0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι σήμερα έβαλα ίντερνετ (τσουχτερό και φρικτά αργό) για να παρακολουθώ τα του κλάδου..Έχω μπερδευτεί πολύ με τα όσα διάβασα...Καταρχήν, ανέφερε κάποιος ότι εάν ένας έχει 30 μόρια δεν θα πάει αναπληρωτής από Σεπτέμβριο..Είναι δυνατόν ακόμη και με 30 να πάει ωρομίσθιος??Θα τρελαθούμε??
Συνάδελφοι χρόνια πολλά σε όλους .Θα ήθελα να σας υπογραμμίσω το εξής .Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη και για αυτό το λόγο μην κάνετε υπολογισμούς και σκορπίζετε μερικοί τον πανικό στους υπολοίπους .Ναι μεν ειπώθηκε ότι 3 μήνες =1 μόριο από κάποιον μέσα στο forum αλλά και εγώ έχω πληροφορίες που ανατρέπουν αυτό το σκηνικό αλλά δε τις λέω γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο .Ένα μόνο μπορώ να τονίσω ότι θα δωθεί μεγαλύτερη βαρύτητα στην προυπηρεσία. Για αυτό μη χαίρεστε ή μη λυπάστε μέχρι να ανακοινώσουν ο,τιδήποτε...
Δεν πρόκειται να κληθούν πάνω από 400 - 500 φιλόλογοι ως αναπληρωτές του χρόνου με βάση το πρόγραμμα σταθερότητας. Εκτός αν η πρόβλεψη για μείωση κατά 70% των αναπληρωτών αφορά γενικά στην κατηγορία αναπληρωτών - ωρομισθίων ως συμβασιούχων του δημοσίου. Μια σκέψη κάνω μήπως ο όρος "αναπληρωτής" στο σύμφωνο σταθερότητας αναφέρεται γενικά στους "συμβασθιούχους", δηλαδή σε όλους όσοι καλύπτουν ανάγκες του τρέχοντος κάθε φορά σχολικού έτους...