0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλησπέρα! Επιστροφή στα παλιά μας λημέρια! Αφού λοιπόν συνειδητοποιήσαμε τις πρώτες αλλαγές και κακοδαιμονίες που μας έτυχαν (σε κάποιους προς το παρόν) θα ήθελα να θέσω μερικά ερωτήματα.1. Οι προσλήψεις αναπληρωτών πολυτέκνων από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών με το 20% θα συνεχιστεί και φέτος?2. Ας υποθέσουμε ότι θα γίνουν 200 διορισμοί μόνιμων φιλολόγων και είχε κάποιος στον περσινό πίνακα 20 μόρια και φέτος με μόρια ωρομισθίας θα έχει περίπου 23, 5, τι βελτίωση θα μπορούσε να είχε στον πίνακα ?
Τέλεια! Προς το παρόν όλα πάνε χάλια!
παιδια, καλημερα!!!συγγνωμη αν η ερωτηση ειναι ασχετη!εχω καποια μορια απο τον ασεπ του 2006.αυτα θα χαθουν στον καινουριο πινακα που θα διαμορφωθει μετα τις αιτησεις των αναπληρωτων φετος;;;
Παράθεση από: xarakara στις Μαΐου 05, 2010, 08:15:24 amπαιδια, καλημερα!!!συγγνωμη αν η ερωτηση ειναι ασχετη!εχω καποια μορια απο τον ασεπ του 2006.αυτα θα χαθουν στον καινουριο πινακα που θα διαμορφωθει μετα τις αιτησεις των αναπληρωτων φετος;;;Λογικά όχι. Αφού η διαδικασία κατά τη μεταβατική περίοδο παραμένει η ίδια. Έτσι έχουμε: μισά μόρια του 2006 + όλα τα μόρια του 2008 + προϋπηρεσία.
Ποιος ο λογος να αναρωτιεστε τετοια οταν η νεα προυπηρεσια που θα αποκτηθει θα μετρησει μονο στον ενιαιο εξεφτελιστικο μοναδικο πινακα υποβαθμισμενης ή πιο σωστα , μηδενικης προυπηρεσιας
ξερει κανεις με βεβαιοτητα αν θα διαγραφουν ομως αυτα τα μορια του 2006 του χρονου;Λογικα αυτο θα συνεβαινε γιατι θα ξεκινουσε νεα μοριοδοτηση απο το νεο ασεπ,αλλα αφου δε θα γινει τι πιστευετε οτι θα ισχυσει;
stratos1 για πες μου την άποψη σου. φέτος παω αναπληρωτης. τα μόρια σου (α και όχι -ο {μόριο}) θα μετρήσουν στον πίνακα διορισμών 2010 -11 ή όχι και επομένως δεν θα αλλάξει η σειρά μου και τότε γιατί να πάω για να τα πάρω (τα μόρια εοννοείται )μετά τον επόμενο ΑΣΕΠ; αφού πρωτα θα με έχουν ξεζουμίσει από την πείνα;