0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τηλεφώνησα στις 2μιση. Αυτή ήταν η απάντηση "Αύριο" και δε μου είπε τη φράση κλειδί- "ίσως αργά το απόγευμα".Κι έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτή τη γλυκιά φωνή....
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 08, 2011, 04:05:32 pmΤηλεφώνησα στις 2μιση. Αυτή ήταν η απάντηση "Αύριο" και δε μου είπε τη φράση κλειδί- "ίσως αργά το απόγευμα".Κι έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτή τη γλυκιά φωνή....Εεεεεε.........να θεωρεις τον ευατο σου τυχερο που καταδεχτηκε να σου απαντησει κ ολας!!μεγαλη τιμη....
Λες να είμαι τυχερή;;;Πάντως, μάλλον αναγνωρίζει τη φωνή μου....Τόσες φορές έχω πάρει τηλέωνο....(για καλό σκοπό όμως )
Χαρά μου ;)Χάνω εγώ την ευκαιρία να ακούω μια γλυκιά φωνή μέσα στο κατακαλόκαιρο;;;
Φωτεινούλα, εδώ που φτάσαμε, μας φτύνουν και λέμε ευχαριστώ.... (αλλιώς, κανείς δεν ασχολείται με τους εκπαιδευτικούς....don't worry, τίποτα δεν παίρνω προσωπικά aristos2, φροντίζω να δίνω χαρά σε ένα γλυκούλη μοναχικό άνθρωπο, μέσα στην κάψα του καλοκαιριού....κακό είναι; Οπωσδήποτε να πάρετε laptop, οι αθεόφοβοι στο Υπουργείο, βγάζουν τις πιο απίστευτες εγκυκλίους, τις πιο απίστευτες μέρες και ώρες...
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 08, 2011, 04:48:31 pmΧαρά μου ;)Χάνω εγώ την ευκαιρία να ακούω μια γλυκιά φωνή μέσα στο κατακαλόκαιρο;;; Αδιάντροπη ...Γλύκες και περιττά τερτίπια!Χρησιμοποίησε τα θαλάσσια θέλγητρά σου για επίσπευση των διαδικασιών ...Στον Παγασητικό, φορητούς υπολογιστές θα κουβαλάμε;
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 08, 2011, 04:55:55 pmΠαράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 08, 2011, 04:48:31 pmΧαρά μου ;)Χάνω εγώ την ευκαιρία να ακούω μια γλυκιά φωνή μέσα στο κατακαλόκαιρο;;; Αδιάντροπη ...Γλύκες και περιττά τερτίπια!Χρησιμοποίησε τα θαλάσσια θέλγητρά σου για επίσπευση των διαδικασιών ...Στον Παγασητικό, φορητούς υπολογιστές θα κουβαλάμε; Εγώ πάντως στα τέλη του Ιουλίου κουβάλησα φορητό υπολογιστή στις διακοπές μου και μάλιστα τον διέσχισα τον Παγασητικό για να φτάσω στις Σποράδες. Είχα κανονίσει με τη διεύθυνση των studios που έμενα να έχω και wi-fi. Ήταν ευγενική δωρεάν χορηγία τους σε έναν αδιόριστο εκπαιδευτικό εξαρτημένο από την πληροφόρηση!
Παράθεση από: Lasid στις Αυγούστου 08, 2011, 05:08:53 pmΕγώ πάντως στα τέλη του Ιουλίου κουβάλησα φορητό υπολογιστή στις διακοπές μου και μάλιστα τον διέσχισα τον Παγασητικό για να φτάσω στις Σποράδες. Είχα κανονίσει με τη διεύθυνση των studios που έμενα να έχω και wi-fi. Ήταν ευγενική δωρεάν χορηγία τους σε έναν αδιόριστο εκπαιδευτικό εξαρτημένο από την πληροφόρηση! Πιο ευγενικό θα ήταν να σου χορηγήσουν το δωμάτιο και ας πλήρωνες τη σύνδεση ... Σκιάθο, Σκόπελο ή Αλόννησο (κορυφαία κατ' εμέ);
Εγώ πάντως στα τέλη του Ιουλίου κουβάλησα φορητό υπολογιστή στις διακοπές μου και μάλιστα τον διέσχισα τον Παγασητικό για να φτάσω στις Σποράδες. Είχα κανονίσει με τη διεύθυνση των studios που έμενα να έχω και wi-fi. Ήταν ευγενική δωρεάν χορηγία τους σε έναν αδιόριστο εκπαιδευτικό εξαρτημένο από την πληροφόρηση!