0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φρέσκα νέα σήμερα το απόγευμα ! Ο αριθμός των φιλολόγων είναι 132 αλλά η πηγή μου δεν ήταν σίγουρη αν ήταν μέσα στον αριθμό των ειδικών κατηγοριών ή όχι .ΑΣΕΠ το 2014!!!Πολλοί αναπληρωτές φιλόλογοι 1300-400 γιατί τα κενά είναι πολλά .Αυτά έμαθα ,αυτά σας λέω και φεύγω για ουζάκια τώρα ...
θυμίστε μου συνάδελφοι τι ποσοστό είναι οι τρίτεκνοι κλπ.; δηλαδή ΑΝ πάρουν πράγματι 1300 αναπληρωτές πόσοι θα είναι οι ΜΗ τρίτεκνοι;
τα νέα είναι ευχάριστα γιατί τουλάχιστον θα έχουμε δουλειά για άλλη μία χρονιά.... Και έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, αυτό είναι ενθαρρυντικό! Επιπλέον, το γεγονός ότι νέος ασεπ θα γίνει το 2014, σημαίνει ότι το νέο σύστημα θα αρχίσει να ισχύει από το σχ.έτος 2014-15, σωστά; νομίζω είναι αρκετά τα χρόνια, ακόμα κ με λίγους διορισμούς, να απορροφηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι από τους ήδη υπάρχοντες πίνακες, έτσι δεν είναι; αλίμονο στους νέους που βγαίνουν τώρα από τις σχολές, αυτοί δεν έχουν ελπίδα να διδάξουν σε σχολείο έστω ως αναπληρωτές μέχρα το 2015....
Και τώρα ερωτώ: 2014 Άνοιξη ή Φθινόπωρο;;;;Και, πώς ξέρουμε ότι δε θα αλλάξει ως τότε ο 3848....κι ότι δε θα κηρύξουμε επισήμως πτώχευση, ότι δε θα γίνει πόλεμος, ότι θα ζούμε ή ότι δε θα έχουμε διοριστεί.....ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!