0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Katqtor ευχαριστα νεα!! ο κυβερνητικος εκπροσωπος σημερα διευκρινησε πως οι διοριστεοι ΑΣΕΠ που δεν εχουν αναλάβει ακόμα τα καθήκοντά τους δεν διατρέχουν κανένα κινδυνο αναστολής διορισμού ή ακύρωσης(!). Επεσήμανε επίσης το πάγωμα τον προσλήψεων πλην την υγεια, παιδεία και σώματα ασφαλείας.
Παράθεση από: fioroula στις Μαρτίου 03, 2010, 04:15:51 pmKatqtor ευχαριστα νεα!! ο κυβερνητικος εκπροσωπος σημερα διευκρινησε πως οι διοριστεοι ΑΣΕΠ που δεν εχουν αναλάβει ακόμα τα καθήκοντά τους δεν διατρέχουν κανένα κινδυνο αναστολής διορισμού ή ακύρωσης(!). Επεσήμανε επίσης το πάγωμα τον προσλήψεων πλην την υγεια, παιδεία και σώματα ασφαλείας. Fioroula, ειπε σιγουρα πως δεν θα υπαρξει αναστολη των προσληψεων? Το ειδες καπου η το ακουσες?
Το ειπε ο Πεταλωτης χτες βεβαια σήμερα υπάρχει και αυτο που το ανέβασε η tsounga apo to esos: Με το παρόν νομοσχέδιο προβλέπεται ότι για το έτος 2010 δεν χορηγούνταιεγκρίσεις της τριμελούς Επιτροπής της ΠΥΣ 33/2006 και αναστέλλονται οιδιορισμοί και οι προσλήψεις τακτικού προσωπικού στους φορείς του άρθρου1 του ν.3812/2009 με ελάχιστες εξαιρέσεις που αφορούν κυρίως τους τομείςτης υγείας, της παιδείας και της ασφάλειας.Ωστόσο λαμβάνεται μέριμνα για το διορισμό όλων όσων έχουν επιτύχει σεδιαδικασίες επιλογής τακτικού προσωπικού του ΑΣΕΠ και των φορέων, γιατους οποίους έχουν εκδοθεί οριστικά αποτελέσματα έως 31.12.2009, ώστενα διοριστούν σταδιακά, βάσει E9 ` της σειράς επιτυχίας τους, από την 1η Ιουλίουτρέχοντος έτους και μέχρι το τέλος του 2011.Επίσης, διασφαλίζεται η σταδιακή απορρόφηση των επιτυχόντων που θαπροκύψουν από τις διαδικασίες επιλογής τακτικού προσωπικού του ΑΣΕΠκαι των φορέων που βρίσκονται σε εξέλιξη, ώστε μετά την έκδοση τωνοριστικών αποτελεσμάτων, να διοριστούν και αυτοί σταδιακά από το έτος2011 και μέχρι εξαντλήσεως των οριστικών πινάκων, μέχρι τέλους του έτους2013, εφόσον έχουν εκδοθεί ήδη οι σχετικές προκηρύξεις.Δεν ξερω αν αφορα εμας...δηλαδη θα παρει μονο το 60% και αυτο με δόσεις?