0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τώρα καταλάβατε γιατί δεν μείωσαν τα επιδόματα των κ...μπατσων; Ποιος θα καταστείλει τους διαδηλωτές; Συγνώμη για τις εκφράσεις, αλλά τα ανθρωποειδή αυτά δεν αξίζουν καλύτερους χαρακτηρισμούς.
Παράθεση από: jimy100 στις Μαρτίου 05, 2010, 05:44:37 pmΤώρα καταλάβατε γιατί δεν μείωσαν τα επιδόματα των κ...μπατσων; Ποιος θα καταστείλει τους διαδηλωτές; Συγνώμη για τις εκφράσεις, αλλά τα ανθρωποειδή αυτά δεν αξίζουν καλύτερους χαρακτηρισμούς. Νομίζω είσαι υπερβολικός στους χαρακτηρισμούς μην ξεχνάς και σε αυτούς είναι πολλά παιδιά που πήγαν απο ανάγκη για εργασία και οχι συνειδητά γιατι τους αρέσει.
Παράθεση από: PO-PA-KI στις Μαρτίου 05, 2010, 05:52:54 pmΠαράθεση από: jimy100 στις Μαρτίου 05, 2010, 05:44:37 pmΤώρα καταλάβατε γιατί δεν μείωσαν τα επιδόματα των κ...μπατσων; Ποιος θα καταστείλει τους διαδηλωτές; Συγνώμη για τις εκφράσεις, αλλά τα ανθρωποειδή αυτά δεν αξίζουν καλύτερους χαρακτηρισμούς. Νομίζω είσαι υπερβολικός στους χαρακτηρισμούς μην ξεχνάς και σε αυτούς είναι πολλά παιδιά που πήγαν απο ανάγκη για εργασία και οχι συνειδητά γιατι τους αρέσει.Πήγαν από ανάγκη για εργασία (ας το δεχτούμε) αλλά δεν ήταν η ανάγκη τους για εργασία που τους έκαναν να ψεκάσουν τον Γλέζο 9και τον όποιο Γλέζο) ή να χτυπήσουν χθες τους συνταξιούχους, ή να δέρνουν τον κόσμο σε όποια πορεία. Μπορεί να έχουν διαταγές, αλλά η τελική απόφαση είναι δική τους. Στην τελική ας επωμιστούν και τα βάρη των αποφάσεων τους... Όπως εγώ στην τάξη δεν θα δεχτώ ποτέ να δείρω κάποιο παιδί έστω και αν έχω διαταγές από τον οποιονδήποτε και θα προτιμήσω να παραιτηθώ, έτσι και αυτοί ας κάνουν τις επιλογές τους!
Παράθεση από: PO-PA-KI στις Μαρτίου 05, 2010, 05:52:54 pmΠαράθεση από: jimy100 στις Μαρτίου 05, 2010, 05:44:37 pmΤώρα καταλάβατε γιατί δεν μείωσαν τα επιδόματα των κ...μπατσων; Ποιος θα καταστείλει τους διαδηλωτές; Συγνώμη για τις εκφράσεις, αλλά τα ανθρωποειδή αυτά δεν αξίζουν καλύτερους χαρακτηρισμούς. Νομίζω είσαι υπερβολικός στους χαρακτηρισμούς μην ξεχνάς και σε αυτούς είναι πολλά παιδιά που πήγαν απο ανάγκη για εργασία και οχι συνειδητά γιατι τους αρέσει.Δεν είμαι καθόλου υπερβολικός. Και μη συγκρίνεις τους μπλε αστυνομικούς με αυτά τα κτήνη των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας. Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος χτύπησε τον παππού του και πρέπει να σκεφτώ ότι πήγε εκεί από ανάγκη;
Παράθεση από: jimy100 στις Μαρτίου 05, 2010, 05:56:06 pmΠαράθεση από: PO-PA-KI στις Μαρτίου 05, 2010, 05:52:54 pmΠαράθεση από: jimy100 στις Μαρτίου 05, 2010, 05:44:37 pmΤώρα καταλάβατε γιατί δεν μείωσαν τα επιδόματα των κ...μπατσων; Ποιος θα καταστείλει τους διαδηλωτές; Συγνώμη για τις εκφράσεις, αλλά τα ανθρωποειδή αυτά δεν αξίζουν καλύτερους χαρακτηρισμούς. Νομίζω είσαι υπερβολικός στους χαρακτηρισμούς μην ξεχνάς και σε αυτούς είναι πολλά παιδιά που πήγαν απο ανάγκη για εργασία και οχι συνειδητά γιατι τους αρέσει.Δεν είμαι καθόλου υπερβολικός. Και μη συγκρίνεις τους μπλε αστυνομικούς με αυτά τα κτήνη των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας. Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος χτύπησε τον παππού του και πρέπει να σκεφτώ ότι πήγε εκεί από ανάγκη;Διάβασα μια στατιστική που έγινε (δεν θυμάμαι που ) μάλλον ιντερνετ που έλεγε ότι τα τελευταία χρόνια στην αστυνομία μπήκαν παιδιά που οι πατεράδες τους κομματικά ανήκουν στο κκε. και το ποσοστο ηταν 18%.....