0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μακαρι να χεις δικιο και πες μας οπως θες....η ανησυχια υπαρχει γιατι μπορει εγω να χω 39 και κατι μορια αλλα δεν ξερουμε και ποσοι θα φυγουν απο μπροστα μου με διορισμο η αν καλεσει μονο 100 ΑΚΩ κι ολοι οι αλλοι ΑΜΩ.Ισως να παραλογιζομαι αλλα δεν ξερω πια τι να υποθεσω.
Και εγώ πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί... Θα γίνουν ΑΜΩ με λίγα μόρια ή καθόλου μόρια, μόνο και μόνο επειδή επέλεξαν μια περιοχή που δεν την προτίμησαν κάποιοι άλλοι. Και αυτό θα συμβεί... Παρακολουθώντας το φόρουμ διαπίστωσα ότι μέχρι τώρα κανείς δεν έβαλε σε όλες τις προτιμήσεις ΑΜΩ αλλά ακόμη και αν έβαλε είχε τον περιορισμό των 20 προτιμήσεων... Αυτό σημαίνει ότι κάποιες περιοχές θα δηλωθούν από λίγους... Και τότε.... Το ερώτημα είναι ποιες είναι αυτές οι περιοχές και ποιος έχει τα κότσια να τις δηλώσεις... Ουφ! Έχω σκάσει...
ΠΑΙΔΙΆ ΕΓΏ ΜΕ 40+ ΜΟΡΙΑ ΝΑ
Ένας αναπληρωτής με τα επιδόματα παίρνει γύρω στα 1200 Ευρώ και όχι 827. Κανένας νόμος δεν ψηφίσθηκε που να καταργεί τα επιδόματα
Παράθεση από: dlaf στις Ιουνίου 28, 2010, 06:31:16 pmΈνας αναπληρωτής με τα επιδόματα παίρνει γύρω στα 1200 Ευρώ και όχι 827. Κανένας νόμος δεν ψηφίσθηκε που να καταργεί τα επιδόματαΑλήθεια; για ρωτήστε καποιον αναπληρωτή να σας πει τι του έκοψαν!!!!!!!!Αρκεί να μη γίνει στάση πληρωμών........Εξάλλου τώρα θα κόβουν τους αναπληρωτές!