0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: πε04.04 στις Φεβρουαρίου 26, 2010, 07:31:26 pm...Το πρόγραμμα μας διαμορφωθηκε ώστε να αναπληρωθουν όσες ώρες μπορούσαν και τα παιδιά να σχολασουν νωρίτερα....Δηλ., έστω ότι ο απεργός είχε την 3η ώρα λογοτεχνία στο
...Το πρόγραμμα μας διαμορφωθηκε ώστε να αναπληρωθουν όσες ώρες μπορούσαν και τα παιδιά να σχολασουν νωρίτερα....
Από πότε λοιπόν οι απεργοσπάστες βγαίνουν στα forum και ως <ταιλαίπωροι> εκφράζουν και τις απορίες τους ?
Παιδια υπάχει πουθενα γραμμενο αυτό για τη μη συμπληρωση της κενης ωρας από απεργία, από το διευθυντή του σχολείου με αντικατάσταση μαθηματος;;Και που μπορούμε να το βρούμε; Να ξερουμε να το τρίβουμε στη μουρη μερικών.... Συναδελφων, διευθυντων κλπ... Ευχαριστώ..
Παράθεση από: kolbis στις Φεβρουαρίου 26, 2010, 08:52:26 pmΕπειδή μερικές λέξεις τις έχετε διαγράψει από το λεξιλόγιο σας να σας τις θυμίσω Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ που έκανε απεργία δεν είναι ούτε <άγιος> ούτε <κομπλεξικός>, είναι ΑΠΕΡΓΟΣ και όλοι οι υπόλοιποι είστε ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ !!!.Από πότε λοιπόν οι απεργοσπάστες βγαίνουν στα forum και ως <ταιλαίπωροι> εκφράζουν και τις απορίες τους ? Απο τότε που ο συγκεκριμμένος απεργει επί του ασφαλους συνάδελφεαν ήταν αληθινός αριστερός ας ρευστοποιόύσε τα χωράφια του και ας τα μοίραζε στους ανεργουςελεος πλεονεμενα χιλια ευρω δεν μου φτανουν στο κωλονησι και επιπλεον εχω και τον καθε γονο να με απειλει επι του ασφαλουςεπι πλεον οσο δικαιωμα του ειναι να αντιδρα με την πολιτικη που τον θρεφει τοσο δικαιωμα ειναι και αλλων να συμφωνουνυποθετικα το τελευταιο παντα..
Επειδή μερικές λέξεις τις έχετε διαγράψει από το λεξιλόγιο σας να σας τις θυμίσω Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ που έκανε απεργία δεν είναι ούτε <άγιος> ούτε <κομπλεξικός>, είναι ΑΠΕΡΓΟΣ και όλοι οι υπόλοιποι είστε ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ !!!.Από πότε λοιπόν οι απεργοσπάστες βγαίνουν στα forum και ως <ταιλαίπωροι> εκφράζουν και τις απορίες τους ?
Παράθεση από: solit στις Φεβρουαρίου 26, 2010, 11:54:22 pmΠαιδια υπάχει πουθενα γραμμενο αυτό για τη μη συμπληρωση της κενης ωρας από απεργία, από το διευθυντή του σχολείου με αντικατάσταση μαθηματος;;Και που μπορούμε να το βρούμε; Να ξερουμε να το τρίβουμε στη μουρη μερικών.... Συναδελφων, διευθυντων κλπ... Ευχαριστώ..Δυστυχώς όχι...εγώ τουλάχιστον όσο και να έχω ψάξει δεν το έχω βρει. Πρόκειται προφανώς για άγραφο συνδικαλιστικό νόμο...Μάλιστα, το αντίθετο συμβαίνει: όπως ανακάλυψα την τελευταία φορά που έθεσα τέτοιο θέμα, η σχετική εγκύκλιος αναφέρει ότι τα κενά πρέπει να καλύπτονται με ευθύνη του διευθυντή - χωρίς να κάνει διάκριση για το λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκαν τα κενά. Αυτήν την εγκύκλιο έτριψαν στη δική μου μούρη οι "συνάδελφοι" αλλά και ο διευθυντής, με το πρόσθετο επιχείρημα ότι όχι μόνο είμαι αναίσθητος (που θέλω να ταλαιπωρούνται τα παιδιά στο σχολείο με κενά) αλλά και ανεύθυνος και αντισυναδελφικός (αφού δεν σκέφτομαι ότι όσο γίνονται κενά τα παιδιά κινδυνεύουν και άρα ποιος θα τα φυλάει εάν ας πούμε εκείνη την ημέρα αυτός που είχε εφημερία απεργεί; ο ταλαίπωρος συνάδελφος που ήρθε να κάνει τη δουλειά του(!!!) πρέπει να μου κάνει και την εφημερία απο πάνω και να κάτσει όλη τη μέρα στο σχολείο;;;; εεεεε;;;.Γι' αυτό καλά το'πε κάποιος παραπάνω... καλά μας κάνουνε. Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος κλάδος που να γίνονται/λέγονται αυτά σε μέρα απεργίας....
Δυστυχώς όχι...εγώ τουλάχιστον όσο και να έχω ψάξει δεν το έχω βρει. Πρόκειται προφανώς για άγραφο συνδικαλιστικό νόμο...Μάλιστα, το αντίθετο συμβαίνει: όπως ανακάλυψα την τελευταία φορά που έθεσα τέτοιο θέμα, η σχετική εγκύκλιος αναφέρει ότι τα κενά πρέπει να καλύπτονται με ευθύνη του διευθυντή - χωρίς να κάνει διάκριση για το λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκαν τα κενά. Αυτήν την εγκύκλιο έτριψαν στη δική μου μούρη ένας συνάδελφος (με τη μουρμούρα του διευθυντή ως μουσικό υπόβαθρο), με το πρόσθετο επιχείρημα ότι όχι μόνο είμαι αναίσθητος (που θέλω να ταλαιπωρούνται τα παιδιά στο σχολείο με κενά) αλλά και ανεύθυνος και αντισυναδελφικός (αφού δεν σκέφτομαι ότι όσο γίνονται κενά τα παιδιά κινδυνεύουν και άρα ποιος θα τα φυλάει εάν ας πούμε εκείνη την ημέρα αυτός που είχε εφημερία απεργεί; ο ταλαίπωρος συνάδελφος που ήρθε να κάνει τη δουλειά του(!!!) πρέπει να μου κάνει και την εφημερία απο πάνω και να κάτσει όλη τη μέρα στο σχολείο;;;; εεεεε;;;.Γι' αυτό καλά το'πε κάποιος παραπάνω... καλά μας κάνουνε. Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος κλάδος που να γίνονται/λέγονται αυτά σε μέρα απεργίας....
εμενα χιλια ευρω δεν μου φτανουν στο κωλονησι και επιπλεον εχω και τον καθε γονο να με απειλει επι του ασφαλους
ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ είναι... (σ.σ. και γόνος είναι η ο απόγονος ή το μικρό ψάρι )