0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχως και εγω κατι ''ακουσα'' 60-40 προς τα κατω μακαρι και εγω να μην ''ακουσα'' καλα.
Παράθεση από: anixia στις Ιουνίου 01, 2011, 08:39:32 pmΔυστυχως και εγω κατι ''ακουσα'' 60-40 προς τα κατω μακαρι και εγω να μην ''ακουσα'' καλα.Τι εννοείς; Δε θα πάρουν το 60-40 στους φιλολόγους, στις άλλες ειδικότητες, σε μερικές ναι, σε άλλες όχι, σε καμία; Μας το διασαφηνίζεις λίγο;
Παράθεση από: Aritina στις Ιουνίου 02, 2011, 09:37:37 pmΠαράθεση από: anixia στις Ιουνίου 01, 2011, 08:39:32 pmΔυστυχως και εγω κατι ''ακουσα'' 60-40 προς τα κατω μακαρι και εγω να μην ''ακουσα'' καλα.Τι εννοείς; Δε θα πάρουν το 60-40 στους φιλολόγους, στις άλλες ειδικότητες, σε μερικές ναι, σε άλλες όχι, σε καμία; Μας το διασαφηνίζεις λίγο; Τι να εννοεί? Αν ήταν να πάρουν 60 άτομα από ΑΣΕΠ και 40 από Ενιαίο Πίνακα τώρα θα πάρουν 30 από Ασεπ και 20 από Ενιαίο!Το 24μηνο θα σωθεί μόνο με παράταση μεταβατικής! Δεν βλέπω άλλο τρόπο!
Ευτυχώς έκανες τροποποίηση του μηνύματος Κανείς δεν μίλησε για νούμερα. Αυτά που βλέπετε είναι υποθετικά! Και ο KYRINIS μάλλον αναρωτιέται αλλά το κάνει φωναχτά!
Παράθεση από: dessi στις Ιουνίου 02, 2011, 10:31:48 pmΕυτυχώς έκανες τροποποίηση του μηνύματος Κανείς δεν μίλησε για νούμερα. Αυτά που βλέπετε είναι υποθετικά! Και ο KYRINIS μάλλον αναρωτιέται αλλά το κάνει φωναχτά!Έχεις δίκιο. Κακώς που μπήκα στη διαδικασία να σχολιάσω επί μπουρδολογιών.
Παράθεση από: KYRINIS στις Ιουνίου 02, 2011, 10:37:29 pmΠαράθεση από: dessi στις Ιουνίου 02, 2011, 10:31:48 pmΕυτυχώς έκανες τροποποίηση του μηνύματος Κανείς δεν μίλησε για νούμερα. Αυτά που βλέπετε είναι υποθετικά! Και ο KYRINIS μάλλον αναρωτιέται αλλά το κάνει φωναχτά!Έχεις δίκιο. Κακώς που μπήκα στη διαδικασία να σχολιάσω επί μπουρδολογιών.γιατί όταν κάποιος εκφέρει αποψη που ενοχλεί πρέπει να κακοχαρακτηρίζεται ;
οποια παπαρια του κατεβει του καθενος, την πεταει ετσι αβασανιστα...τι μαζοχισμος ειναι αυτος γμ την τρελα μου...ο,τι λαλακια και να ειναι , αναπαραγεται και διαπλαθεται ετσι. τρομος,πανικος... κι αν ειναι κι απο αθηνα οι γραφοντες, μαλλον θα επρεπε να ειναι εκτος συνδεσης απο ωρα!!Παράθεση από: Dorea στις Ιουνίου 02, 2011, 11:00:02 pmΠαράθεση από: KYRINIS στις Ιουνίου 02, 2011, 10:37:29 pmΠαράθεση από: dessi στις Ιουνίου 02, 2011, 10:31:48 pmΕυτυχώς έκανες τροποποίηση του μηνύματος Κανείς δεν μίλησε για νούμερα. Αυτά που βλέπετε είναι υποθετικά! Και ο KYRINIS μάλλον αναρωτιέται αλλά το κάνει φωναχτά!Έχεις δίκιο. Κακώς που μπήκα στη διαδικασία να σχολιάσω επί μπουρδολογιών.γιατί όταν κάποιος εκφέρει αποψη που ενοχλεί πρέπει να κακοχαρακτηρίζεται ; ...να ενοχλει η αποψη ενος εδω?? ε, οχι δα..απλως καταντα ψυχοφθορο και για τον ιδιο, με τοσες αρλουμπες που ακολουθουν!δε χωρα καμια αποψη σε θεματα αριθμων, εκτος κι αν εχουμε εδω μαθητευομενους μαντεις.
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουνίου 02, 2011, 11:02:50 pmοποια παπαρια του κατεβει του καθενος, την πεταει ετσι αβασανιστα...τι μαζοχισμος ειναι αυτος γμ την τρελα μου...ο,τι λαλακια και να ειναι , αναπαραγεται και διαπλαθεται ετσι. τρομος,πανικος... κι αν ειναι κι απο αθηνα οι γραφοντες, μαλλον θα επρεπε να ειναι εκτος συνδεσης απο ωρα!!Παράθεση από: Dorea στις Ιουνίου 02, 2011, 11:00:02 pmΠαράθεση από: KYRINIS στις Ιουνίου 02, 2011, 10:37:29 pmΠαράθεση από: dessi στις Ιουνίου 02, 2011, 10:31:48 pmΕυτυχώς έκανες τροποποίηση του μηνύματος Κανείς δεν μίλησε για νούμερα. Αυτά που βλέπετε είναι υποθετικά! Και ο KYRINIS μάλλον αναρωτιέται αλλά το κάνει φωναχτά!Έχεις δίκιο. Κακώς που μπήκα στη διαδικασία να σχολιάσω επί μπουρδολογιών.γιατί όταν κάποιος εκφέρει αποψη που ενοχλεί πρέπει να κακοχαρακτηρίζεται ; ...να ενοχλει η αποψη ενος εδω?? ε, οχι δα..απλως καταντα ψυχοφθορο και για τον ιδιο, με τοσες αρλουμπες που ακολουθουν!δε χωρα καμια αποψη σε θεματα αριθμων, εκτος κι αν εχουμε εδω μαθητευομενους μαντεις.Αυτο το περι Αθηνας θες να μας το εξηγησεις???
Παράθεση από: moustard στις Ιουνίου 03, 2011, 12:16:43 amΠαράθεση από: kozzi1 στις Ιουνίου 02, 2011, 11:02:50 pmοποια παπαρια του κατεβει του καθενος, την πεταει ετσι αβασανιστα...τι μαζοχισμος ειναι αυτος γμ την τρελα μου...ο,τι λαλακια και να ειναι , αναπαραγεται και διαπλαθεται ετσι. τρομος,πανικος... κι αν ειναι κι απο αθηνα οι γραφοντες, μαλλον θα επρεπε να ειναι εκτος συνδεσης απο ωρα!!Παράθεση από: Dorea στις Ιουνίου 02, 2011, 11:00:02 pmΠαράθεση από: KYRINIS στις Ιουνίου 02, 2011, 10:37:29 pmΠαράθεση από: dessi στις Ιουνίου 02, 2011, 10:31:48 pmΕυτυχώς έκανες τροποποίηση του μηνύματος Κανείς δεν μίλησε για νούμερα. Αυτά που βλέπετε είναι υποθετικά! Και ο KYRINIS μάλλον αναρωτιέται αλλά το κάνει φωναχτά!Έχεις δίκιο. Κακώς που μπήκα στη διαδικασία να σχολιάσω επί μπουρδολογιών.γιατί όταν κάποιος εκφέρει αποψη που ενοχλεί πρέπει να κακοχαρακτηρίζεται ; ...να ενοχλει η αποψη ενος εδω?? ε, οχι δα..απλως καταντα ψυχοφθορο και για τον ιδιο, με τοσες αρλουμπες που ακολουθουν!δε χωρα καμια αποψη σε θεματα αριθμων, εκτος κι αν εχουμε εδω μαθητευομενους μαντεις.Αυτο το περι Αθηνας θες να μας το εξηγησεις???χμ.......μάλλον ο συνάδελφος εννοεί ότι οι Αθηναίοι θα έπρεπε να βρίσκονται στο Σύνταγμα και όχι πάνω απ το πληκτρολόγιο...........εεε;;;;;κατάλαβα καλά Kozzi;;;;;;;;;;