0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ερώτηση: Στην εγκύκλιο θα ανεφέρεται και ο ακριβής αριθμός από κάθε κατηγορία αλλά και οι περιοχές όπου υπάρχουν κενά;
Παράθεση από: mes στις Αυγούστου 10, 2011, 09:57:42 am12 ατομα του 24μηνου βρισκονται στο 40% των φιλολογωνΤι??? Ποιο 40%? Οι 24μηνίτες θα κάνουν με την κατηγορία τους, τους αφαιρείς αυτούς και μετά υπολογίζεις το 40%.
12 ατομα του 24μηνου βρισκονται στο 40% των φιλολογων
Ελέγχω και τσεκάρω ένα ένα τα ονόματα στον ενιαίο αναπληρωτών φιλολόγων....μέχρι τώρα βρήκα 11 αξιοπρόσεκτα και συνεχίζω....εννοώ ονόματα που είναι πάρα πολύ ψηλά στις λίστες και δεν ήταν πέρσι....θα τσεκάρω μετά την ειδική κατηγορία....δεν είναι κανείς λαμόγιο όταν νόμιμα καταθέτει τα δικαιολογητικά που ορίζει ο νόμος, αλλά είναι άδικο να μετράνε- ανανεώνονται τα φετινά δικαιολογητικά των ειδικών κατηγοριών και να μη μετράνε τη φετινή μας προϋπηρεσία....Και το λέω απόλυτα συνειδητοποιημένα γιατί είμαι μέλος πολύτεκνης οικογένειας, τιμή μου και καμάρι μου, αλλά πάντα παλεύουμε για το δίκιο και πάντα την τρώμε από εκεί που δεν το περιμένουμε.....
πρώτα προσλαμβάνονται οι 24μηνίτες... οπότε συνήθως ευνοούνται αυτοί του 40%, γιατι φεύγουν από μπροστά τους κάποιοι του 24μηνου... έχει να κάνει με το ποιος διαλέγει πρώτος, απλά τα πράγματα...