*

Αποστολέας Θέμα: φροντιστήριο ή σχολείο??  (Αναγνώστηκε 3827 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος renaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
φροντιστήριο ή σχολείο??
« στις: Μαρτίου 21, 2010, 11:15:46 am »
καλημέρα σε όλους!φέτος είναι η 5η χρονιά που δουλεύω σαν ωρομίσθια και  το απόγευμα σε φροντιστήριο και κάπου ενδιάμεσα κάνω και ιδιαίτερα γιατί αλλιώς δεν βγαίνουμε..!απο Σεπτέμβρη λοιπόν είχα σκοπό να σταματήσω το φροντιστήριο γιατί κουράστηκα ολα αυτά τα χρόνια να δουλεύω απο το πρωί μέχρι το βράδυ.με τα νέα δεδομένα,όμως,δεν ξέρω τι να κάνω!να αφήσω το φροντιστήριο που τελικά είναι το μόνο σίγουρο?και αν δεν με πάρουν ούτε καν σαν ωρομίσθια του χρόνου?είναι όλα τόσο θολά...ξέρω οτι πολλοί απο εσας θα έχετε τον ίδιο προβληματισμό και ήθελα τη γνώμη σας.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: φροντιστήριο ή σχολείο??
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:31:53 »

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 21, 2010, 01:38:26 pm »
το σιγουρο δεν το αφηνουμε σε περιοδους κρισης

Αποσυνδεδεμένος nafsi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 21, 2010, 01:58:33 pm »
το σιγουρο δεν το αφηνουμε σε περιοδους κρισης

ακριβώς! κάνε λίγη υπομονή και αυτή τη χρονιά να δεις τελικά τι θα γίνει και από την επόμενη βλέπεις...

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 21, 2010, 02:00:49 pm »
παιδια, επειδη ενδιαφερομαι μαλλον να δουλεψω σε φροντιστηριο, αναγκαστικα, μπορει καποιος που εχει δουλεψει να μου πει τι παιζει εκει;; δηλαδη ποσες ωρες δουλευουμε για να βγαλουμε ενα καλο μεροκαματο, ας πουμε το μηνα 300-400 ευρω;;
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:31:53 »

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 21, 2010, 02:05:56 pm »
παιδια, επειδη ενδιαφερομαι μαλλον να δουλεψω σε φροντιστηριο, αναγκαστικα, μπορει καποιος που εχει δουλεψει να μου πει τι παιζει εκει;; δηλαδη ποσες ωρες δουλευουμε για να βγαλουμε ενα καλο μεροκαματο, ας πουμε το μηνα 300-400 ευρω;;

Τα 300 - 400 ευρώ είναι ένα καλό μηνιάτικο;

Αποσυνδεδεμένος nikgre

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 21, 2010, 02:12:25 pm »
Αυτό που με τρελαίνει, planety, είναι "να βγαλουμε ενα καλο μεροκαματο, ας πουμε το μηνα 300-400 ευρω;;"! Εδώ μας έφτασαν, να θεωρούμε αυτό το ποσό καλό μεροκάματο!!

ΥΓ. Προς Θεού δε μέμφομαι εσένα! Η εκμετάλλευση με κάνει έξω φρενών!
ΠΕ 02

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 21, 2010, 02:35:56 pm »
εγω αν βρω κατι καλο σε φροντιστηριο την κανω κανονικα του χρονου...σιγα μην κατσω να στηριχτω στις βουλες της Διαμαντοπουλου

Αποσυνδεδεμένος claire_t

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 21, 2010, 02:43:34 pm »
εγω αν βρω κατι καλο σε φροντιστηριο την κανω κανονικα του χρονου...σιγα μην κατσω να στηριχτω στις βουλες της Διαμαντοπουλου

Εννοειται..Κι εγω το ιδιο σκεφτομαι.Μακαρι να βρεθει μια θεση σε φροντιστηριο και συγχρονως κανενα ιδιαιτερο...Τα χρειαζομαστε τα ενσημα και αν ειναι να περιμενουμε να διοριστουμε σε σχολειο.....δυσκολα τα πραγματα.

Αποσυνδεδεμένος renaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 21, 2010, 06:35:55 pm »
τα ίδια ακριβώς σκέφτομαι και'γω αλλά ελα που αγαπάμε την δουλειά μας και θέλουμε να προσφέρουμε και στο δημόσιο..τρομάρα τους!όλο και περισσότερο τώρα τελευταία καταλήγω στην ιδέα του φροντιστηρίου σαν πιο μόνιμη λύση.εκει τουλάχιστον ξέρεις και πότε θα πληρώθεις!κάτι άλλο,τα σδε θα λειτουργήσουν και του χρόνου?και αν ναι πώς θα προσλάβουν άτομα?μη μου πείτε οτι πρέπει να ξεναπεράσουμε απο συνέντευξη ή να μαζεψουμε πάλι χαρτούρα...ΕΛΕΟΣ.Αν ξέρει κάποιος κάτι ας πει,σιγά σιγά θα τις μαζέψουμε μονοί μας τις πληροφορίες ;D

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 22, 2010, 04:37:51 pm »
βρε παιδια, ωπα (που λεει κι ο αλκαιος!!!  ;D ). ρωτησα για τα φροντιστηρια επειδη δεν εχω ξαναδουλεψει και με ενδιαφερει ως δευτερη δουλεια, το πρωι δουλευω καποιες ωρες σε ιδιωτικο σχολειο, οποτε ψαχνω για συμπληρωμα γαιτι δεν βγαινει με τα 500 που βγαζω απο το σχολειο... που ειναι και στην κορινθο... οποτε ενα ποσο φευγει για το περα δωθε.. οποτε το σκεφτομουν σαν δευτερο, σαν συμπληρωμα. γι αυτο το τοποθετησα γυρω στα 300-400 ευρω. γιατι δεν ξερω καθολου τι τιμες παιζουν και πως γινεται το θεμα. γι αυτο ρωτησα, αλλα κανεις δνε μου απαντησε σε αυτο... ξερει κανεις;;;

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 22, 2010, 10:01:54 pm »
κοιτα, δεν ξερω τι κλαδος εισαι, αν εισαι ξενογλωσσης ειδικοτητας το ωρομισθιο της επισημης συμβασης ειναι 8,99 (μεικτο κ το βασικο). αρα υπολογισε ποσες περιπου ωρες χρειαζεσαι την εβδομαδα για να βγαλεις το ποσο που ζητας.

Αποσυνδεδεμένος tapairnwstokranious!!!

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 24, 2010, 11:24:41 am »
βρε παιδια, ωπα (που λεει κι ο αλκαιος!!!  ;D ). ρωτησα για τα φροντιστηρια επειδη δεν εχω ξαναδουλεψει και με ενδιαφερει ως δευτερη δουλεια, το πρωι δουλευω καποιες ωρες σε ιδιωτικο σχολειο, οποτε ψαχνω για συμπληρωμα γαιτι δεν βγαινει με τα 500 που βγαζω απο το σχολειο... που ειναι και στην κορινθο... οποτε ενα ποσο φευγει για το περα δωθε.. οποτε το σκεφτομουν σαν δευτερο, σαν συμπληρωμα. γι αυτο το τοποθετησα γυρω στα 300-400 ευρω. γιατι δεν ξερω καθολου τι τιμες παιζουν και πως γινεται το θεμα. γι αυτο ρωτησα, αλλα κανεις δνε μου απαντησε σε αυτο... ξερει κανεις;;;

7.5 ευρω η ωρα ειναι και αν σου δινει και το 10% ειναι λιγο παραπανω(που σιγα μη στο δινει ??? !)

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 24, 2010, 09:44:18 pm »
ευχαριστω για τις απαντησεις σας, αγγλικης ειμαι, αφου σε αυτο το υποθεμα του φορουμ ειμαι... αυτο που δεν ξερω ομως ειναι για ποσες ωρες μπορει να σε παρουν να δουλευεις;; τι σου λενε δηλαδη; οτι σε θελω καθε μερα για τεσσερις πεντε ωρες; πως παει το θεμα;;

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 25, 2010, 01:02:24 am »
βγαζει ενα προγραμμα ποσα τμηματα θα εχει την χρονια που ξεκινα κ αναλογα με το υπολοιπο προσωπικο σου λεει οτι σε χρειαζομαι για τοσες ωρες την εβδομαδα. τωρα αν αυτες οι ωρες θα ειναι μαζεμενες σε 1 ή δυο μερες ή καθε μερα, αυτο βγαινει απο το προγραμμα.

οσο ακουω, πανω απο 15 ωρες δυσκολα δινουν με την πρωτη χρονια συνεργασιας σε κπ φροντιστηριο, οχι βεβαια οτι ειναι κ απιθανο.

(σωστα ειπε κ η mata harry για το 7,50 την ωρα. αυτο ειναι το καθαρο ωρομισθιο. το 10% νομιζω εχει καταργηθει, στην τελευταια συμβαση μετα την διαιτησια δεν ειχα δει να αναφερεται, αν δεν κανω λαθος)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182724
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)