0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλησπέρα! Δεν παρατηρείτε μία πρωτοφανής ησυχία στο φόρουμ των φιλολόγων? Δύο πράγματα μπορούν να συμβαίνουν....Ή είμαστε σίγουροι ότι θα προσληφθούν πολλοί φιλόλογοι ή είμαστε τελείως απογοητευμένοι και δεν περιμένουμε τίποτα...Σσσσ.... Σιωπή................................................
Παράθεση από: GERMANOS στις Ιουλίου 16, 2010, 08:13:36 pmKαλησπέρα! Δεν παρατηρείτε μία πρωτοφανής ησυχία στο φόρουμ των φιλολόγων? Δύο πράγματα μπορούν να συμβαίνουν....Ή είμαστε σίγουροι ότι θα προσληφθούν πολλοί φιλόλογοι ή είμαστε τελείως απογοητευμένοι και δεν περιμένουμε τίποτα...Σσσσ.... Σιωπή................................................Δε λες που ησυχάσαμε ... απ' τους φιλολόγους ...!(Πέρσι, κουβέντα στην κουβέντα ..., ψωνίσαμε από σβέρκο ..., και ούτε καν μ' έκπτωση ...!)Μη χαλαρώσεις εντελώς Sun ..., ο Άγιαξ θα επωφεληθεί ...
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 16, 2010, 08:45:24 pmΠαράθεση από: GERMANOS στις Ιουλίου 16, 2010, 08:13:36 pmKαλησπέρα! Δεν παρατηρείτε μία πρωτοφανής ησυχία στο φόρουμ των φιλολόγων? Δύο πράγματα μπορούν να συμβαίνουν....Ή είμαστε σίγουροι ότι θα προσληφθούν πολλοί φιλόλογοι ή είμαστε τελείως απογοητευμένοι και δεν περιμένουμε τίποτα...Σσσσ.... Σιωπή................................................Δε λες που ησυχάσαμε ... απ' τους φιλολόγους ...!(Πέρσι, κουβέντα στην κουβέντα ..., ψωνίσαμε από σβέρκο ..., και ούτε καν μ' έκπτωση ...!)Μη χαλαρώσεις εντελώς Sun ..., ο Άγιαξ θα επωφεληθεί ... Για πλάκα τον έχω ,αδερφέ μου ! Θα του δείξω ότι στο Ναό δεν έχω...μπέσα...
όσον αφορά στους Μόνιμους ,οι διορισμοί θα είναι αρκετοί και σίγουρα η μείωση θα είναι πολύ μικρότερη από το 50%. Διαίσθηση είναι και τίποτα περισσότερο. Άντε, να κάνουμε και καμιά βουτιά ,για να ξελαμπικάρουμε. Καλές διακοπές σε όλους
Και η Ανάσταση ,φίλε μου ,και η Ανάσταση...
πηρα ολα τα τηλ συμβούλων (πλην Σταθιά) 9 30 που εδωσαν τα παιδια....και ολοι τους ειναι πολλοι θετικοι για τους φιλολογους σχετικα με την απορροφησή τους στη διετια.μου ειπαν οτι το 60-40 θα το παρουν σχεδον ολο φετος , λιγους 24μηνιτες φετος και τους υπολοιπους του χρονου.Οισυνταξιοδοτησεις ειναι παρα πολλες, δε θα φανουν φετος απο Νοεμβρη και εξης, διοτι οι αιτουντες θα παρουσιαστουν κανονικά στα σχολεια φετος.Οι πινακες αναπληρωτων θα βγουν αυριο....αυτη την εβδομαδα.Αυτα τα νεα, φυσικα δε σημαινει οτι εφησυχαζουμε.....