0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tihea στις Μαρτίου 22, 2010, 05:03:38 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Μαρτίου 22, 2010, 04:51:22 pmE,μα σταθειτε τωρα, εδω δεν ξερουν αυτοι ακομα θα ξερουμε εμεις?!!παντως η σειρα "εμφανισης " θα ειναι αυτη που ειπα,....Δε μπορεί να γίνει όπως λες γιατί έτσι καταστρατηγείται το 60%-40%. Πρέπει σε κάθε κύμα προσλήψεων κανονικά να τηρείται το ποσοστό, αλλιώς το υπουργείο θα είναι εκτός νόμου.Τ 24μηνο δεν είναι βάσει νόμου,είναι μια ρύθμιση του Υπουργείου την οποία όποτε θέλει το Υπουργεό την καταργεί και αυτός είναι και ο σκοπός του απ'όσο φαίνεται...Επίσης επίσης αυτό που λέει ο Μάρκος έχσει ανακοινωθεί με ΦΕΚ ήδη...άρα τα δικά μας τα "νομίζω" για το αν θα διατηρηθεί φέτος το 60-40 ή όχι νομίζω πως είναι περιττά...δείτε το ΦΕΚ μπας και συνεννοηθούμε: http://www.alfavita.gr/ank_b/ank16_3_10_01110.php
Παράθεση από: MARKOS στις Μαρτίου 22, 2010, 04:51:22 pmE,μα σταθειτε τωρα, εδω δεν ξερουν αυτοι ακομα θα ξερουμε εμεις?!!παντως η σειρα "εμφανισης " θα ειναι αυτη που ειπα,....Δε μπορεί να γίνει όπως λες γιατί έτσι καταστρατηγείται το 60%-40%. Πρέπει σε κάθε κύμα προσλήψεων κανονικά να τηρείται το ποσοστό, αλλιώς το υπουργείο θα είναι εκτός νόμου.
E,μα σταθειτε τωρα, εδω δεν ξερουν αυτοι ακομα θα ξερουμε εμεις?!!παντως η σειρα "εμφανισης " θα ειναι αυτη που ειπα,....
Ειμαι αποφοιτη του τμηματος "ιστορια αρχαιολογια και κοινωνικη ανθρωπολογια" του πανεπιστημιου θεσσαλιας και θελω να κανω τα χαρτια μου για αναπληρωτρια και ωρομισθια..δεν εχω καθολου προυπηρεσια καθως το πανεπιστημιο το τελειωσα τωρα τον φεβρουαριο..εχω καποιες επλιδες ωστε να με προσλαβουν εστω και καπου μακρυα;;;;;;;;;
Παράθεση από: Ντινάκι στις Μαρτίου 24, 2010, 08:39:59 pmΕιμαι αποφοιτη του τμηματος "ιστορια αρχαιολογια και κοινωνικη ανθρωπολογια" του πανεπιστημιου θεσσαλιας και θελω να κανω τα χαρτια μου για αναπληρωτρια και ωρομισθια..δεν εχω καθολου προυπηρεσια καθως το πανεπιστημιο το τελειωσα τωρα τον φεβρουαριο..εχω καποιες επλιδες ωστε να με προσλαβουν εστω και καπου μακρυα;;;;;;;;;Όχι, δεν έχεις δυστυχώς. Πρέπει να έχεις τουλάχιστον 10+ μόρια για να σε πάρουν ακόμη και ωρομίσθια.
Όμως όλοι από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσουν...τα πρώτα μόρια δηλαδή μπορώ να τα πάρω μόνο από το ΑΣΕΠ;;;;
Παράθεση από: Ντινάκι στις Μαρτίου 24, 2010, 09:04:12 pmΌμως όλοι από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσουν...τα πρώτα μόρια δηλαδή μπορώ να τα πάρω μόνο από το ΑΣΕΠ;;;;ναι, μόνο από ΑΣΕΠ.Αν ωστόσο συνεχίσουν να υπάρχουν δύο αδιαφανείς θεσμοί όπως η πρόσθετη διδασκαλία και τα εκκλησιαστικά σχολεία, τότε αν έχεις βίσμα μπορείς να πάρεις μόρια έτσι. Με την πρόσθετη δεν θα πάρεις πάνω από 3 μόρια το χρόνο. Με τα εκκλησιαστικά αν βρεις κανά παπά μητροπολίτη κλπ να σε χώσει τότε μπορείς να πάρεις μέχρι και 18 μόρια σε ένα χρόνο (αναπληρωση πχ εκκλησιαστικό Πάτμου). Στην Ελλάδα όλα γίνονται!
Αν θελήσω να μπω στην πρόσθετη διδασκαλία τι ενέργειες πρέπει να κάνω;Μήπως μπορείς να με διαφωτήσεις πόσο πρέπει να γράψω στον ΑΣΕΠ για να πάρω ικανοποιητικά μόρια;;;