία" ότι θα μετακινήσει τους υπεράριθμους εκπαιδευτικούς σε άλλους φορείς, π.χ. σε δήμους.Τί  άλλο πρέπει να κάνουν για να τους αναγκάσουμε να ξεκουμπιστούν.Συνάδερφοι ξυπνήστε...είναι επικίνδυνοι!!!

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #222 στις: Οκτωβρίου 01, 2011, 11:47:21 am »
Υπάρχει ήδη το θέμα εδώ
http://www.pde.gr/index.php?topic=24574.msg509558#new

Αποσυνδεδεμένος Boo

• Νέο μέλος
  • *
  • e^(i*π)=-1
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Οκτωβρίου 01, 2011, 10:07:35 pm »
Καλησπέρα,

έχω την εξής απορία για την οποία δε βρήκα κάτι σχετικό στα υπάρχοντα θέματα:

Είμαι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ (ο μοναδικός πλεονάζων σε όλο τον νομό) και προκύπτει 1 κενό λόγω των νέων αποσπάσεων στο νομό που βρίσκομαι άλλα όχι εκεί που ανήκω (σε άλλη περιοχή του νομού).

Παράλληλα, με τις ίδιες -νέες- αποσπάσεις πρόκειται να έρθει και νέος συνάδελφος από άλλο ΠΥΣΔΕ.

Προηγείται κάποιος στην τοποθέτηση ή γίνεται συνεξέταση;

Ευχαριστώ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182670
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671