0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
babble, μπορείς να πάρεις όσες ώρες θες στα ΣΔΕ, και μέχρι 10 ΠΔΣ. Θα σου γράφονται οι 11 ώρες στη δευτεροβάθμια, και τις υπόλοιπες των ΣΔΕ απλά θα τις πληρώνεσαι! Στα ΣΔΕ δεν έχει όριο, το ξέω σίγουρα γιατί μίλησα με ΙΔΕΚΕ. Μόνο η ΠΔΣ έχει όριο.
Παράθεση από: babble στις Φεβρουαρίου 25, 2010, 01:35:14 pmdomenica και εγώ έτσι θέλω να πιστεύω. Εσύ το έχεις κάνει αυτό ποτέ;;Οχι δεν το έχω κάνει, το γνωρίζω όμως από συναδέλφους που έχουν εργασθεί παράλληλα και στα δύο με τον (νόμιμο) τρόπο που αναφέρει η ln03.
domenica και εγώ έτσι θέλω να πιστεύω. Εσύ το έχεις κάνει αυτό ποτέ;;
Πάντως στο ΙΔΕΚΕ που πήρα για να τους ρωτήσω αν επιτρέπεται να πάρω συνολικά 13 ώρες ΠΔΣ+ΣΔΕ μου είπαν ότι το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί είναι να γραφτούν οι 11 ώρες και τις υπόλοιπες απλά να τις πληρωθώ..Επίσης, στην ΠΔΣ νομίζω πως υπέγραψα ότι δεν υπερβαίνω τις 10 ώρες στην ΠΔΣ.Ενώ στα ΣΔΕ δεν υπέγραψα κανένα περιορισμό (προς το παρόν τουλάχιστον).
Πως είναι νόμιμος αφού το απαγορεύει η διάταξη?Με τις λέξεις παίζουμε μου φαίνεται.
Παράθεση από: ln03 στις Φεβρουαρίου 27, 2010, 08:49:49 amΠάντως στο ΙΔΕΚΕ που πήρα για να τους ρωτήσω αν επιτρέπεται να πάρω συνολικά 13 ώρες ΠΔΣ+ΣΔΕ μου είπαν ότι το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί είναι να γραφτούν οι 11 ώρες και τις υπόλοιπες απλά να τις πληρωθώ..Επίσης, στην ΠΔΣ νομίζω πως υπέγραψα ότι δεν υπερβαίνω τις 10 ώρες στην ΠΔΣ.Ενώ στα ΣΔΕ δεν υπέγραψα κανένα περιορισμό (προς το παρόν τουλάχιστον).Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις πάνω από 11 ώρες προυπηρεσία, την εβδομάδα. Το ηλεκτρονικό σύστημα υπολογισμού ωρών δίνει μέχρι 44 ώρες το μήνα, σε όσα σχολεία και να δουλεύεις. Από το ΣΔΕ αυτό που κερδίζεις είναι λίγα χρήματα παραπάνω.
ρωτηστε καλυτερα το Υπουργειο Παιδειας και οχι τα ΣΔΕ!
Παράθεση από: mariliane στις Φεβρουαρίου 27, 2010, 10:28:29 amρωτηστε καλυτερα το Υπουργειο Παιδειας και οχι τα ΣΔΕ! Ισως αυτή είναι η καλύτερη πρόταση,πάντως τα παραπάνω συμβαίνουν είτε μας αρέσει,είτε όχι...Ας μην κατηγορούμε εύκολα συναδέλφους που χρησιμοποιούν δικαιώματα όταν τα "παράθυρα" των διατάξεων είναι ανοιχτά...