0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tama στις Αυγούστου 11, 2011, 03:47:29 pmχαλαρώστε όσο μπορεί ο καθένας σας γιατί ερχεται πολυ δουλειά ...'Εμαθα τυχαια ότι στους πίνακες έχουν γινει λαθη στις προυπηρεσίες των ιδιωτικών εκπαιδ που εχουν απολυθεί .Εμφανίζονται με την προυπηρ του δημόσιου σχολείου που είναι πολύ μικρότερη απο αυτην του ιδιωτικού.'Αρα οι πρώτες θέσεις θα αλλάξουν σε όλους τους κλάδους .....ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ να παλευω και να μπαίνει πάντα καποιος μπροστά μου, όπως και εσεις, αλλά μάλλον θα το ζήσουμε ξανά με την ανανέωση.....Εννοείς στον πίνακα των αναπληρωτών η και στον διορισμών;
χαλαρώστε όσο μπορεί ο καθένας σας γιατί ερχεται πολυ δουλειά ...'Εμαθα τυχαια ότι στους πίνακες έχουν γινει λαθη στις προυπηρεσίες των ιδιωτικών εκπαιδ που εχουν απολυθεί .Εμφανίζονται με την προυπηρ του δημόσιου σχολείου που είναι πολύ μικρότερη απο αυτην του ιδιωτικού.'Αρα οι πρώτες θέσεις θα αλλάξουν σε όλους τους κλάδους .....ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ να παλευω και να μπαίνει πάντα καποιος μπροστά μου, όπως και εσεις, αλλά μάλλον θα το ζήσουμε ξανά με την ανανέωση.....
Ξαναρωτώ: γιατί αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία των ιδιωτικών 2010-11 και όχι του δημοσίου;; Πόσοι πια θα διοριστούν από τα ιδιωτικά;;
Τί κίνητρο έχει ένας 45άρης ή μία 45άρα να αφήσει την ιδιωτική εκπαίδευση που υπηρετεί επί 10-12 συναπτά έτη και πλέον ώστε να διοριστεί στο δημόσιο σχολείο;;;Εφάπαξ;;;Σύνταξη;;;Εφόσον θα διοριστεί σε μέρος πολύ μακριά, ως είθισται, από το σπίτι του....Ή μήπως πάει για να "ξεκουραστεί" στη "σιγουριά" του δημόσιου σχολείου;;;;;Γιατί πολλοί της ίδιας ηλικίας, τρέχουνε μέρα νύχτα με ιδιαίτερα και φροντιστήρια για να τα βγάλουνε πέρα, αντιμέτωποι κάθε χρόνο με την αβεβαιότητα του αύριο, της εργασίας τους....Αλλά όταν έχεις τόσο καλή δουλειά....πώς την αφήνεις;;;;Μήπως να έβαζε ο νόμος ένα χρονικό πλαίσιο σε αυτά τα άτομα- ένα όριο ηλικίας;;;;Τόσο εύκολα απολύεται ένα εκπαιδευτικός με μακρά προσφορά στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης;;;Απλά μεταφέρω τις απορίες μου...
καλησπερα σε ολους.οι περσινοι πε02 αναπληρωτες ηταν περιπου 1350,αν δεν κανω λαθος. καποιος που ειχε σειρα 1270 για παραδειγμα γιατι δεν κληθηκε? ας με διαφωτισει οποιος μπορει σχετικα με τον τροπο που λειτουργει το συστημα.ευχαριστω.
Παράθεση από: danai-s- στις Αυγούστου 11, 2011, 05:32:49 pmκαλησπερα σε ολους.οι περσινοι πε02 αναπληρωτες ηταν περιπου 1350,αν δεν κανω λαθος. καποιος που ειχε σειρα 1270 για παραδειγμα γιατι δεν κληθηκε? ας με διαφωτισει οποιος μπορει σχετικα με τον τροπο που λειτουργει το συστημα.ευχαριστω.Γιατί στους 1350 το 20% δηλαδή 270 ήταν τρίτεκνοι και προσλαμβάνονται παράλληλα, ενώ βρίσκονται στον ίδιο πίνακα αναπληρωτών ή επειδή μπορεί να μην είχε δηλώσει το κουτάκι πρόθυμα να πάει αναπληρωτής παντού και οι θέσεις μετά από τη δική του σειρά ήταν στα κορφοβούνια και σε νησάκια στην παραμεθόριο.
Παιδιά, πήγε κανείς για την ένσταση στο 5,6,10 του ενιαίου; Τι έγινε τελικά; Εγώ ανήκω στο 24μηνο και δεν με επηρεάζει, επηρεάζει όμως το 40%!!! Οι πιο άτυχοι φέτος!!!