0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ή κι έτσι ...http://www.youtube.com/watch?v=FGHKesiffUc... έτη πολλά ..., οι εορτές δεν αναμένουν ...!
..και εμείς που είμαστε μέσα, τι να πούμε...Τρίτος χρόνος(6ος στην Εκπαίδευση) τώρα διορισμένος και δεν ξέρουμε τι ξημερώνει(μισθολογικά, εργασιακά,οικογενειακά).Αισθανόμαστε αιχμάλωτοι του συστήματος!!!
Παράθεση από: saint στις Δεκεμβρίου 15, 2010, 02:21:41 pmείμαι καθηγήτρια στον ΟΤΕΚ, ότι απορία έχετε μου λέτε.. Λοιπόν εγώ ξέρω για Αθήνα και Ανάβυσσο... Είναι λίγο σύσκολα για την ειδικότητα σας, κάνουνε πολλά άτομα αίτηση κάθε χρόνο.. Αλλά με χαρά να μάθω κάτι εκ των έχω και να σας ενημερώσω..Προσωπικά,έχω δηλώσει και τις δύο περιοχές,όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι,υποθέτω.Με τα κενά,λοιπόν,φιλολόγων στην Αττική τι γίνεται;Kαλύφθηκαν όλα;Γιατί,ενώ για παράδειγμα στην γ'Αθήνας είχε σημειωθεί ρεκόρ συνταξιοδοτήσεων οι αναπληρωτές που πήρε μέσα στην Αττική,αν δεν κάνω λάθος,ήταν πολύ λίγοι...Αμω ή ωρομίσθιους φιλολόγους θα πάρει;Αν γνωρίζεις κάτι,ενημέρωσέ μας.Ευχαριστούμε.
είμαι καθηγήτρια στον ΟΤΕΚ, ότι απορία έχετε μου λέτε.. Λοιπόν εγώ ξέρω για Αθήνα και Ανάβυσσο... Είναι λίγο σύσκολα για την ειδικότητα σας, κάνουνε πολλά άτομα αίτηση κάθε χρόνο.. Αλλά με χαρά να μάθω κάτι εκ των έχω και να σας ενημερώσω..
Στο topic των χημικών γράφεται ότι θα απορροφηθούν φέτος όλοι οι εναπομείναντες από όλες τις κατηγορίες και θα διοριστούν και επιλαχόντες από 60-40.Για τους φιλολόγους υπάρχει κάποια έγκυρη πληροφόρηση? Σε σχέση με τα περσινά νούμερα, οι εναπομείναντες είναι σίγουρα πιο λίγοι...
Oταν λέμε "επιλαχόντες" πόσα άτομα άραγε εννοούμε μετά τον τελευταίο διοριστέο;Eξάλλου,οι εναπομείναντες διοριστέοι από ασεπ στους φιλολόγους είναι πράγματι λίγοι...Για ρίξτε τα χαρτιά....