0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
jak13 καλώς αναφέρεις την αντίστοιχη διάταξη....γνωστή νομίζω σε όλους όσους επιθυμούμε να εργαζόμαστε σύμφωνα με αυτό που ορίζει ο νόμος....( να θυμίσω βέβαια στους νεότερους πως υπήρξαν πολλές δυστυχώς περιπτώσεις "συναδέλφων" οι οποίοι πέρασαν διπλές προυπηρεσίες εργαζόμενοι με πλήρες ωράριο ωρομισθίας σε περισσότερες απο μια ΔΔΕ....Πριν σπεύσετε να το αμφισβητήσετε να πω πως αναφέρομαι σε περιπτώσεις για τις οποίες όλοι ακούμε στους χώρους που εργαζόμαστε και έχουν συμβεί πολλά πολλά χρόνια πριν ...)Αναφέρθηκα λοιπόν στον (νόμιμο) τρόπο με τον οποίο γίνονται σήμερα τα πράγματα,αυτό δηλαδή που αναφέρει και η ln03, διότι υπογράφοντας υπεύθυνη δήλωση στην ΠΔΣ με όριο τις 10 ώρες και γνωρίζοντας τα περί 11ωρου,κανείς δεν κοροιδεύει κανένα.
Παράθεση από: ln03 στις Φεβρουαρίου 27, 2010, 08:49:49 amΠάντως στο ΙΔΕΚΕ που πήρα για να τους ρωτήσω αν επιτρέπεται να πάρω συνολικά 13 ώρες ΠΔΣ+ΣΔΕ μου είπαν ότι το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί είναι να γραφτούν οι 11 ώρες και τις υπόλοιπες απλά να τις πληρωθώ..Επίσης, στην ΠΔΣ νομίζω πως υπέγραψα ότι δεν υπερβαίνω τις 10 ώρες στην ΠΔΣ.Ενώ στα ΣΔΕ δεν υπέγραψα κανένα περιορισμό (προς το παρόν τουλάχιστον).Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις πάνω από 11 ώρες προυπηρεσία, την εβδομάδα. Το ηλεκτρονικό σύστημα υπολογισμού ωρών δίνει μέχρι 44 ώρες το μήνα, σε όσα σχολεία και να δουλεύεις. Από το ΣΔΕ αυτό που κερδίζεις είναι λίγα χρήματα παραπάνω.
Πάντως στο ΙΔΕΚΕ που πήρα για να τους ρωτήσω αν επιτρέπεται να πάρω συνολικά 13 ώρες ΠΔΣ+ΣΔΕ μου είπαν ότι το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί είναι να γραφτούν οι 11 ώρες και τις υπόλοιπες απλά να τις πληρωθώ..Επίσης, στην ΠΔΣ νομίζω πως υπέγραψα ότι δεν υπερβαίνω τις 10 ώρες στην ΠΔΣ.Ενώ στα ΣΔΕ δεν υπέγραψα κανένα περιορισμό (προς το παρόν τουλάχιστον).
Παράθεση από: marias στις Φεβρουαρίου 27, 2010, 10:13:32 amΠαράθεση από: ln03 στις Φεβρουαρίου 27, 2010, 08:49:49 amΠάντως στο ΙΔΕΚΕ που πήρα για να τους ρωτήσω αν επιτρέπεται να πάρω συνολικά 13 ώρες ΠΔΣ+ΣΔΕ μου είπαν ότι το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί είναι να γραφτούν οι 11 ώρες και τις υπόλοιπες απλά να τις πληρωθώ..Επίσης, στην ΠΔΣ νομίζω πως υπέγραψα ότι δεν υπερβαίνω τις 10 ώρες στην ΠΔΣ.Ενώ στα ΣΔΕ δεν υπέγραψα κανένα περιορισμό (προς το παρόν τουλάχιστον).Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις πάνω από 11 ώρες προυπηρεσία, την εβδομάδα. Το ηλεκτρονικό σύστημα υπολογισμού ωρών δίνει μέχρι 44 ώρες το μήνα, σε όσα σχολεία και να δουλεύεις. Από το ΣΔΕ αυτό που κερδίζεις είναι λίγα χρήματα παραπάνω.Ναι, αυτό λέω και εγώ! ότι θα γραφτούν 11 ώρες ως προυπηρεσία στην δευτεροβάθμια, και ότι οι υπόλοιπες απλά πληρώνονται!Jai13 χωρίς να είμαι σίγουρη, νομίζω ότι η δήλωση της ΠΔΣ αναφέρεται μόνο στην ΠΔΣ, δηλαδή στην ανάθεση των ωρών της ΠΔΣ.
Μου είπαν ακριβώς αυτό που έγραψα! Δεν μου είπαν ποιο είναι το καλύτερο, υποθέτω ότι είναι να γραφτούν όλες οι ώρες!Οπότε για όποιον κάνει μια τέτοια κίνηση, καλό είναι να πάρει γραπτώς χαρτί από το ΙΔΕΚΕ ή Υπουργείο ότι του επιτρέπεται, εκτός αν θέλει να ρισκάρει.