0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξεχασες το χρηματιστηριο..συναδελφε.. Wink
Παράθεσηξεχασες το χρηματιστηριο..συναδελφε.. WinkΔίκιο έχεις .... Αλλά αν απαριθμίσουμε όλες (τις γνωστές τουλάχιστον) περιπτώσεις κατασπατάλησης του Δημόσιου χρήματος από πολιτικούς ... χρειαζόμαστε 10 σελίδες σερί ....
Στάλθηκε από: Αναστασια 76Εισαγωγή παράθεσηςΠαράθεση από: Zois στις Σήμερα στις 03:40:43Παράθεσηξεχασες το χρηματιστηριο..συναδελφε.. WinkΔίκιο έχεις .... Αλλά αν απαριθμίσουμε όλες (τις γνωστές τουλάχιστον) περιπτώσεις κατασπατάλησης του Δημόσιου χρήματος από πολιτικούς ... χρειαζόμαστε 10 σελίδες σερί .... Embarrassed ναι αλλα μην αναφερουμε μονο αυτα των τελευταιων 5 ετων... αλλωστε υπαρχουν βαρια χαρτια στο πασοκ π.χ Λαλιωτης..τωρα εχει εξαφανιστει...οπως και ο Ρουσοπουλος ...απ οπου και να το δεις βρωμαει το πραγμα...κανενας καλος... Undecided
Αφού μας ζητάνε θυσίες για να σωθεί η χώρα ας μας αφήσουν την ευχέρεια να θυσιάσει ο καθένας ότι νομίζει.Εγώ για παράδειγμα θα θυσίαζα άνετα έναν πολιτικό, ένα τραπεζίτη, ένα μεγαλοπαπά, ένα δημοσιογράφο, ένα λαμόγιο τέλος πάντων για το καλό της πατρίδος!Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!ΥΓ. Αλήθεια έχουν καταλάβει ότι με αυτά που κάνουν και σε περίπτωση που δοθεί η κατάλληλη αφορμή για να ξεσπάσει ο κόσμος, ο περσινός Δεκέμβρης θα φαντάζει σαν περίπατος στο πάρκο?
η καλυτερη απαντηση δωθηκε στην ραδιοφωνικη ελληνοφρενεια....παιρνει ενας τηλεφωνο και λεει..εγω ημουν αυτος που ειπε στον ΓΑΠ να του δωσω εναν μισθο ..αλλα δυστυχως για εκεινον..ειμαι ανεργος...
ΥΓ. Αλήθεια έχουν καταλάβει ότι με αυτά που κάνουν και σε περίπτωση που δοθεί η κατάλληλη αφορμή για να ξεσπάσει ο κόσμος, ο περσινός Δεκέμβρης θα φαντάζει σαν περίπατος στο πάρκο?