0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Stelios στις Μαρτίου 20, 2011, 05:24:42 pmΠαράθεση από: mk75 στις Μαρτίου 20, 2011, 05:17:54 pmΣτελιο περιμενεις διορισμο μεσω 24μηνου;Όχι, περιμένω τον επόμενο ΑΣΕΠ όσοι διορισμοί και αν γίνουν μέχρι τότε.Γιατί;Ο επομενος ΑΣΕΠ θα γινει το 2012.Να σου περιορισω λιγο το χρονικο οριζοντα για να μην δημιουργουνται κενα.
Παράθεση από: mk75 στις Μαρτίου 20, 2011, 05:17:54 pmΣτελιο περιμενεις διορισμο μεσω 24μηνου;Όχι, περιμένω τον επόμενο ΑΣΕΠ όσοι διορισμοί και αν γίνουν μέχρι τότε.Γιατί;
Στελιο περιμενεις διορισμο μεσω 24μηνου;
Είναι 59 (60% και 40%) και 229 24μηνίτες.Σύνολο :288 + ειδικές κατηγορίες (πέρυσι πηραν 10 με 20 δε θυμάμαι ακριβή αριθμό), οπότε γύρω στους 300. Πέρυσι πήρε 400.Θα είναι ξεφτίλα να μην τους πάρει.[/quo te]πέρυσι,αν δεν με απατά η μνήμη μου,διορίστηκαν 470 φιλόλογοι
Παράθεση από: KYRINIS στις Μαρτίου 20, 2011, 03:15:20 pmΕίναι 59 (60% και 40%) και 229 24μηνίτες.Σύνολο :288 + ειδικές κατηγορίες (πέρυσι πηραν 10 με 20 δε θυμάμαι ακριβή αριθμό), οπότε γύρω στους 300. Πέρυσι πήρε 400.Θα είναι ξεφτίλα να μην τους πάρει.πέρυσι,αν δεν με απατά η μνήμη μου,διορίστηκαν 470 φιλόλογοι
Είναι 59 (60% και 40%) και 229 24μηνίτες.Σύνολο :288 + ειδικές κατηγορίες (πέρυσι πηραν 10 με 20 δε θυμάμαι ακριβή αριθμό), οπότε γύρω στους 300. Πέρυσι πήρε 400.Θα είναι ξεφτίλα να μην τους πάρει.
νομίζω πάντως ότι μερικοί παρεισέφρυσαν μόνο και μόνο για να δυναμιτίσουν το κλίμα...από πού αντλείται αυτή η βεβαιότητα για τον ακριβή-στον πόντο-αριθμό διοριζομένων φιλολόγων;;;
Όπως και να έχει το ζητούμενο είναι το πόσοι διορισμοί θα γίνουν και όχι το πως.Και ο αριθμός των διορισμών των ΠΕ02 πάντα είναι σημείο αναφοράς.Όσο αφορά το (γνωστό) 1 προς 5, πρέπει να είμαστε ασφαλείς αν υποθέσουμε ότι θα τηρηθεί μιας και είναι "κερδισμένο" κατώφλι διορισμών.Ένα άλλο ερώτημα είναι το πως θα μοιραστούν οι διορισμοί ανάμεσα στις ειδικότητες
Παράθεση από: Stelios στις Μαρτίου 20, 2011, 05:03:48 pmΌπως και να έχει το ζητούμενο είναι το πόσοι διορισμοί θα γίνουν και όχι το πως.Και ο αριθμός των διορισμών των ΠΕ02 πάντα είναι σημείο αναφοράς.Όσο αφορά το (γνωστό) 1 προς 5, πρέπει να είμαστε ασφαλείς αν υποθέσουμε ότι θα τηρηθεί μιας και είναι "κερδισμένο" κατώφλι διορισμών.Ένα άλλο ερώτημα είναι το πως θα μοιραστούν οι διορισμοί ανάμεσα στις ειδικότητεςΗ απορία μου είναι εφόσον δίνουν προτεραιότητα στους διοριστεους του ασεπ,τότε δε θα πρέπει να φύγουν όλοι οι εναπομείναντες απο όλες τις ειδικότητες;Αν συμβεί αυτό, δεν παίζει ρόλο το οτι εμειναν λίγοι στον κλάδο μας, αλλά μετρά συνολικά ο αριθμός των θέσεων που θα καλυφθούν.Αλλά το δικό μας υπουργείο έχει δειξει στο παρελθόν οτι δεν ευθυγραμμίζεται πάντοτε με το εσωτερικών..... Καλύτερα να παίξουμε την κολοκυθιά.
Συνάδελφε,Οράτιε,έχεις δίκιο για την έλλειψη ευαισθησίας προς τους εναπομείναντες στους πίνακες συναδέλφους.Επειδή έχω διοριστεί φέτος με τον ασεπ και είμαι συνδυκαλιστής,ξέρω πολύ καλά τι έγινε πέρυσι το καλοκαίρι:ήταν 14 Ιουλίου όταν ο πρόεδρος της πεα έβγαινε πανηγυρίζοντας απο το γραφείο της κυρίας υφυπουργού,γιατί άφησε τους ασεπίτες αδιόριστους και αυτό εξασφάλιζε παράταση της μεταβατικής περιόδου, ώστε να διοριστούν όσο το δυνατό περισσότερους απο τους πίνακες,χωρίς κανένας να σκεφτεί τον πόνο αυτών των παιδίων.Ή μήπως αντέδρασε κάποιος απο σας;Το δέχτηκε και η ολμε και όλοι σας,φίλε μου,για να μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας, γιατί αυτό σας συνέφερε.Δεν σας κατηγορώ,αλλά να μην μιλάμε για συναδελφική αλληλεγγύη!Τώρα,όσο για το 77,θα το επαναλάβω:είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα!Αν ήξερα πόσοι ασεπίτες θα ζητήσουν διορισμό μέσω 30μήνου ή 24μήνου,για καλύτερη τοποθέτηση,θα σας έλεγα και τον ακριβή αριθμό!!!
Παράθεση από: k.d.pe03 στις Μαρτίου 20, 2011, 09:32:34 pmΣυνάδελφε,Οράτιε,έχεις δίκιο για την έλλειψη ευαισθησίας προς τους εναπομείναντες στους πίνακες συναδέλφους.Επειδή έχω διοριστεί φέτος με τον ασεπ και είμαι συνδυκαλιστής,ξέρω πολύ καλά τι έγινε πέρυσι το καλοκαίρι:ήταν 14 Ιουλίου όταν ο πρόεδρος της πεα έβγαινε πανηγυρίζοντας απο το γραφείο της κυρίας υφυπουργού,γιατί άφησε τους ασεπίτες αδιόριστους και αυτό εξασφάλιζε παράταση της μεταβατικής περιόδου, ώστε να διοριστούν όσο το δυνατό περισσότερους απο τους πίνακες,χωρίς κανένας να σκεφτεί τον πόνο αυτών των παιδίων.Ή μήπως αντέδρασε κάποιος απο σας;Το δέχτηκε και η ολμε και όλοι σας,φίλε μου,για να μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας, γιατί αυτό σας συνέφερε.Δεν σας κατηγορώ,αλλά να μην μιλάμε για συναδελφική αλληλεγγύη!Τώρα,όσο για το 77,θα το επαναλάβω:είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα!Αν ήξερα πόσοι ασεπίτες θα ζητήσουν διορισμό μέσω 30μήνου ή 24μήνου,για καλύτερη τοποθέτηση,θα σας έλεγα και τον ακριβή αριθμό!!!Το κοίταξα ήδη εγώ συνάδελφε k.d.pe03. Κανείς από τους 36 ακόμη διοριστέους ΠΕ02 δεν έχει μεγάλη προϋπηρεσία ώστε να ζητήσει διορισμό μέσω 24μήνου ή 30μήνου. Όποτε μπορείς να κάνεις άνετα τους υπολογισμούς σου.
Παράθεση από: Lasid στις Μαρτίου 20, 2011, 09:43:05 pmΠαράθεση από: k.d.pe03 στις Μαρτίου 20, 2011, 09:32:34 pmΣυνάδελφε,Οράτιε,έχεις δίκιο για την έλλειψη ευαισθησίας προς τους εναπομείναντες στους πίνακες συναδέλφους.Επειδή έχω διοριστεί φέτος με τον ασεπ και είμαι συνδυκαλιστής,ξέρω πολύ καλά τι έγινε πέρυσι το καλοκαίρι:ήταν 14 Ιουλίου όταν ο πρόεδρος της πεα έβγαινε πανηγυρίζοντας απο το γραφείο της κυρίας υφυπουργού,γιατί άφησε τους ασεπίτες αδιόριστους και αυτό εξασφάλιζε παράταση της μεταβατικής περιόδου, ώστε να διοριστούν όσο το δυνατό περισσότερους απο τους πίνακες,χωρίς κανένας να σκεφτεί τον πόνο αυτών των παιδίων.Ή μήπως αντέδρασε κάποιος απο σας;Το δέχτηκε και η ολμε και όλοι σας,φίλε μου,για να μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας, γιατί αυτό σας συνέφερε.Δεν σας κατηγορώ,αλλά να μην μιλάμε για συναδελφική αλληλεγγύη!Τώρα,όσο για το 77,θα το επαναλάβω:είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα!Αν ήξερα πόσοι ασεπίτες θα ζητήσουν διορισμό μέσω 30μήνου ή 24μήνου,για καλύτερη τοποθέτηση,θα σας έλεγα και τον ακριβή αριθμό!!!Το κοίταξα ήδη εγώ συνάδελφε k.d.pe03. Κανείς από τους 36 ακόμη διοριστέους ΠΕ02 δεν έχει μεγάλη προϋπηρεσία ώστε να ζητήσει διορισμό μέσω 24μήνου ή 30μήνου. Όποτε μπορείς να κάνεις άνετα τους υπολογισμούς σου....χαχαχαχαχ!! σωστος ! μην απαντατε ρε παιδια, αυτο επιδιωκει καθενας που θελει να προκαλεσει... ειπαμε : κοντος ψαλμος κλπ... 77....77.....77.....77......77......υγ. και εχω την αισθηση οτι προεδρος της ΠΕΑ ειναι γενους θηλυκου....μηπως μπερδευει κατι?