0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Όταν ήρθαν να πάρουν τους Τσιγγάνους, δεν αντέδρασα, γιατί δεν ήμουν ΤσιγγάνοςΌταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα, γιατί δεν ήμουν ΕβραίουςΌταν ήρθαν να πάρουν τους Κουμμουνιστές δεν αντέδρασα, γιατί δεν ήμουν ΚουμμουνιστήςΌταν ήρθαν να πάρουν εμένα, δεν υπήρχε κανείς για ν' αντιδράσει"Σίγουρα είναι η μειοψηφία αυτή που μπορεί να δει τι γίνεται. Γιατί δε φωνάζει αυτή η μειοψηφία, τι γίνεται, γιατί έχουν σωπάσει όλοι;
Παράθεση από: koth στις Μαρτίου 21, 2010, 01:14:27 pm "Όταν ήρθαν να πάρουν τους Τσιγγάνους, δεν αντέδρασα, γιατί δεν ήμουν ΤσιγγάνοςΌταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα, γιατί δεν ήμουν ΕβραίουςΌταν ήρθαν να πάρουν τους Κουμμουνιστές δεν αντέδρασα, γιατί δεν ήμουν ΚουμμουνιστήςΌταν ήρθαν να πάρουν εμένα, δεν υπήρχε κανείς για ν' αντιδράσει"Σίγουρα είναι η μειοψηφία αυτή που μπορεί να δει τι γίνεται. Γιατί δε φωνάζει αυτή η μειοψηφία, τι γίνεται, γιατί έχουν σωπάσει όλοι;+1...
Εγώ λέω να αποδράσω...
LK, αντί της Οξυάς πάμε Άτοκο; Αναλαμβάνω και το ψάρεμα Πάνο κι αυτό απόδραση είναι...