0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή παιδιά θα μας τις περάσουν στην προϋπηρεσία αλλά όχι για πληρωμή;;;;Πώς θα γίνει αυτό;;Γιατί εμένα στο σχολείο μου δίνουν μια κατάσταση κάθε μήνα και συμπληρώνω τις ώρες που έχω κάνει μάθημα. Αλλά την Τρίτη για παράδειγμα που δεν πήγα δεν τις έβαλα τις ώρες;;;Πώς θα ξέρουν στην δευτεροβάθμια ότι δεν πήγα λόγω χιονιού;;;
Το ίδιο ισχύει και για τις αργίες? Για παράδειγμα στην κατάσταση που πήρα απο το σχολείο για τον Φεβρουάριο δεν υπήρχαν ώρες την Καθαρά Δευτέρα. Έπρεπε να υπάρχουν?
Τώρα που έρχεται η 25η Μαρτίου τί γίνεταιΤην παραμονή που γίνεται γιορτή τις δικαιούμαστε τις ώρες;;;;Για την 25η νομίζω δεν δικαιούμαστε, ε;;;;
Παράθεση από: scooby_doo στις Μαρτίου 15, 2010, 02:35:22 amΤο ίδιο ισχύει και για τις αργίες? Για παράδειγμα στην κατάσταση που πήρα απο το σχολείο για τον Φεβρουάριο δεν υπήρχαν ώρες την Καθαρά Δευτέρα. Έπρεπε να υπάρχουν?Καλώς δεν υπάρχουν, δεν ισχύει το ίδιο για τις αργίες.
Παράθεση από: jak13 στις Μαρτίου 15, 2010, 03:39:58 amΠαράθεση από: scooby_doo στις Μαρτίου 15, 2010, 02:35:22 amΤο ίδιο ισχύει και για τις αργίες? Για παράδειγμα στην κατάσταση που πήρα απο το σχολείο για τον Φεβρουάριο δεν υπήρχαν ώρες την Καθαρά Δευτέρα. Έπρεπε να υπάρχουν?Καλώς δεν υπάρχουν, δεν ισχύει το ίδιο για τις αργίες.σωστά δεν υπάρχουν αλλά όχι και καλώς