0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: max στις Αυγούστου 01, 2010, 08:15:00 pmαναφορικά με το δημοσίευμα της alfavita και όσα συζητήσατε: είτε διορίσουν όπως ειπώθηκε 80 24μηνίτες είτε δεν πάρουν καθόλου και διορίσουν μόνο το 60% και το 40% για τους 24μηνίτες είναι το ίδιο πράγμα. στους 160 του 40% συμπεριλαμβάνονται οι 80 πρώτοι του 24μηνου. στην περίπτωση όμως αυτή θα αδικηθούν οι συνάδελφοι που περιμένουν διορισμό μέσω 40%.Το καλό που της θέλω να μην αδικήσει καμία κατηγορία και να κάνει τους διορισμούς με τις σωστές αναλογίες....
αναφορικά με το δημοσίευμα της alfavita και όσα συζητήσατε: είτε διορίσουν όπως ειπώθηκε 80 24μηνίτες είτε δεν πάρουν καθόλου και διορίσουν μόνο το 60% και το 40% για τους 24μηνίτες είναι το ίδιο πράγμα. στους 160 του 40% συμπεριλαμβάνονται οι 80 πρώτοι του 24μηνου. στην περίπτωση όμως αυτή θα αδικηθούν οι συνάδελφοι που περιμένουν διορισμό μέσω 40%.
Ούτως ή άλλως, αφού δε διορίζονται όλοι που το δικαιούνται (κι όταν μάλιστα υπάρχουν τόσες ανάγκες) τις δικαστικές προσφυγές δεν τίς γλυτώνει. Δεν είναι τόσο απλό να ανατρέπει τις ζωές τόσων ανθρώπων. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα βρουν το δίκιο τους με κάποιο τρόπο.
Με βάση τους αριθμούς διορισμών που γράφονται και ακούγονται, από έμπειρο συνάδελφο κάποια εκτίμηση για τη βάση αναπλήρωσης φιλολόγων από τον ενιαίο πίνακα;
Χωρίς να θέλω να γίνω προφήτης ,πιστεύω πως για τους φιλολόγους θα είναι πιο ευνοικά τα πράγματα .Ένα μεγάλο μέρος των συντάξεων αφορούν φιλολόγους (για παράδειγμα στο σχολείο που ήμουν από τους πέντε φιλολόγους που υπήρχαν ,η μια γέννησε και οι άλλες τρεις πήραν σύνταξη)πράγμα που με κάνει να πιστεύω ,χωρίς να έχω εκ των έσω ενημέρωση -άλλωστε ούτε και αυτοί ξέρουν τι τους γίνεται- ότι θα πάρουν περίπου 800-με 900 ΑΚΩ-και οι υπόλοιποι ΑΜΩ .Άρα η αναπλήρωση θα φτάσει στο 23-24 και οι ΑΜΩ γύρω στο 20 -19.