0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι στο βιβλιο της πεμπτης δημοτικου η διαιρεση κλασματων δε γινεται με αντιστροφη του δυτερου κλασματος αλλα κανοντας τα κλασματα ομωνυμα κ διαιροντας μονο τον αριθμητη τους?
Παράθεση από: tmina στις Φεβρουαρίου 23, 2010, 11:07:58 amμπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι στο βιβλιο της πεμπτης δημοτικου η διαιρεση κλασματων δε γινεται με αντιστροφη του δυτερου κλασματος αλλα κανοντας τα κλασματα ομωνυμα κ διαιροντας μονο τον αριθμητη τους?Πραγματικα δεν καταλαβα τι θελεις να πεις
θελω να πω πως ποτε δε διδαχθηκα κατι τετοιο,ουτε στο σχολειο ,ουτε στο πανεπιστημιο και για αυτο δε καταλαβαινω γιατι γινεται αυτη η διαιρεση διοτι δεν εχω αυτες τις μαθηματικες γνωσεις!!!μπορει να ειναι απλο απλως ειναι πρωτη φορα που το συναντω κ θα ηθελα καποιος να μ το εξηγησει αν μπορει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: physicaest στις Φεβρουαρίου 23, 2010, 08:38:20 pmΠαράθεση από: tmina στις Φεβρουαρίου 23, 2010, 11:07:58 amμπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι στο βιβλιο της πεμπτης δημοτικου η διαιρεση κλασματων δε γινεται με αντιστροφη του δυτερου κλασματος αλλα κανοντας τα κλασματα ομωνυμα κ διαιροντας μονο τον αριθμητη τους?Πραγματικα δεν καταλαβα τι θελεις να πειςθελω να πω πως ποτε δε διδαχθηκα κατι τετοιο,ουτε στο σχολειο ,ουτε στο πανεπιστημιο και για αυτο δε καταλαβαινω γιατι γινεται αυτη η διαιρεση διοτι δεν εχω αυτες τις μαθηματικες γνωσεις!!!μπορει να ειναι απλο απλως ειναι πρωτη φορα που το συναντω κ θα ηθελα καποιος να μ το εξηγησει αν μπορει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!