0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aristos2 στις Ιούλιος 05, 2011, 05:10:36 μμΑπορώ με τους διαχειριστάς, που ... επιτρέπουν τοιαύτην π.....κουβέντα!Kizzy, Γκίζα (του Σκάι) ή όπως άλλως αποκαλείσαι ..., μην εκστομήσεις άλλην ύβριν κατά αριθμολάγνου, ειδεμή θα εξαιρεθείς των 2 διορισθέτων 24μηνιτών του θέρους του 2015, που - καθώς φαίνεται -προορίζεσαι, σύμφωνα μ' έσχατες π....ς, ... μπαρδόν, αριθμητικές προσεγγίσεις των διαθέσεων του Δια Βίου Αδιοριστίας!συγνωμη, ημουν σε live συνδεση με την Ολλανδια για να μαθω τα νεα απο τον ελαφρυ τραματισμο του Βιερινια στην προπονηση....αν καταλαβα καλα, να περασω παλι κατα το 2015 ??
Απορώ με τους διαχειριστάς, που ... επιτρέπουν τοιαύτην π.....κουβέντα!Kizzy, Γκίζα (του Σκάι) ή όπως άλλως αποκαλείσαι ..., μην εκστομήσεις άλλην ύβριν κατά αριθμολάγνου, ειδεμή θα εξαιρεθείς των 2 διορισθέτων 24μηνιτών του θέρους του 2015, που - καθώς φαίνεται -προορίζεσαι, σύμφωνα μ' έσχατες π....ς, ... μπαρδόν, αριθμητικές προσεγγίσεις των διαθέσεων του Δια Βίου Αδιοριστίας!
Μια και η κουβέντα ἐχει παρεκτραπεί εντελώς να πω και εγώ τον πόνο μου; Ρε, παιδιά, υπάρχει πρόβλημα στη σελίδα του pde και βλέπω τα γράμματα θολά ή ... στραβώθηκα εντελώς;
συννεφούλα μην ανάβεις και εσύ τη φωτιά τώρα. Εγώ προσπαθώ να τη σβήσω αλλά δεν με βοηθάτε
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιούλιος 05, 2011, 05:37:52 μμΜια και η κουβέντα ἐχει παρεκτραπεί εντελώς να πω και εγώ τον πόνο μου; Ρε, παιδιά, υπάρχει πρόβλημα στη σελίδα του pde και βλέπω τα γράμματα θολά ή ... στραβώθηκα εντελώς; Για να συνδέσω το θέμα με την κατάσταση των ματιών σου μάλλον θολά τα βλέπεις απο το πολύ διάβασμα στην προσπαθειά σου να γινεις μόνιμος καθηγητής στο δημόσιο!
Ωχχχ, μη μου λες τέτοια τώρα! ... το laser μου μέσα!... Πάντως, μέχρι χθες έβλεπα Από το πολύ διάβασμα ε;... Ξεκουτιασμένε, ακούς, από το πολύ διάβασμα λέει!
Καλά αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Απλώς, επειδή με τον Kozzi1 ακολουθούμε βίους παράλληλους... στο διάβασμα και μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για τη λογοτεχνία , γέλασα πολύ με το μήνυμα της συναδέλφου. Αχ, ευτυχώς που λέμε και κανένα άσχετο να περνάει η ώρα, γιατί, αν ασχοληθούμε σοβαρά με το θέμα, θα πρέπει να πάμε να φουντάρουμε.