0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλησπέρα σε 'ολη την παρέα !!Εδώ που είμαι δεν έχω internet ωστόσο κάτι ακούω που και που από την παρέα σας .Προσοχή λοιπόν στους διορισμούς γιατί ίσως πάει ο αριθμός λίγο προς τα πάνω (800 δηλαδή ) .Αναπληρωτές θα πάρει πολλούς στην ειδικότητά μας και ίσως να διορίσει λίγο παραπάνω στους φιλολόγους .Επίσης να σας ενημερώσω ότι παλεύουμε να υπάρξει μια ρύθμιση για όσους πάνε αναπληρωτές στην μεταβατική έχουν υπάρξει επαφές που δεν ανακοινώνονται στο internet και θα παρακαλούσα όσοι θέλουν να μετέχουν σε κάποια κινησή μας να μπουν στο facebook- αδιόριστοι καθηγητές .Έχει ακουστεί μια ρεαλιστική πρόταση και συζητιέται και από την κυβέρνηση .Η μεταβατική παρατείνεται και όσοι πήγαν αναπληρωτές πέρυσι θα πάνε και φέτος και του χρόνου με μια ελαφριά κλίση προς τα κάτω δηλαδή του χρόνου μπορεί να φτάσει και προς τα 19 μόρια .Αυτά ...Σας φιλώ από την όμορφη Ζάκυνθο ,μη μου αγχώνεστε και όλα θα πάνε καλά για όλους μας .
Ισως και λιγοτερους Θα γινει προσπαθεια να απορροφηθουν οσο περισσοτεροι ΑΣΕΠιτες μια και προηγουνται στους διορισμους Δειτε σε αλλο forum τα τελευταια νεα Και οι 40 πολλοι ειναι Τι να πουν αλλες ειδικοτητες που θα παρει μονοψηφιο π.χ. 8-9 Μαθηματικοι
Θα πάρει περισσότερους από 40 24μηνίτες.To paideia-ergasia γράφει ότι έχουν απομείνει 192 24μηνίτες - μη έγκυρος αριθμός αφού είναι 230. Η Dina έχει έγκυρες πληροφορίες. Ό,τι νεότερο υπάρχει, ας μας ενημερώσει.
Παράθεση από: KYRINIS στις Ιούλιος 31, 2011, 10:59:51 πμΘα πάρει περισσότερους από 40 24μηνίτες.To paideia-ergasia γράφει ότι έχουν απομείνει 192 24μηνίτες - μη έγκυρος αριθμός αφού είναι 230. Η Dina έχει έγκυρες πληροφορίες. Ό,τι νεότερο υπάρχει, ας μας ενημερώσει.μηπως εννοει οτι αν φυγουν οι 40απομενουνπεριπου 190?επισης, πρεπεινα κανουμε κατι οι του 24μηνου για του χρονου....ειναι κριμα και αδικία μεγάλη να μας εκτοπίσει το σύστημα.
...ουτε μισο πιατο....αποφαγια θα έλεγα εγώ!