*

Αποστολέας Θέμα: γέννα και κάλεσμα ως αναπληρώτρια (ή ωρομίσθια)  (Αναγνώστηκε 1718 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lloullou

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Παιδιά καλησπέρα σας!

Η ερώτηση μου είναι η εξής. σύμφωνα με την προυπηρεσία μου, κι εφόσον ισχύσει το σύστημα ως έχει αυτόν τον σεπτέμβριο, είναι πολύ πιθανό να με καλέσουν αναπληρώτρια με το που θα ανοίξουν τα σχολεία (στην χειρότερη, να με ξαναπάρουν ωρομίσθια πάλι). το θέμα είναι πως εγώ είμαι ήδη έγκυος και ημερομηνία τοκετού μου έδωσαν 12-15 σεπτεμβρίου. τι γίνεται σ'αυτές τις περιπτώσεις?

ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: γέννα και κάλεσμα ως αναπληρώτρια (ή ωρομίσθια)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:50:32 »

Αποσυνδεδεμένος ΦΩΤΩ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 09, 2010, 02:42:06 pm »
Μην είσαι και σίγουρη οτι θα σε καλέσουν, εδω  λένε οτι θα μειωθουν οι αναπληρωτές λογω ανακλησης των αποσπάσεων.

Αποσυνδεδεμένος δηιάνειρα

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 09, 2010, 02:46:40 pm »
προφανως δεν θα πας και θα καλεσουν τον επομενο.

Αποσυνδεδεμένος annna

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 09, 2010, 02:49:54 pm »
Όταν σε καλέσουν, θα κάνεις ανάληψη υπηρεσίας (ίσως να σε διευκολύνουν και να μπορέσεις να τη στείλεις με φαξ) και θα πάρεις την άδεια. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν πρέπει να πας στο σχολείο μερικές μέρες για να μπορέσεις να πάρεις την άδεια. Καλύτερα όμως να τα ρωτήσεις αυτά σε μια διεύθυνση.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:50:32 »

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 09, 2010, 02:52:22 pm »
Παιδιά καλησπέρα σας!

Η ερώτηση μου είναι η εξής. σύμφωνα με την προυπηρεσία μου, κι εφόσον ισχύσει το σύστημα ως έχει αυτόν τον σεπτέμβριο, είναι πολύ πιθανό να με καλέσουν αναπληρώτρια με το που θα ανοίξουν τα σχολεία (στην χειρότερη, να με ξαναπάρουν ωρομίσθια πάλι). το θέμα είναι πως εγώ είμαι ήδη έγκυος και ημερομηνία τοκετού μου έδωσαν 12-15 σεπτεμβρίου. τι γίνεται σ'αυτές τις περιπτώσεις?

ευχαριστώ!

Όταν σε καλέσουν θα πάρεις τηλέφωνο  το γραφείο,που θα ανήκεις και θα σε καθοδηγήσουν αυτοί.
Θα πληρώνεσαι και θα πιάνει η προϋπηρεσία σου κανονικά.
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 09, 2010, 02:57:44 pm »
Νομίζω ότι κάτι παίζει με το να έχεις ήδη προσληφθεί κάποιες μέρες πριν πάρεις άδεια, αλλά δεν είμαι σίγουρη, ούτε ξέρω πόσες μέρες είναι αυτές. Κάνε ένα τηλ στο ΙΚΑ από τώρα για να ξέρεις τότε.

Αποσυνδεδεμένος orchid

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 09, 2010, 03:54:26 pm »
Επειδή συνέβη σε φίλη μου, να απαντήσω. Της είχαν δώσει ημερομηνία τοκετού περίπου 20 Οκτώβρη. Την κάλεσαν αναπληρώτρια αρχές Σεπτέμβρη. Η άδεια ξεκινάει 2 μήνες πριν τον τοκετό, οπότε πήγε κανονικά κι έκανε ανάληψη υπηρεσίας κι επί τόπου αίτηση για άδεια. Μην ξεγελαστείς και δεν πας. Ούτε να μασήσεις αν αρχίσουν να στα μασάνε. Αν είναι η σειρά σου στον πίνακα ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ κανονικά.

Αποσυνδεδεμένος elia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ86 - ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 10, 2010, 09:07:41 am »
Και εμένα με κάλεσαν μόλις 15 ημέρες αφού είχα γεννήσει και πήγα, υπέγραψα σύμβαση, έκανα ταυτόχρονα ανάληψη υπηρεσίας και αίτηση για άδεια και μετά δεν ξαναπήγα. Τα μόρια μέτρησαν κανονικά και για τις πρώτες 15 ημέρες πληρώθηκα. Σημαντικό : είχα μαζί μου τα χαρτιά του ΙΚΑ και έτσι δεν χρειάστηκε να τρέχω πέρα-δώθε. Τα χαρτιά νομίζω που χρειάζονται για την άδεια είναι αυτά που θα σου δώσουν όταν θα πας στο ΙΚΑ για να πάρεις τα επιδόματα κύησης-τοκετού-λοχείας, αλλά αν θες ξαναρώτα τους.
Αν τυχόν δεν μπορείς να πας (π.χ. είσαι λίγες μέρες μετά τη γέννα) δες πώς θα το κανονίσεις (μήπως να πάει κάποιος άλλος αντί για εσένα, ίσως με εξουσιοδότηση), πάντως σε καμία περίπτωση μην αρνηθείς τη θέση. Μπορείς να πάρεις προκαταβολικά σε κάποια διεύθυνση και να ρωτήσεις τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση για να είσαι προετοιμασμένη.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)