0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι σχέση έχει η κατάργηση των γραφείων με την πρόσληψη των αναπληρωτών?
Oι αναπληρωτές υφίστανται επειδή υπάρχουν εκπαιδευτικοί αποσπασμένοι στα γραφεία... Αν τα γραφεία καταργηθούν.. οι εκπαιδευτικοί επιστρέφουν στα σχολεία και εμείς μένουμε χωρίς εργασία... Αυτά τουλάχιστον συζητούν οι μόνιμοι συνάλεφοι στο δικό μου σχολείο...
Θα κληθούν, και φέτος, αναπληρωτές ... και ας λένε οι μόνιμοι, οι Υπουργοί και λοιποί παρατρεχάμενοι, οι μελλοντολόγοι και οι γνωστοί - άγνωστοι καταστροφολόγοι ...Πόσο, όμως, να χαρούμε γι' αυτό όσοι, από χθες, έπρεπε, διορισμένοι και όχι, ανά θέρος και πιότερο, αγχωμένοι, να συνεχίζουμε, με αξιοπρέπεια, ο καθείς το δρόμο του ...!Μην αφήνετε τις πλατείες, όσο οι εγχώριοι και οι διεθνείς "τρομοκράτες" καθυστερούν να δώσουν πολιτική λύση στο ελληνικό - παγκόσμιο πρόβλημα ...Η αναπλήρωση δεν είναι λύση ..., λύση είναι η αξιοπρέπεια ... και, στις μέρες μας, κατακτιέται με ειρηνικό αγώνα, πείσμα και ψυχραιμία ...Καλό απόγευμα ..., αναπληρωτές και μη ...
Παράθεση από: GERMANOS στις Ιουνίου 15, 2011, 04:15:50 pm Oι αναπληρωτές υφίστανται επειδή υπάρχουν εκπαιδευτικοί αποσπασμένοι στα γραφεία... Αν τα γραφεία καταργηθούν.. οι εκπαιδευτικοί επιστρέφουν στα σχολεία και εμείς μένουμε χωρίς εργασία... Αυτά τουλάχιστον συζητούν οι μόνιμοι συνάλεφοι στο δικό μου σχολείο...χαλαρωστε συναδελφοι...δεν ειναι οι αποσπασμενοι στα γραφεια ο μονος λογος που υφισταμεθα!!!!!! ελεος...και πως ειναι δυνατον να αναπαραγεται κι αλλος πανικος πανω σε μια μπαρουφα καποιων "μονιμων" ?ειδικα την ωρα που ειναι σε εξελιξη η πιο μεγαλη στιγμη του πολεμου στην Αθηνα, η θεση οσων κατοικουν στα περιξ ειναι στο δρομο, οχι εδω...
εγώ πάντως μετά και απο την πρόσφατη δήλωση της υφυπουργού σχετικά με τις αναθέσεις λογοτεχνίας, δυστυχώς δεν είμαι και τόσο αισιόδοξη για του χρόνου...