0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
η Αννασφάλεια φταίει
Φρέσκα νέα σήμερα το απόγευμα ! Ο αριθμός των φιλολόγων είναι 132 αλλά η πηγή μου δεν ήταν σίγουρη αν ήταν μέσα στον αριθμό των ειδικών κατηγοριών ή όχι .ΑΣΕΠ το 2014!!!Πολλοί αναπληρωτές φιλόλογοι 1300-400 γιατί τα κενά είναι πολλά .Αυτά έμαθα ,αυτά σας λέω και φεύγω για ουζάκια τώρα ...
Παράθεση από: dina 94 στις Αυγούστου 05, 2011, 09:26:01 pmΦρέσκα νέα σήμερα το απόγευμα ! Ο αριθμός των φιλολόγων είναι 132 αλλά η πηγή μου δεν ήταν σίγουρη αν ήταν μέσα στον αριθμό των ειδικών κατηγοριών ή όχι .ΑΣΕΠ το 2014!!!Πολλοί αναπληρωτές φιλόλογοι 1300-400 γιατί τα κενά είναι πολλά .Αυτά έμαθα ,αυτά σας λέω και φεύγω για ουζάκια τώρα ...KΑΛΗΣΠΈΡΑ! Καλά ουζάκια! Για το 24μηνο φιλολογων ρωτησες, θα απορροφηθει?
Μιλώντας υποθετικά κ με βάση το σενάριο 132 φιλόλογοι.......δηλαδή πόσους "βγάζουμε" από μπροστά μας Έχω μπερδευτεί με τους πίνακες. 24 (40%) + 50 (24μηνίτες) +22 (ειδικές κατηγορ) = 96 ??Πείτε ναι, πείτε ναι...
Δεν ξερω βεβαια αν μπορει να παει σε παραταση μεταβατικης για ορισμενες ειδικοτητες μονο Γιατι σε ορισμενες ειδικοτητες τελειωνει και το 60-40 αλλα και το 24 μηνο Εκει τι θα κανει?