0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GERMANOS στις Ιουλίου 01, 2010, 12:33:31 amΌλες αυτές τις ημέρες ταλαιπωρούμαι και προσπαθώ να καταλάβω με ποιον τρόπο θα γίνουν οι διορισμοί. Κατέληξα στο ακόλουθο συμπέρασμα - 300 διορισμοί μόνιμων. Α Φάση αναπληρωτών 300 ΑΚΩ 300 ΑΜΩ. Δεν θα επακολουθήσει άλλη φάση. Οι ΑΜΩ ανα πάσα στιγμή θα είναι έτοιμοι να καλύψουν οποιοδήποτε κενό προκύψει στο εκάστοτε σχολείο... Πώς σας φαίνεται? Νομίζω ευσταθεί αυτό το σενάριο... Ίσως ο αριθμός 300 ΑΜΩ να είναι και μεγαλύτερος... Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειαστεί να επακολουθήσει άλλη φάση αναπληρωτών.. Δεν θα σπαζοκεφαλιάζουν και το πρόβλημα θα λυθεί αμέσως. χμμ...περσι χρειαστηκε 1800 πληρους ωραριου ( μονιμους + αναπληρωτες) και -ων ουκ εστιν αριθμος- ωρομισθιους...φετος θα τη βγαλει με τους μισους , χωρις συγχωνευσεις, με αποσπασεις βαρβατες και σημερα, με αποχωρησεις ομαδικες??σα να μη βγαινουν τα κουκια στο φτωχο μυαλο μου ...( ...κι ακουσα και βουβουζελες στην Τουμπα σημερα και μου εφυγε το κεφαλι !!! ...οχι αλλοοοοοοοοοοοοοοο!!! )
Όλες αυτές τις ημέρες ταλαιπωρούμαι και προσπαθώ να καταλάβω με ποιον τρόπο θα γίνουν οι διορισμοί. Κατέληξα στο ακόλουθο συμπέρασμα - 300 διορισμοί μόνιμων. Α Φάση αναπληρωτών 300 ΑΚΩ 300 ΑΜΩ. Δεν θα επακολουθήσει άλλη φάση. Οι ΑΜΩ ανα πάσα στιγμή θα είναι έτοιμοι να καλύψουν οποιοδήποτε κενό προκύψει στο εκάστοτε σχολείο... Πώς σας φαίνεται? Νομίζω ευσταθεί αυτό το σενάριο... Ίσως ο αριθμός 300 ΑΜΩ να είναι και μεγαλύτερος... Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειαστεί να επακολουθήσει άλλη φάση αναπληρωτών.. Δεν θα σπαζοκεφαλιάζουν και το πρόβλημα θα λυθεί αμέσως.
Δείτε όμως κι ένα άλλο "ανέκδοτο" : Η παρακάτω διεύθυνση παρατέθηκε σε άλλο τόπικ και μιλάει για 2550 πιστώσεις για αναπληρωτές ενώ το περσινό νούμερο ήταν 9000!http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=53&cm_prdid=10362[Τώρα φταίω εγώ που τα βλέπω όλα μαύρα??]
ΛΩΡΑ, όπως το λες είναι. Διευκρινίστηκε ευτυχώς παραπάνω και ηρέμησα κι εγώ. Ζητώ συγγνώμη που παραπληροφόρησα άθελά μου.
"το συνταγματικό δικαστήριο της Λεττονίας αποφάσισε πως τα μέτρα που επιβάλλει τι ΔΝΤ συνιστούν παραβίαση της έννομης τάξης και η εφαρμογή τους πρέπει άμεσα να σταματήσει.....Το δικαστήριο υποχρέωσε τη κυβέρνηση της Λεττονίας να επαναφέρει τις συντάξεις στο αρχικό τους ύψος, αλλά και να δεσμευτεί ότι θα επιστρέψει στους συνταξιούχους τα ποσά που παρακρατήθηκαν κατά τους μήνες των περικοπών!!Η κυβέρνηση συμορφώθηκε με την απόφαση, ενώ ΕΕ-ΔΝΤ συνέχισαν να χορηγούν κανονικά τις δόσεις του δανείου!!!"από τη "καθημερινή" της κυριακής
Παράθεση από: ατυχούλα στις Ιουλίου 03, 2010, 12:08:26 pm"το συνταγματικό δικαστήριο της Λεττονίας αποφάσισε πως τα μέτρα που επιβάλλει τι ΔΝΤ συνιστούν παραβίαση της έννομης τάξης και η εφαρμογή τους πρέπει άμεσα να σταματήσει.....Το δικαστήριο υποχρέωσε τη κυβέρνηση της Λεττονίας να επαναφέρει τις συντάξεις στο αρχικό τους ύψος, αλλά και να δεσμευτεί ότι θα επιστρέψει στους συνταξιούχους τα ποσά που παρακρατήθηκαν κατά τους μήνες των περικοπών!!Η κυβέρνηση συμορφώθηκε με την απόφαση, ενώ ΕΕ-ΔΝΤ συνέχισαν να χορηγούν κανονικά τις δόσεις του δανείου!!!"από τη "καθημερινή" της κυριακήςΑυτά στην Ελλάδα δεν γίνονται, είμαστε κοτες και βολεψάκηδες! Αντί να ξεσηκωθούμε όπως στις άλλες χώρες και να τους διώξουμε καθόμαστε και υπομένουμε και σκύβουμε το κεφάλι. Τι να πω... Περιμένω το Σεπτέμβρη που θα αρχίσουν τα έξοδα στα νοικοκυριά με τα σχολεία κλπ, εκεί να δω τι θα κάνουμε! Αν συνεχίσουμε έτσι είμαστε άξιοι της μοίρας μας!!! Όλα τα ανεχόμαστε πια, κοιμόμαστε όρθιοι!!!