0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλημέρα! Μπορεί κανείς να κάνει πρόβλεψη για αριθμό διορισμών απο το 40%; Πέρυσι πήραν 136 άτομα φέτος;
σιγουρα απο 24μηνο εχουν μεινει 240 άτομα?και κάτι ακόμα:μπορει ο αριθμός των 24μηνιτων να υπερβαίνει τις άλλες κατηγορίες?διαβαζοντας το νόμο έχω την αίσθηση ότι όχι.λεει δηλ.ότι οι διορισμοί θα γινονται 60-40.αν υπάρχουν ανάγκες θα συμπληρώνονται από 24μηνο.δεν μπορει λοιπον οι βασικοί διορισμοί να ειναι 50 και το 24μηνο 200.θα ήθελα τη γνωμη σας πάνω σάυτο(να διευκρινίσω ότι δεν ανήκω σε καμιά από τις παραπάνω κατηγορίες
Συναδελφε απο οτι διακρινω ειναι λιγο μικρα τα νουμερα τα οποια υπολογιζεις!!δηλαδη απο 460 περισυ θα πεσουμε στους μισους του μισου?και οι υπολοιποι 24μηνιτες και οι μεγαλες προυπηρεσιες που θα πανε?θα γινει ξεσηκωμος!!ειναι δικη σου εκτιμηση η τα εχεις ακουσει εγκυρα, γιατι τα νουμερα μου φαινονται εξωπραγματικα για τον κλαδο των φιλολογων!!
Συνάδελφοι,τώρα ποια τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και οι διορισμοί είναι πολύ κοντά με βάση το υπάρχων πλάνο.Το έχω πει εδώ και καιρό για περίπου 100 διορισμούς στο σύνολο, μαζί με αυτούς του ασεπ.Προφανώς,αξιολογείται τις καταστάσεις με βάση τα περσυνά που η παιδεία δεν ήταν στο μνημόνιο.Φέτος είναι και το ζητούμενο είναι να διοριστούν μόνο όσοι έχουν δυνατότητα δικαστικής επιτυχίας.Δυστυχώς,το 24μηνο δεν την έχει γιατί δεν υπάρχει ποσοστό που να του δίνει ο νόμος,είτε ο παλίος,είτε ο νέος.Άρα,δεν τους ενδιαφέρει αν θα διοριστείτε.Εδώ θα αφήσουν σε κάποιες κατηγορίες αδιόριστους ασεπίτες,για να διοριστούν με δικαστική απόφαση τον χειμώνα,κι εσείς συζητάτε για διορισμούς 24μήνου!!!