0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζει κανείς ποια επιδόματα των εκπαιδευτικών θα κοπούν κατά 12%;
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς που έκανα και λαμβάνοντας υπόψη ότι η περικοπή επιδομάτων 12% θα γίνει αναδρομικά από 1/1/2010, ΔΕ θα πάρουμε καθόλου δώρο Πάσχα, εφόσον αφαιρώντας το 30% προκύπτει το ποσό που θα μας παρακρατήσουν για την περικοπή του 12%. Είμαι Μ.Κ.16 και δεν έχω θέση ευθύνης.
Ήθελα να ήξερα ποιος μαλάκας πήγε έπιασε το Γιωργάκη από τον ώμο και του είπε εγώ για την Ελλάδα δίνω το δώρο μου! Και άντε όλο και κάποιος μαλάκας θα βρέθηκε (δεδομένου ότι δίνουμε βάση στα λόγια του πρωθυπουργού.....) οι 25 σωματοφύλακές του πως τον άφησαν τον άλλον να πλησιάσει....
Η Μουσχουρη εστειλε επιστολη στον υπ.οικονομικων και του ζητησε να απαλλαχθει απο την συνταξη που παιρνει ως πρωην ευρωβουλευτης..οι αλλοι γιατι δεν παραδειγματιζονται;;;;;; το αλλο με το ταμειο του πτωχοκομειου το ακουσατε;; οσοι πιστοι καταβαλλετε τον οβολον σας.. οσο για αυτον που επιασε τον πρωπυθουργο δεν το μαθατε;;;;;ο Μητσοτακης ηταν...και ολοι εμεις οι αριστεροι αν και εφοσον αγαπαμε την ελλαδα δεν θα πρεπει να αντιδρασουμε και θα πρεπει να ειναστε ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ...ΚΑΛΟ;;;;;;;;