0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Sun στις Απριλίου 15, 2010, 08:01:24 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Απριλίου 15, 2010, 07:58:38 pm...και που ειναι, παοκτσακι μου, οι 96 αλεξιπτωτιστες που λεγαμε ??μετρησα καπου 36...χωρια τους "ιδιωτες"Αδελφέ μου, υπάρχουν κι άλλοι με πολύ λιγότερα μόρια που βρίσκονται πιο κάτω...μα...λεγαμε για 60 περιπου με ...τεραστιες -θε μου σχωρα με- προυπηρεσιες...τελοσπαντων...θεωρεις πως με 200 διορισμους , αρχιζει χρονια 1 σεπτεμβρη?(οσοι και να φυγουν-αν και οταν φυγουν- απο τα γραφεια)
Παράθεση από: kozzi1 στις Απριλίου 15, 2010, 07:58:38 pm...και που ειναι, παοκτσακι μου, οι 96 αλεξιπτωτιστες που λεγαμε ??μετρησα καπου 36...χωρια τους "ιδιωτες"Αδελφέ μου, υπάρχουν κι άλλοι με πολύ λιγότερα μόρια που βρίσκονται πιο κάτω...
...και που ειναι, παοκτσακι μου, οι 96 αλεξιπτωτιστες που λεγαμε ??μετρησα καπου 36...χωρια τους "ιδιωτες"
Kαμία πρόβλεψη για πόσους αναπληρωτές θα μπορέσουμε πιστεύετε να έχουμε
sun είναι και αρκετοί οι φιλόλογοι της ειδικής αγωγής που κατοχυρώνουν δικαίωμα διορισμού και δεν είμαι σίγουρη ότι ήταν όλοι στους πίνακες γενικής του 2009.Μπορεί κάποιος να κάνει τα χαρτιά του μόνο στην ειδική και όταν μαζέψει μόρια να κάνει αίτηση διορισμού.
Παράθεση από: eva7 στις Απριλίου 15, 2010, 09:07:14 pmKαμία πρόβλεψη για πόσους αναπληρωτές θα μπορέσουμε πιστεύετε να έχουμε Σήμερα πιο έντονα από ποτέ αρχίζω να πιστεύω ότι δε θα πάρει αναπληρωτές αν καταφέρει να περάσει όλα αυτά....Γι αυτό κλειδώνει τους πίνακες και μιλάει μόνο για αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου
Παράθεση από: tttzzz στις Απριλίου 15, 2010, 09:00:56 pmsun είναι και αρκετοί οι φιλόλογοι της ειδικής αγωγής που κατοχυρώνουν δικαίωμα διορισμού και δεν είμαι σίγουρη ότι ήταν όλοι στους πίνακες γενικής του 2009.Μπορεί κάποιος να κάνει τα χαρτιά του μόνο στην ειδική και όταν μαζέψει μόρια να κάνει αίτηση διορισμού. Συμφωνώ. Ο πίνακας αυτός προβλέπει κατά προσέγγιση. Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων αν αδικώ "κάποιους" που δε βλέπουν τα ονόματά τους . Μια πρόβλεψη στο περίπου είναι και τίποτε οριστικό. Μακάρι να γίνουν οι διορισμοί μαζικά τελικά και να ικανοποιηιούν οσο το δυνατόν περισσότεροι! Όσο ζούμε ,ας ελπίζουμε !
Παράθεση από: stave στις Απριλίου 15, 2010, 09:11:40 pmΠαράθεση από: eva7 στις Απριλίου 15, 2010, 09:07:14 pmKαμία πρόβλεψη για πόσους αναπληρωτές θα μπορέσουμε πιστεύετε να έχουμε Σήμερα πιο έντονα από ποτέ αρχίζω να πιστεύω ότι δε θα πάρει αναπληρωτές αν καταφέρει να περάσει όλα αυτά....Γι αυτό κλειδώνει τους πίνακες και μιλάει μόνο για αναπληρωτές μειωμένου ωραρίουΑμάν βρε παιδιά μη φτάνουμε μόνοι μας στα άκρα δε μας φτάνουν αυτά που ακούμε από αυτούς ζορίζουμε κι άλλο τους εαυτούς μας με τέτοιες υποθέσεις και συμπεράσματα..όσο για αριθμούς προσλήψεων οι ερωτήσεις τέτοιου περιεχομένου από τώρα μου φαίνονται εκτός πραγματικότητας..
Ως το επίσημο και προς κατάθεση νομοσχέδιο και τις όποιες τροποποιήσεις του - υπό το βάρος των αντιδράσεων - σε σχέση με την ασαφή και γενικόλογη περίληψη που, για την ώρα, έχει δημοσιευτεί, προτιμήστε την κανονική ζωή και όχι τη ζωή "εν εικασία" ...Φιλική συμβουλή, από πρώην ομοιοπαθή ...
Παράθεση από: aristos2 στις Απριλίου 15, 2010, 10:52:07 pmΩς το επίσημο και προς κατάθεση νομοσχέδιο και τις όποιες τροποποιήσεις του - υπό το βάρος των αντιδράσεων - σε σχέση με την ασαφή και γενικόλογη περίληψη που, για την ώρα, έχει δημοσιευτεί, προτιμήστε την κανονική ζωή και όχι τη ζωή "εν εικασία" ...Φιλική συμβουλή, από πρώην ομοιοπαθή ...Συμφωνουμε!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: aeee στις Απριλίου 15, 2010, 10:54:20 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Απριλίου 15, 2010, 10:52:07 pmΩς το επίσημο και προς κατάθεση νομοσχέδιο και τις όποιες τροποποιήσεις του - υπό το βάρος των αντιδράσεων - σε σχέση με την ασαφή και γενικόλογη περίληψη που, για την ώρα, έχει δημοσιευτεί, προτιμήστε την κανονική ζωή και όχι τη ζωή "εν εικασία" ...Φιλική συμβουλή, από πρώην ομοιοπαθή ...Συμφωνουμε!!!!!!!!!!!!! ... γι' αυτό επιζούμε ...!