*

Αποστολέας Θέμα: Πόσοι φιλόλογοι θα διοριστούν το 2011 - 12 (μόνιμοι, ΑΚΩ, ΑΜΩ)  (Αναγνώστηκε 555729 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Περαστικα μας!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Moustard τι ειδικότητα είσαι?

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
πηρα ολα τα τηλ συμβούλων (πλην Σταθιά) 9 30 που εδωσαν τα παιδια....και ολοι τους ειναι πολλοι θετικοι για τους φιλολογους σχετικα με την απορροφησή τους στη διετια.
μου ειπαν οτι το 60-40 θα το παρουν σχεδον ολο φετος , λιγους 24μηνιτες φετος και τους υπολοιπους του χρονου.
Οισυνταξιοδοτησεις ειναι παρα πολλες, δε θα φανουν φετος απο Νοεμβρη και εξης, διοτι οι αιτουντες θα παρουσιαστουν κανονικά στα σχολεια φετος.
....αυτη την εβδομαδα.

Αυτα τα νεα, φυσικα δε σημαινει οτι εφησυχαζουμε.....
Αγαπητή ,Lara, όταν λες "Οι πινακες αναπληρωτων θα βγουν αυριο" ,εννοείς αύριο Τρίτη 20/7 ;

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
τι να πω κι εγω.....αυτο καταλαβα αλλα με αυτους τιποτα δεν ειναι σιγουρο.......

ό,τι μου ειπαν σας γραφω, με καθε επιφυλαξη παντα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
 Λάρα μάς εξηγείς για τους συνταξιούχους... Δηλαδή οι αιτούντες θα εργαστούν φέτος? Ή θα εργαστούν μέχρι το Νοέμβριο?

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
τι να πω κι εγω.....αυτο καταλαβα αλλα με αυτους τιποτα δεν ειναι σιγουρο.......

ό,τι μου ειπαν σας γραφω, με καθε επιφυλαξη παντα.
Διόλου απίθανο. Εγώ ήξερα για Παρασκευή. Αλλά και νωρίτερα δε μας πειράζει καθόλου. Αντε, να βγάλουν και την Εγκύκλιο , να κάνουμε αιτήσεις ,για να πάμε επιτέλους και διακοπές...

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Α! Μην σας ψαρώνει O/H Moustard... Έχει 40 μόρια από δυσπρόσιτο... για αυτό και μπορεί και μιλάει τόσο εύκολα για μείωση διορισμών... Κανείς ακόμη δεν ξέρει τίποτα... Ας μην απογοητεύουμε ο ένας τον άλλο... Και όσοι έχουν φέτος την αναπλήρωση σίγουρη γιατί ήταν σε δυσπρόσιτο... ας είναι λίγο ταπεινοί γιατί τα νεύρα μας είναι τσακισμένα...

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
μου ειπαν οτι οι συνταξιοδοτησεις δε θα φανουν τοσο πολύ φετος, γιατι θα παρουσιαστουν κανονικα τον Σεπτεμβρη μεχρι να φυγουν και οτι του χρονου θα ειναι καλυτερη χρονια.

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
ειναι δυνατον να διορισουν ολους του 40% και λιγους 24μηνιτες;μηπως καθενας που παιρνει του μασανε κ μια απαντηση για να τον ξεφορτωθουν;αφου στη σειρα διορισμου αν προσεξετε προηγουνται οι 30μηνιτες-24μηνιτες-40%-ΑΣΕΠιτες...
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Πρωτον για να γραφω στο συγκεκριμενο φορουμ σημαινει πως ειμαι φιλολογος, δευτερον ευχαριστω που υπολογισες τα μορια μου πριν βγουν οι πινακες αλλα δεν εχω 40 μορια απο δυσπροσιτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Τριτον κι εμενα οπως και σε χιλιαδες κοσμο μου εχει βγει η πιστη αναποδα να δινω και να ξαναδινω ασεπ να τρεχω αναπληρωτρια σε καθε γωνια της Ελλαδας, να μαζευω ενα σωρο πτυχια. Οποτε να λειπουν οι εξυπναδες. Το δημοσιευμα απο τα Νεα-On line αναμασαει κατι που εχει ξαναγραφτει απλα αναρωτιεμαι γιατι το ξαναδημοσιευσαν τωρα. Συνηθως ξεκινανε απο "πηγες" και ¨φημες¨για να ερθουν να επαληθειυτουν στο τελος. Φοβαμαι την ανεργια οπως ολοι. Προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη αλλα... δεν ξερω

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Και ηθελα να ηξερα Germanos ποιος εχει σιγουρη την αναπληρωση ετσι οπως ειναι τα πραγματα φετος.............................. Παρακολουθω το φορουμ σχεδον καθε μερα και δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι εχετε την ταση να την λετε στους αλλους. Ο σκοπος του φορουμ ειιναι η πληροφορηση και η αλληλουποστηριξη . Οσο για τις αιτησεις συνταξεων ειναι πολλες αλλα δε βλεπω να αναθεωρουν κατι εκτος να μας το φυλανε για kinder εκπληξη.......

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
ειναι δυνατον να διορισουν ολους του 40% και λιγους 24μηνιτες;μηπως καθενας που παιρνει του μασανε κ μια απαντηση για να τον ξεφορτωθουν;αφου στη σειρα διορισμου αν προσεξετε προηγουνται οι 30μηνιτες-24μηνιτες-40%-ΑΣΕΠιτες...

Πάλι από την αρχή. Καμιά κατηγορία δεν προηγείται της άλλης στο διορισμό αυτόν καθ' εαυτόν! Προηγείται στην τοποθέτηση, από τη στιγμή που θα κληθούν για διορισμό! Αν κληθούν 2 30μηνίτες, 5 24 μηνίτες, 4 από το 40% και 6 από τον ΑΣΕΠ, οι 30μηνίτες θα τοποθετηθούν βάσει της επιλογής τους πρώτοι. Άλλο αυτό. Δεν προηγούνται όμως στο διορισμό. Προηγούνται στην τοποθέτηση.

Αποσυνδεδεμένος alexis2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
συναδελφοι είμαστε όλοι στην ίδια θέση και έχουμε όλοι την ίδια αγωνία.δεν χρειάζεται λοιπόν να τα βάζει ο ένας με τον άλλον.κι εγώ έχω δυσπρόσιτο και έτρεχα καθημερινά στα βουλγαρικά σύνορα.γι'αυτό όμως δε φταίω εγώ ούτε κανένας που υπηρέτησε σε δυσπρόσιτο.ας είμαστε ενωμένοι και ας αγωνιζόμαστε όλοι για το ίδιο πράγμα.υτπομονή σε όλους......

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Σωστος

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182618