0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aν κάνουν παράλληλα κλήσεις ΑΚΩ και ΑΜΩ την κάτσαμε..
Παράθεση από: eva7 στις Ιουλίου 30, 2010, 05:39:01 pmAν κάνουν παράλληλα κλήσεις ΑΚΩ και ΑΜΩ την κάτσαμε.. Από πληροφορία του τμήματος διορισμών το πιθανότερο είναι δύο μεγάλες φουρνιές ΑΚΩ και στη συνέχεια πολλές μικρές ΑΜΩ - ΑΚΩ ανάλογα τα κενά ...
Παράθεση από: dmath στις Ιουλίου 30, 2010, 06:07:50 pmΠαράθεση από: eva7 στις Ιουλίου 30, 2010, 05:39:01 pmAν κάνουν παράλληλα κλήσεις ΑΚΩ και ΑΜΩ την κάτσαμε.. Από πληροφορία του τμήματος διορισμών το πιθανότερο είναι δύο μεγάλες φουρνιές ΑΚΩ και στη συνέχεια πολλές μικρές ΑΜΩ - ΑΚΩ ανάλογα τα κενά ...ακόμη δεν άλλαξε κάτι σχετικά με την επισήμανση: "για να δουλέψει κάποιος ακω πρέπει να ανοίξει θέση αμω στην περιοχή όπου δουλεύει"...νομίζω είχε ανακοινώσει ο Πανάρετος πως θα ελέγχανε τη νομιμότητα της περίπτωσης... έχει κανείς κάποια σχετική ενημέρωση;;
Παράθεση από: katiafil στις Ιουλίου 30, 2010, 06:13:29 pmΠαράθεση από: dmath στις Ιουλίου 30, 2010, 06:07:50 pmΠαράθεση από: eva7 στις Ιουλίου 30, 2010, 05:39:01 pmAν κάνουν παράλληλα κλήσεις ΑΚΩ και ΑΜΩ την κάτσαμε.. Από πληροφορία του τμήματος διορισμών το πιθανότερο είναι δύο μεγάλες φουρνιές ΑΚΩ και στη συνέχεια πολλές μικρές ΑΜΩ - ΑΚΩ ανάλογα τα κενά ...ακόμη δεν άλλαξε κάτι σχετικά με την επισήμανση: "για να δουλέψει κάποιος ακω πρέπει να ανοίξει θέση αμω στην περιοχή όπου δουλεύει"...νομίζω είχε ανακοινώσει ο Πανάρετος πως θα ελέγχανε τη νομιμότητα της περίπτωσης... έχει κανείς κάποια σχετική ενημέρωση;;Αν ανοίξει ΑΚΩ προηγείται και ... προάγεται ο παλαιότερος ΑΜΩ της συγκεκριμένης περιοχής !Αν δεν υπάρχει τέτοιος πάει ο επόμενος ΑΚΩ του πίνακα !
Παράθεση από: dmath στις Ιουλίου 30, 2010, 06:17:48 pmΠαράθεση από: katiafil στις Ιουλίου 30, 2010, 06:13:29 pmΠαράθεση από: dmath στις Ιουλίου 30, 2010, 06:07:50 pmΠαράθεση από: eva7 στις Ιουλίου 30, 2010, 05:39:01 pmAν κάνουν παράλληλα κλήσεις ΑΚΩ και ΑΜΩ την κάτσαμε.. Από πληροφορία του τμήματος διορισμών το πιθανότερο είναι δύο μεγάλες φουρνιές ΑΚΩ και στη συνέχεια πολλές μικρές ΑΜΩ - ΑΚΩ ανάλογα τα κενά ...ακόμη δεν άλλαξε κάτι σχετικά με την επισήμανση: "για να δουλέψει κάποιος ακω πρέπει να ανοίξει θέση αμω στην περιοχή όπου δουλεύει"...νομίζω είχε ανακοινώσει ο Πανάρετος πως θα ελέγχανε τη νομιμότητα της περίπτωσης... έχει κανείς κάποια σχετική ενημέρωση;;Αν ανοίξει ΑΚΩ προηγείται και ... προάγεται ο παλαιότερος ΑΜΩ της συγκεκριμένης περιοχής !Αν δεν υπάρχει τέτοιος πάει ο επόμενος ΑΚΩ του πίνακα !"περιοχή" δηλαδή: ΔΙΔΕ, α. β γ κτλ. ή σχολείο;;;
Παράθεση από: dmath στις Ιουλίου 30, 2010, 06:17:48 pmΠαράθεση από: katiafil στις Ιουλίου 30, 2010, 06:13:29 pmΠαράθεση από: dmath στις Ιουλίου 30, 2010, 06:07:50 pmΠαράθεση από: eva7 στις Ιουλίου 30, 2010, 05:39:01 pmAν κάνουν παράλληλα κλήσεις ΑΚΩ και ΑΜΩ την κάτσαμε.. Από πληροφορία του τμήματος διορισμών το πιθανότερο είναι δύο μεγάλες φουρνιές ΑΚΩ και στη συνέχεια πολλές μικρές ΑΜΩ - ΑΚΩ ανάλογα τα κενά ...ακόμη δεν άλλαξε κάτι σχετικά με την επισήμανση: "για να δουλέψει κάποιος ακω πρέπει να ανοίξει θέση αμω στην περιοχή όπου δουλεύει"...νομίζω είχε ανακοινώσει ο Πανάρετος πως θα ελέγχανε τη νομιμότητα της περίπτωσης... έχει κανείς κάποια σχετική ενημέρωση;;Αν ανοίξει ΑΚΩ προηγείται και ... προάγεται ο παλαιότερος ΑΜΩ της συγκεκριμένης περιοχής !Αν δεν υπάρχει τέτοιος πάει ο επόμενος ΑΚΩ του πίνακα !εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι ακριβως ετσι, στο πρωτο σκελος...ο συγκεκριμενος ΑΜΩ προηγειται, αν δεν υπαρχει αλλος ενδιαφερομενος με καλυτερη σειρα...
O Γόρδιος δεσμός θα ήταν παιχνιδάκι μπροστά σε αυτό το χάλι..
τις ίδιες "αναμασημενες βλακείες" είπε....ότι δηλαδή θα λειτουργησουν τα αχολεία χωρίς κενά το Σεπτέμβριο , οτι στις τεχνικες κυριως ειδικοτητες δε θα κανει προσλήψεις και οπου ειναι υπερράριθμοι και οτι οντως υπαρχουν αναγκες σε φιλολογους, μαθηματικους και φυσικους και οτι.... θα παει διακοπες στην Καλαμάτα στο μικρο σπιτι του άντρα της!!!!!!!!!