0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι φέτος οι προσλήψεις θα είναι μειωμένες. Στο τηλ που πήρα μου είπαν ακριβώς ότι φέτος θα πάρουν 70% λιγότερους, όταν της είπα τη θέση μου γύρω στο 400, μου είπε ότι είμαι στο όριο. Από κει και πέρα να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του......
Παράθεση από: Amedeus στις Ιουνίου 24, 2010, 10:19:13 pmΠρέπει να καταλάβουμε ότι φέτος οι προσλήψεις θα είναι μειωμένες. Στο τηλ που πήρα μου είπαν ακριβώς ότι φέτος θα πάρουν 70% λιγότερους, όταν της είπα τη θέση μου γύρω στο 400, μου είπε ότι είμαι στο όριο. Από κει και πέρα να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του......Εννοείς στον ενιαίο αναπληρωτών πως είσαι περίπου 400, σωστά;
Παράθεση από: Amedeus στις Ιουνίου 24, 2010, 10:19:13 pmΠρέπει να καταλάβουμε ότι φέτος οι προσλήψεις θα είναι μειωμένες. Στο τηλ που πήρα μου είπαν ακριβώς ότι φέτος θα πάρουν 70% λιγότερους, όταν της είπα τη θέση μου γύρω στο 400, μου είπε ότι είμαι στο όριο. Από κει και πέρα να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του......δηλ.σε όλες τις κατηγορίες θα μειώσουν τις προσλήψεις κατά 70% ; αυτό δεν γίνεται γιατί οι ανάγκες δεν είναι ίδιες σε κάθε ειδικότηταοι υπάλληλοι επαναλαμβάνουν διαρκώς τα ίδια σε όλους.και μια απορία πέρυσι σε εμάς προσέλαβε 611 μονίμους και 1100 περίπου αναπληρωτές,χωρίς να υπολογίζουμε ωρομισθίους .Πιστεύετε οτι φέτος θα τα κατάφέρει με 200 μονίμους και με 4ΟΟ αναπληρωτές;Μήπως οι μειωμένου ωραρίου είναι η λύση του γρίφου;
αν οι ελιές είναι πολλές να πάρεις και μας για εργάτες!!!!