0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΑΣΕΠ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΟΣΟ ΥΨΗΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕ ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ 2007, 2009 ΘΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΟΥΝΤΑΙ--
Παράθεση από: arist2 στις Μαρτίου 17, 2010, 10:30:29 amΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΑΣΕΠ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΟΣΟ ΥΨΗΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕ ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ 2007, 2009 ΘΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΟΥΝΤΑΙ--
Αυτό που έγραψα προέρχεται από τα πρακτικά της βουλής, σε ομιλία της Χριστοφιλοπούλου, τα οποία αναδημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα esos.gr. Δεν τα έχω βγάλει από το μυαλό μου.
Από το υπουργείο Παιδείας όμως ανακοινώθηκε ότι θα υπάρχει ένας ενιαίος πίνακας με τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ στον οποίο δεν θα υπάρχουν επιτυχόντες και μη διοριστέοι. Μόλις εξαντλείται ο πίνακας θα γίνεται νέος ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: Amedeus στις Μαρτίου 17, 2010, 05:32:09 pmΑυτό που έγραψα προέρχεται από τα πρακτικά της βουλής, σε ομιλία της Χριστοφιλοπούλου, τα οποία αναδημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα esos.gr. Δεν τα έχω βγάλει από το μυαλό μου. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ!!!!!
Παράθεση από: Amedeus στις Μαρτίου 17, 2010, 05:04:13 pmΑπό το υπουργείο Παιδείας όμως ανακοινώθηκε ότι θα υπάρχει ένας ενιαίος πίνακας με τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ στον οποίο δεν θα υπάρχουν επιτυχόντες και μη διοριστέοι. Μόλις εξαντλείται ο πίνακας θα γίνεται νέος ΑΣΕΠ.Λογικά ο ενιαίος πίνακας θα έχει ισχύ για 2 χρόνια και θα συμπεριλαμβάνει και τα μόρια που αναφέρει ο/η arist2. Γιατί, αν οι επιτυχόντες στον κλάδο π.χ. των φιλολόγων είναι 5000 , θα πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια για να γίνει νέος ΑΣΕΠ.