0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω θα πρότεινα σε όλους μεταξύ σοβαρού και αστείου να κάνουν δουλειά στο Ιντερνετ.Ας αρχίσουν με αυτό που ξέρουν, μαθήματα, βοηθήματα, ιδιαίτερα, αλλά, on line.Στην επαρχία (ξέρω προσωπικά) υπάρχουν εταιρείες που πουλάνε βοηθήματα δια αλληλογραφίας (ούτε καν ηλεκτρονικά ή έστω με email) στις περιοχές που δεν υπάρχει φροντιστήριο ή καθηγητής και έχουν εισοδήματα άνω των 3,000 Ευρώ τη μέρα (ΝΑΙ τη μέρα, όχι το μήνα)Όποιος έχει όρεξη να δουλέψει θα βρει, αν θέλουμε μόνο θεσούλα στο δημόσιο τότε περιμένουμε...
εγώ πάντως που είμαι και μεγάλος τζογαδόρος το έπαιξα το τζοκεράκι μου για να κάνω την τύχη μου...κι αν σου κάτσει...?και τώρα που θα μπει και ο θεσμός του μέντορα στο σχολείο θα μας βλέπει εμάς τους τζογαδόρους τι ρεμάλια που είμαστε και θα μας πετάει έξω...γιατί φυσικά αυτός θα είναι και αδέκαστος και πάρας....και αμερόληπτος και αντικειμενικά διακείμενος...έτσι...
Παράθεση από: ekfrasi στις Απριλίου 15, 2010, 03:56:10 pmΕγω θα πρότεινα σε όλους μεταξύ σοβαρού και αστείου να κάνουν δουλειά στο Ιντερνετ.Ας αρχίσουν με αυτό που ξέρουν, μαθήματα, βοηθήματα, ιδιαίτερα, αλλά, on line.Στην επαρχία (ξέρω προσωπικά) υπάρχουν εταιρείες που πουλάνε βοηθήματα δια αλληλογραφίας (ούτε καν ηλεκτρονικά ή έστω με email) στις περιοχές που δεν υπάρχει φροντιστήριο ή καθηγητής και έχουν εισοδήματα άνω των 3,000 Ευρώ τη μέρα (ΝΑΙ τη μέρα, όχι το μήνα)Όποιος έχει όρεξη να δουλέψει θα βρει, αν θέλουμε μόνο θεσούλα στο δημόσιο τότε περιμένουμε...γιατι παντα αυτο το ακουω απο αυτους που εχουν τη θεσουλα στο δημοσιο;σε γυαλα ζειτε; ποτε ηταν η τελευταια φορα που πιασατε εσεις ή οι δικοι σας ανθρωποι στα χερια σας μια εφημεριδα ευρεσεως εργασιας; ποια ηταν η τελευταια φορα που δουλεψατε στην ελευθερη αγορα χωρις τις πλατες του μπαμπα ή του θειου ή του γκομενου; ποιοι απο σας βρηκατε δουλεια μονο αποκρυπτοντας προσοντα; καντε πρωτα καμια απεργια εστω και 1 μερα, χανοντας 50-60 ευρω και υστερα μιλατε σε ανθρωπους μορφωμενους και αξιοπρεπεις που ζουν κατω απο το οριο της φτωχειας εδω και χρονια και χωρις καμια ελπιδα οχι γιατι ειναι "αναξιοι" ή "τεμπεληδες", οπως αρεσει σε βολεμενους να λενε, αλλα γιατι δεν δεχονται να τους πηδουν κυριολεκτικα και μεταφορικα.υγ. α και επειδη ειμαι της πιατσας και ξερω: οπου δειτε σε αγγελια ορεξη για δουλεια οπου φυγει φυγει!οσο για αυτο που προτεινεις, εμποριο μου ακουγεται. και οι πελατες μαθητες την ιστοσελιδα του καθε πικραμενου καθηγητη περιμενουν...παλι τα γνωστα λαμογια- αρπακτικα θα εκμεταλλευονται τους δουλοπαροικους προκειμενου να βγαζουν οι 2-3 ξυπνιοι (θετικης κατευθυνσης σχεδον παντα) τα 3000 χιλιαρικα τη μερα.