0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα καταφερουμε τιποτα βρε συναδελφε??αρχιζω και απογαητευομαι τρελα...........
αν και είμαι αντίθετος με την απεργία σκέφτομαι και ότι η αυριανή απεργία μπορεί να βοηθήσει με δύο κυρίως τρόπους:1)εξοικονόμηση χρημάτων για το δημόσιο ισοδύναμη με ενος μηνος περικοπή επιδομάτων.2)αντιδράσεις = όπλο στον Γεωργάκη να μετριάσει την πίεση που ασκούν οι ξένοι.Από την άλλη με προβληματίζει γιατι σκέφτομαι ότι αρκετοί από τους συναδέλφους δεν έχουν αίσθηση του τι θα αντιμετωπίσουμε στο άμμεσο μέλλον. Καλή τύχη στους απεργούντες και μη....
sun δεν είπα ότι είμαι προβληματισμένος για το αν θα κάνω απεργία αυριο.είμαι προβληματισμένος για τον αντίκτυπο της απεργίαςεπίσης είμαι προβληματισμένος για την νοημοσύνη όσων ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές και δεν έβλεπαν τι θα ακολουθούσε (Για ΝΔ ΚΚΕ ΛΑΟΣ ΣΥΡΙΖΑ θα πώ άλλη φορα)υςαν σας ενδιαφερει δεν θα απεργήσω αυριο για δύο κυρίως λόγους1)σέβομαι το δημοκρατικό αποτέλεσμα των εκλογών μόλις πριν 3 μήνες2)θεωρώ το επάγγελμά μου λειτούργημα-ελπίζω να μην αρχίσετε flames4/3/2010 ακόμα κανένας πίσω από τα κάγκελα
sun δεν είπα ότι είμαι προβληματισμένος για το αν θα κάνω απεργία αυριο.είμαι προβληματισμένος για τον αντίκτυπο της απεργίαςεπίσης είμαι προβληματισμένος για την νοημοσύνη όσων ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές και δεν έβλεπαν τι θα ακολουθούσε (Για ΝΔ ΚΚΕ ΛΑΟΣ ΣΥΡΙΖΑ θα πώ άλλη φορα)υςαν σας ενδιαφερει δεν θα απεργήσω αυριο για τρεις κυρίως λόγους1)σέβομαι το δημοκρατικό αποτέλεσμα των εκλογών μόλις πριν 3 μήνες2)θεωρώ το επάγγελμά μου λειτούργημα3)ξέρω να δουλεύω τη γη και βρίσκομαι στην επαρχία-ελπίζω να μην αρχίσετε flames4/3/2010 ακόμα κανένας πίσω από τα κάγκελα/quote]Συνάδελφε, σκέψου λίγο τι λές: ποιες δημοκρατικές εκλογές;; αυτές που κερδήθηκαν με ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ από κάποιον που ορκιζόταν ότι "υπαρχουν λεφτά" (και δεν τίθεται θέμα κρίσης, απλα η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν η άχρηστη που δεν ήξερε) και ότι ήταν απόλυτα ενήμερη για την κατάσταση και είχε μάλιστα και σχέδιο...100 ημερών (τρομάρα τους) για τη διάσωση της χώρας;;; Και τώρα βγαίνει και λέει "δεν ήξερα, δεν ρώταγα;;;" και "δεν υπάρχει σάλιο";;;; Μιλάμε δηλαδή σοβαρά τώρα;;Εξάλλου, βεβαίως και ασκείς λειτούργημα ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΚΡΙ
sun δεν είπα ότι είμαι προβληματισμένος για το αν θα κάνω απεργία αυριο.είμαι προβληματισμένος για τον αντίκτυπο της απεργίαςεπίσης είμαι προβληματισμένος για την νοημοσύνη όσων ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές και δεν έβλεπαν τι θα ακολουθούσε (Για ΝΔ ΚΚΕ ΛΑΟΣ ΣΥΡΙΖΑ θα πώ άλλη φορα)υςαν σας ενδιαφερει δεν θα απεργήσω αυριο για τρεις κυρίως λόγους1)σέβομαι το δημοκρατικό αποτέλεσμα των εκλογών μόλις πριν 3 μήνες2)θεωρώ το επάγγελμά μου λειτούργημα3)ξέρω να δουλεύω τη γη και βρίσκομαι στην επαρχία-ελπίζω να μην αρχίσετε flames4/3/2010 ακόμα κανένας πίσω από τα κάγκελα