0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.Εγώ δεν έχω καθόλου προϋπηρεσία.Είμαι μέσα στους 20 πρώτους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ του 2009 (μετά τον τελευταίο διοριστέο).Τώρα που θα ζητήσουν αιτήσεις για αναπληρωτές θα καταθέσω κανονικά τα χαρτιά μου. Έχω καμία ελπίδα να με πάρουν αναπληρώτρια το Σεπτέμβριο;Λόγω της υψηλής θέσης μου στον τελευταίο ΑΣΕΠ, έχω ελπίδες για μόνιμο διορισμό μέσα στην επόμενη διετία σύμφωνα με όσα έχουν εξαγγείλει ως τώρα; Σε ποιο πίνακα θα εντάξουν εμάς που έχουμε επιτυχία στον ΑΣΕΠ αλλά μηδενική προϋπηρεσία;Ευχαριστώ.
Amadeus, ευχαριστώ για την απάντηση.Μία διευκρίνιση θα ήθελα όμως. Εγώ πέρυσι έλειπα στο εξωτερικό κι έτσι δεν έκανα αίτηση για αναπληρώτρια, άρα λογικά δεν θα είμαι ήδη στο σχετικό πίνακα. Σωστά τα λέω;Παρόλα αυτά, φέτος θα κάνω κανονικά την αίτηση (έστω κι αν την κάνω τζάμπα). Με δεδομένο ότι 30/06 θα κλειδώσουν οι πίνακες, θα προλάβω να μπω - έστω και τυπικά - στον πίνακα των αναπληρωτών;Ευχαριστώ και πάλι.
που πιστεύετε ότι θα φθάσει η βάση για αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου δηλαδή τους τέως ωρομίσθιους?φέτος πήραν άτομα με 14-15-16 μόρια σε κάποιες περιοχές...με 18 τους κάλεσαν νωρις....να εικάσω γύρω στα 24-25? και 30-29 πλήρες ωραρίου?
Μέσα από το υπουργείο ακούγεται ο αριθμός 350-400 διοριστέοι ενώ θα είναι 400 πλήρους ωραρίου αναπληρωτές. Οι αριθμοί σχεδόν είναι σίγουροι.