*

Αποστολέας Θέμα: Συγγνώμη.  (Αναγνώστηκε 2898 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Συγγνώμη.
« στις: Μαρτίου 20, 2010, 10:45:42 pm »
Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους μαθητές μου για κάθε φορά που σκέφτηκα "δε με πληρώνουν,θα μου κόψουν τα μόρια,δε ξέρω αν θα έχω δουλειά του χρόνου,φοβάμαι ότι τόσα χρόνια τρέξιμο θα πάνε χαμένα" και έριχνα το επίπεδο της διδασκαλίας μου.
Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους μαθητές μου για κάθε φορά που τους έβαλα τις φωνές επειδή η οργή ξεχείλισε μέσα μου και πλήρωσαν αυτοί τη νύφη.
Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους μαθητές μου για κάθε φορά που έφτανα στο χωριό με το στομάχι στη μύτη από τις στροφές τους θεωρούσα υπεύθυνους.
Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους μαθητές μου για κάθε φορά που έβλεπα το μάθημα σαν αγγαρεία.
Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους μαθητές μου γιατί άλλος ήταν ο στόχος μου,άλλα ήταν τα όνειρά μου όταν δέχτηκα να τους κάνω μάθημα και άλλα είναι αυτή τη στιγμή.
Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους μαθητές μου γιατί επέτρεψα σε μια τρελή που είχαμε την εξυπνάδα να κάνουμε υπουργό να με επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό που σιχάθηκα το μάθημα,αυτό που κάποτε έβλεπα σαν πρόκληση,σαν στοίχημα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 20, 2010, 11:28:20 pm από TEM »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Συγγνώμη.
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:42:45 »

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 20, 2010, 11:14:42 pm »
ωραία......εγώ παλεύω ακόμα με όοοοοοοοοοοοολα αυτά που λες ΤΕΜ και μόοοοοοοοονο για τη μία και μοναδική μαθήτρια Γ Λυκείου  θεωρητικής κατεύθυνσης  στο μικρό μας απαίσιο παρατημένο και ξεγραμμένο ξερονήσι........................

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 20, 2010, 11:23:59 pm »
αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για όλους μας.δεν θα την πληρώσουν οι μαθητές μας αλλά αυτοί που πρέπει

Αποσυνδεδεμένος koth

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Στον ουρανό ή στη γη;
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 20, 2010, 11:38:23 pm »
...και ένα ευχαριστώ που υπάρχουν άνθρωποι εκπαιδευτικοί σαν και σας ..ευαίσθητοι και ευσυνείδητοι ...για να μπορώ και γω να μη νιώθω μόνη μου κια βλάκας που ακόμα παλεύω να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ στους μαθητές μου...
...στη θάλασσα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:42:45 »

Αποσυνδεδεμένος soul

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 21, 2010, 09:33:14 pm »
Ό,τι και να λένε για εμας, όσο και αν προσπαθούν να μας υποτιμήσουν πάντα θα υπάρχουν εκπαιδευτικοί με όραμα που πασχίζουν για το καλύτερο των παιδιών μας.
Οι δυσκολίες μπορεί για λίγο να μας κάμπτουν, όμως η αγάπη μας γι' αυτό που κάνουμε και για τα παιδια πάντα θα μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε :) :D ;)
“Η ευτυχία δημιουργεί φίλους, Η δυστυχία τους δοκιμάζει”

Αποσυνδεδεμένος marianiux

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 21, 2010, 09:44:11 pm »
Συμφωνώ απόλυτα. Χαίρομαι που δεν είμαι μόνη. ;)

Αποσυνδεδεμένος DEXTER

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 21, 2010, 10:02:01 pm »
Oταν μειωνονται οι αποδοχες μειωνεται και η αποδοση. βασικος νομος του καπιταλισμου. δεν εχω κινητρο. απλα . το εξηγηθηκα και στους μαθητες. και ειμαι 3 χρονια αναπληρωτης. το συστημα στηριζεται σε εσας τους ευαισθητους. ας μην κανατε μαθημα οπως εγω να δειτε τι ωραια θα εβγαιναν οι συλλογοι γονεων στους δρομους. και αυτους θα τους ακουγε ο πρετεντερης. οι σκεψεις δικες σας.

Αποσυνδεδεμένος elleni

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 21, 2010, 10:36:00 pm »
Πες τα dexter χρυσόστομε. Επειδή έχουμε φιλότιμο να δουλεύουμε εθελοντικά στο τέλος και το μαύρο μας το χάλι να μην έχει συνέπειες σε παιδιά, γονείς και κυβερνήσεις.

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 21, 2010, 10:38:54 pm »
Μα για αυτό το λόγο ζητάω συγνώμη από τους μαθητές μου,επειδή πλέον δεν κάνω τη δουλειά μου όπως στην αρχή,όπως θα ήθελα να την κάνω.

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 21, 2010, 10:43:07 pm »
αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για όλους μας.δεν θα την πληρώσουν οι μαθητές μας αλλά αυτοί που πρέπει

+++++++++++++++++++
και τι φταινε οι μαθητες μας αν δε μας πληρωνει το δημοσιο?
δεν ειναι να πεις οτι δουλευεις στον ιδιωτικο τομεα κ επειδη το αφεντικο σου δε σου φερεται καλα δε θα δουλευεις κ εσυ σωστα. ο εργοδοτης μας δεν ειναι τα παιδια αρα αυτα δε φταινε σε τιποτα κ για αυτο δεν πρεπει να πληρωσουν τα σπασμενα

Αποσυνδεδεμένος DEXTER

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 21, 2010, 10:44:23 pm »
μονος ξεκινησα μια αντιδραση. ακομη και τα γραπτα στο σχολειο τα βλεπω. και στους μαθητες  εχω πει οτι μου εκοψαν το εξωδιδακτικο και δε δουλευω σπιτι. αυτο δεν ηθελε; ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 21, 2010, 11:00:48 pm »
Τα γραπτά μπορείς να τα διορθώσεις και στο σχολείο και να δουλέψεις εκεί πάνω από τις 4 ώρες του προγράμματος.

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 21, 2010, 11:05:45 pm »
Oταν μειωνονται οι αποδοχες μειωνεται και η αποδοση. βασικος νομος του καπιταλισμου. δεν εχω κινητρο. απλα . το εξηγηθηκα και στους μαθητες. και ειμαι 3 χρονια αναπληρωτης. το συστημα στηριζεται σε εσας τους ευαισθητους. ας μην κανατε μαθημα οπως εγω να δειτε τι ωραια θα εβγαιναν οι συλλογοι γονεων στους δρομους. και αυτους θα τους ακουγε ο πρετεντερης. οι σκεψεις δικες σας.
Αν θες η δουλειά που κάνεις να χαρακτηρίζεται επάγγελμα κι εσυ να λέγεσαι δημόσιος υπάλληλος, πάω πάσο.
Αν θες η δουλειά που κάνεις να χαρακτηρίζεται λειτούργημα κι εσύ να λέγεσαι δάσκαλος, τότε είσαι ακατάλληλος για την εκπαίδευση.

Αποσυνδεδεμένος katerina2010

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 21, 2010, 11:06:17 pm »
Συμμερίζομαι τις ανησυχίες όλων των συναδέρφων!!!! Όλοι είμαστε προβληματισμένοι... Κακά τα ψέματα... όταν οι συνθήκες που διαμορφώνονται καθημερινά χειροτερεύουν απρόσμενα, όταν περικόπτονται μισθοί και αποδοχές, όταν υπάρχει από πάνω μας το "τέρας" της ανασφάλειας και αβεβαιότητας για το αύριο (αναπληρωτές, ωρομίσθιοι, αδιόριστοι από ΑΣΕΠ κλπ.) τι επίπεδο και τι απόδοση να υπάρχει στο μάθημα??? Τι κουράγιο και τι κέφι??? Μόνο το χαμόγελο των μαθητών είναι πλέον η καλύτερη "αμοιβή" του εκπαιδευτικού...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)