*

Αποστολέας Θέμα: Ψεκάσαν το Γλέζο!!!!!!  (Αναγνώστηκε 23599 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
Ψεκάσαν το Γλέζο!!!!!!
« στις: Μαρτίου 05, 2010, 05:30:59 pm »
http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_585.html

Είναι φωτογραφίες από τη στιγμή που τον ψεκάζουν.
Μπορεί να μην είναι άμεσα εκπαιδευτικό θέμα ,είναι όμως θέμα παιδείας.
Ο Γλέζος, για όσους δεν ξέρουν ή δεν θυμούνται, είναι αυτός που το 1941 ανέβηκε στην Ακρόπλη και κατέβασε τη Ναζιστική σημαία.
Αυτό, λοιπόν, το άνθρωπο σήμερα κάποιος "αστυνομικός" που θα μπορούσε να είναι και εγγόνι του, όχι μόνο δεν τον αναγνώρισε, όχι μόνο δεν σεβάστηκε τα χρόνια του, αλλά τον ψέκασε με χημικά σαν να ψεκάζει με αεροζόλ μια μύγα!
Μπορεί πολιτικά να διαφωνείτε μαζί του, αλλά νομίζω ότι όλοι πρέπει να καταδικάσουμε αυτή την ενέργεια εναντίον ενός ανθρώπου που ρίσακρε τη ζωή του ενάντια στους κατακτητές.
Όσο για τον "αστυνομικό" απλά τον λυπάμαι! Άνθρωπος που δεν έχει ούτε τη στοιχειώδη παιδεία (να σέβεται έναν ηλικωμένο), είναι μόνο για λύπηση.
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Ψεκάσαν το Γλέζο!!!!!!
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:55:13 »

Αποσυνδεδεμένος daimonman

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 05, 2010, 05:38:18 pm »
Τον κακομοίρη, νόμιζε ότι τα είχε δει όλα στη ζωή του. Πού να φανταζόταν! Τώρα θα γίνει και μια ΕΔΕ με τα γνωστά αποτελέσματα και η δημοκρατία μας προχωρά μπροστά...

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 05, 2010, 05:44:37 pm »
Τώρα καταλάβατε γιατί δεν μείωσαν τα επιδόματα των κ...μπατσων; Ποιος θα καταστείλει τους διαδηλωτές; Συγνώμη για τις εκφράσεις, αλλά τα ανθρωποειδή αυτά δεν αξίζουν καλύτερους χαρακτηρισμούς.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:55:13 »

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 05, 2010, 05:50:42 pm »
Αυτός ο μπάτσος που τον ψέκασε, τι κσέφτηκε εκέινη την ώρα; Θεωρώ δεδομένο ότι δεν ήξερα ποιός είναι. Αλλά τι σκέφτηκε; Η μάλλον να το θέσω αλλιώς σκέφτηκε ή τυγλωμένος από μίσος και μένος εναντίον αυτών που συμμετέχουν σε μια διαδήλωση (γιατί πάντα αυτοί είναι οι κακοί) απλά άρχισε να ψεκάζει τις "μύγες" που τον ενοχλούσαν με τις φωνές τους;

Από μικ΄ρο παιδί στο κίνημα ο Γλέζος, στη δύση της ζωής του, του έμελλε να τον ψεκάσουν!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 05, 2010, 05:52:54 pm »
Τώρα καταλάβατε γιατί δεν μείωσαν τα επιδόματα των κ...μπατσων; Ποιος θα καταστείλει τους διαδηλωτές; Συγνώμη για τις εκφράσεις, αλλά τα ανθρωποειδή αυτά δεν αξίζουν καλύτερους χαρακτηρισμούς.
Νομίζω είσαι υπερβολικός στους χαρακτηρισμούς      μην ξεχνάς και σε αυτούς είναι πολλά παιδιά που πήγαν απο ανάγκη για εργασία και οχι συνειδητά γιατι τους αρέσει.

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 05, 2010, 05:56:06 pm »
Νομίζω είσαι υπερβολικός στους χαρακτηρισμούς      μην ξεχνάς και σε αυτούς είναι πολλά παιδιά που πήγαν απο ανάγκη για εργασία και οχι συνειδητά γιατι τους αρέσει.

Δεν είμαι καθόλου υπερβολικός. Και μη συγκρίνεις τους μπλε αστυνομικούς με αυτά τα κτήνη των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας. Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος χτύπησε τον παππού του και πρέπει να σκεφτώ ότι πήγε εκεί από ανάγκη;

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 05, 2010, 05:57:00 pm »

Πήγαν από ανάγκη για εργασία (ας το δεχτούμε) αλλά δεν ήταν η ανάγκη τους για εργασία που τους έκαναν να ψεκάσουν τον Γλέζο 9και τον όποιο Γλέζο) ή να χτυπήσουν χθες τους συνταξιούχους, ή να δέρνουν τον κόσμο σε όποια πορεία.
Μπορεί να έχουν διαταγές, αλλά η τελική απόφαση είναι δική τους. Στην τελική ας επωμιστούν και τα βάρη των αποφάσεων τους... Όπως εγώ στην τάξη δεν θα δεχτώ ποτέ να δείρω κάποιο παιδί έστω και αν έχω διαταγές από τον οποιονδήποτε και θα προτιμήσω να παραιτηθώ, έτσι και αυτοί ας κάνουν τις επιλογές τους!

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 05, 2010, 05:58:10 pm »

Πήγαν από ανάγκη για εργασία (ας το δεχτούμε) αλλά δεν ήταν η ανάγκη τους για εργασία που τους έκαναν να ψεκάσουν τον Γλέζο 9και τον όποιο Γλέζο) ή να χτυπήσουν χθες τους συνταξιούχους, ή να δέρνουν τον κόσμο σε όποια πορεία.
Μπορεί να έχουν διαταγές, αλλά η τελική απόφαση είναι δική τους. Στην τελική ας επωμιστούν και τα βάρη των αποφάσεων τους... Όπως εγώ στην τάξη δεν θα δεχτώ ποτέ να δείρω κάποιο παιδί έστω και αν έχω διαταγές από τον οποιονδήποτε και θα προτιμήσω να παραιτηθώ, έτσι και αυτοί ας κάνουν τις επιλογές τους!

++++++++++++++ Έτσι είναι, ν' αγιάσει το στόμα σου.

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 05, 2010, 06:03:05 pm »
Δεν το πιστεύω οτι δεν ήξερε ποιος ήταν ο Γλέζος αλλά κι αν ακόμη το δεχθούμε, τον παππού του;!!!!
Καμιά ανάγκη δεν σε κάνει να τα βάλεις με τους ηλικιωμένους.
Ασυγχώτητος, ανάλγητος και ασεβής.

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 05, 2010, 06:03:33 pm »

Δεν είμαι καθόλου υπερβολικός. Και μη συγκρίνεις τους μπλε αστυνομικούς με αυτά τα κτήνη των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας. Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος χτύπησε τον παππού του και πρέπει να σκεφτώ ότι πήγε εκεί από ανάγκη;
Διάβασα μια στατιστική που έγινε (δεν θυμάμαι που ) μάλλον ιντερνετ   που έλεγε ότι τα τελευταία χρόνια στην αστυνομία μπήκαν  παιδιά που οι πατεράδες τους κομματικά ανήκουν στο κκε. και το ποσοστο ηταν  18%.....

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 05, 2010, 06:08:43 pm »

Διάβασα μια στατιστική που έγινε (δεν θυμάμαι που ) μάλλον ιντερνετ   που έλεγε ότι τα τελευταία χρόνια στην αστυνομία μπήκαν  παιδιά που οι πατεράδες τους κομματικά ανήκουν στο κκε. και το ποσοστο ηταν  18%.....

Και μένα μπήκε συμμαθητ[ης μου που ο πατέρας του είναι στέλεχος του κόμματος, μισθοδοτούμενος από αυτό. Ξέρεις τι αγκαρεία έκανε μέσα στη σχολή; ξέρεις τι καψόνι; Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πρώτη τοποθέτηση πήρε στα ΜΑΤ!!!! Δεν άντεξε και προς τιμήν του παραιτήθηκε. Έκανε τις επιλογές του! Γιατί πάντα υπάρχει επιλογή!

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 05, 2010, 06:35:02 pm »
Είναι απαράδεκτο. Το πασοκ έδειξε το αυταρχικό του πρόσωπο και με αυτό τον συμβολισμό. Αντί να απολογηθούν στον κόσμο για τα αδιέξοδα που κυρίως αυτοί προκάλεσαν βγαίνουν στην αντεπίθεση με τα ματ…

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 05, 2010, 06:43:53 pm »
Το πασοκ έχει δείξει το πραγματικό του πρόσωπο και από την εποχή Σημίτη (μην πω και Ανδρέα). Οπότε προς τι η έκπληξη; Η εξουσία πάντα αντιδρά με βία απέναντι σε όποιον την αμφισβητεί άμεσα ή έμμεσα.
Πραγματικά ντροπή σε αυτά τα κ..λόπαιδα που ψέκασαν τον Γλέζο. Αλλά αμφιβάλλω αν θα νιώθουν έστω και την παραμικρή τύψη.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182651
  • Σύνολο θεμάτων: 19473